fbpx

Narcos Escape Room

Op zoek naar een spannende Escape Room? Stap in de wereld van de drugskartels en probeer te ontsnappen. Durf jij deze uitdaging aan?

Escape Games / Bedrijfsuitje / Uitjesbazen

Te spelen op iedere (eigen) locatie

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief Escape Room acteurs

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » Narcos Escape Room

Narcos Escape Room

Narcos Escape Room is niet meer bij ons te boeken. Toch ben je bij ons wel aan het juiste adres voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Probeer onze Escape Room op locatie voor een spannende escape ervaring. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Narcos Escape Room, wat is dat?

Deze nieuwe escape room is gebaseerd op de populaire Netflix serie Narcos. Denk out of the box om uit deze escape room te ontsnappen. Kruip in de huid van de Colombiaanse dealers en word de ultieme baas in het drugskartel. De meest bizarre en ondenkbare situaties zullen jullie moeten aanpakken. Weten jullie te ontsnappen binnen de tijd door genoeg drugs te produceren en dealen?
Narcos Escape Room is gewoon bij jullie op locatie.

Stap in het Colombiaans drugskartel

• Perfect geschikt als teambuilding activiteit
• Op iedere locatie in Nederland en België te spelen.
• Gebaseerd op de hitserie van het moment: Narcos.
• Door meerdere escape rooms, een geschikt uitje voor grote groepen.
• Onze Narcos Escape Room is niet meer te boeken. Probeer onze Escape Room op locatie.

Ja, ik wil een offerte!

Maffia Gijzeling | Escape room op locatie | Bedrijfsuitje - Teamuitje | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Hoe gaat de voorbereiding van deze escape room in zijn werk?

We hebben van tevoren even contact over waar en wanneer de escape room gaat plaatsvinden. Op de dag zelf komen wij ruim een half uur voor aanvangstijd, wat ons voldoende ruimte geeft om de escape room op te bouwen in jullie eigen woonkamer, kantoor of kantine. Na afloop heeft jullie Uitjesbaas weer ongeveer een half uur nodig voor het opruimen van de ruimte. Deze escape room is uitermate geschikt voor grote groepen, aangezien we meerdere kamers tegelijk kunnen ombouwen.

2. Op welke locatie kan deze Escape Room gespeeld worden?

Wij komen voor de Escape Room naar jouw gewenste locatie toe. Een vergaderruimte, kantoorruimte, klaslokaal etc. Het kan allemaal. Met diverse attributen toveren wij deze ruimte om in een gave escape room. De minimale vereiste voor de ruimte is 30 m². Verder zou een kleine inboedel in de ruimte fijn zijn. Denk hierbij aan tafels en stoelen

3. Voor hoeveel personen is deze Narcos Escape Room?

Onze escape rooms zijn voor maximaal 20 personen ontwikkeld. Zijn jullie met een grotere groep? Geen probleem. Wij kunnen meerdere ruimtes opbouwen zodat jullie allemaal het avontuur aan kunnen gaan. Zo kun je onderling ook nog is de strijd aan gaan.

Bovendien is het mogelijk om meerdere Escape Rooms na elkaar te laten starten. Hierdoor is de Narcos Escape Room uitermate geschikt voor grote groepen.

Reviews van onze Escape Room

Gelukkig zijn deze groepen op tijd ontsnapt om een prachtige review te schrijven. 😉

“Uitjesbazen komen nu al een paar jaar een escape room op locatie bij ons doen. Het is een superleuke activiteit om met onze nieuwe, internationale masterstudenten te doen! De begeleiding voorafgaand en tijdens de Escape Room is supergoed geregeld, ze denken met je mee en zijn flexibel, en het is altijd een hoogtepunt van onze introductieweek. Zeker een aanrader!”

Maastricht School of Management / Maastricht University
Nicky de Bie
70 personen
Escape room op locatie
Bedrijfsuitje Maastricht

Bedrijfsuitje Maastricht - Maastricht University | Uitjesbazen

“Het was een fantastische ervaring! De communicatie vooraf was helder en Uitjesbazen dachten graag met ons mee in verband met het thema. Op de dag zelf was de begeleider keurig op tijd met het opzetten van het spel en de uitleg. Super bedankt voor de goede verzorging en begeleiding! Wij hebben een leuke avond beleefd!”

De Rotterdames
Queeny Jurel
28 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Rotterdamse Rugby Club | Uitjesbazen

“Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.”

Davinci college Dordrecht
Saida Alla
65 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Dordrecht

Bedrijfsuitje Dordrecht - Da Vinci College | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie escape game!

Combineer onze Narcos Escape Room op met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie escape game.

Stel eventuele vragen gerust aan Tim, dé specialist in escape games.

Contact 0413-302773

Tim | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Narcos Escape Room!

Offerte aanvragen 0413-302773