fbpx

The Negotiation Game

Wie van jullie denkt de meeste mensenkennis te hebben?

The Negotiation Game

In de Negotiation Game draait alles om handel. Een uniek stadsspel waarbij teams op zoek gaan naar producten en diensten die zij vervolgens kunnen verhandelen.

Dit uitje in coronatijd? Dat kan! We houden rekening met de basisregels en richtlijnen, en organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen? Bellen of mailen mag altijd.

Offerte aanvragenMeer informatie

The Negotiation Game, wat is dat?

Kun jij onderhandelen? Heb jij mensenkennis? Of ben jij iemand die moeiteloos checkpoints ontdekt? Dan is dit het ultieme bedrijfuitje voor jou! In de Negotiation Game draait alles om handel. In dit unieke stadsspel gaan jullie in teams de strijd met elkaar aan. In een chaotisch en ingenieus spel moeten jullie producten en diensten verzamelen die jullie vervolgens kunt verhandelen.

Let op: dit onderhandelingsspel kan volledig gepersonaliseerd worden naar jullie groep of bedrijf. Zo word de gouden onderhandelingskaart met het gezicht van de directeur natuurlijk nog iets gewilder!

Voordelen van The Negotiation Game

  • Concept volledig bedacht en ontwikkeld door Uitjesbazen
  • Een game vol strategie, communicatie, onderhandelen, opdrachten uitvoeren, kennis, logica EN lef
  • City Game en Serious Game in één
  • Spel vol extreem competitieve elementen
  • Compleet gepersonaliseerd!

Negotiation Game bedrijfsuitje of teamuitje

Hoe gaat zo’n bedrijfsuitje of teamuitje? Vooraf hebben we alles al doorgenomen, zodat we precies weten wat voor groep jullie zijn en de activiteit perfect is voorbereid door ons. Op de dag zelf zijn onze begeleiders ruim op tijd aanwezig. Dan is het zover… jullie groep betreedt een donkere zaal en op een groot scherm springt een Hollywood-achtige film aan. In de film staat jullie bedrijf centraal?! Inderdaad, we personaliseren het uitje door het spel te introduceren met een film over jullie bedrijf. Zodra de film is afgelopen begint de game der games en wordt het tijd je teamgenoten te zoeken! In groepen van 8 tot 12 personen begint, voor je er erg in hebt, het eerste gezamenlijke spel al. Winnen is belangrijk, het levert namelijk voordelen op die je direct een voorsprong geeft op de andere teams. Het team dat na 2 – 3 – 4 uur het best onderhandeld heeft is de terechte winnaar! Klinkt goed toch, zo’n Negotiation Game bedrijfsuitje of Negotiation Game teamuitje?

Nog meer informatie over de Negotiation Game

Onderhandelen

Om een zo’n goed mogelijke onderhandelingspositie te creëren moeten er opdrachten uitgevoerd worden op allerlei plekken in de stad (of in meerdere steden). Vanaf de eerste opdracht is het mogelijk te gaan onderhandelen. Maar wat is slim? Meer opdrachten of sterk onderhandelen? De Negotiation Game bevat diverse spellen, van maffe opdrachten tot ingenieuze games waarbij logica van belang is. Om als team te winnen is het belangrijk een goede strategie te bepalen. Weet jullie team de stad het meest te verkennen, het best te onderhandelen en het hoofd koel te houden in de complete chaos die ontstaat? Dan wint jullie team de Negotiation Game!

Lunch – Diner – Borrel – Bedrijfsuitje

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie Negotiation Game uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels.