Moordspel op Jouw Locatie
Slider

Moordspel op jouw Locatie

Binnen jullie bedrijf is een ‘collega’ vermoord. Je weet precies wie. Je weet alleen niet waarom, door wie en niet eens hoe en waar. Twee commissarissen zullen ter plekke samen met 2 tot 6 onderzoekers jullie komen helpen. Moordspel Exclusive is niet het moordspel zoals je dat misschien kent. Het is groots, mysterieus en kan alleen op grote locaties gespeeld worden.

  • Begeleiding door acteurs (commissaris en onderzoekers)
  • Intro film (opgenomen bij bedrijf)
  • Humoristische introductie van verdachten
  • Speciale moordmap op maat gemaakt voor jouw groep
  • Volledig moordspel op maat voor jullie groep gemaakt
  • Echte crimescene op jullie eigen locatie
  • Een combinatie van spanning, hilariteit en samenwerken

Meer informatie over dit uitje

Het moordspel op eigen locatie

Vooraf zijn we dus al jullie langs geweest. Om alles goed door te nemen en ook om de filmen voor de intromovie. Op de dag zelf zijn we ruim op tijd om de crime scene te installeren. De intro movie wordt afgespeeld en het wordt duidelijk dat er iets ernstigs is gebeurd. Wat aangekondigd wordt door jullie eigen organisatie op film (vraag zeer zeker om wat voorbeelden als je interesse hebt). Er is een moord gepleegd. Dit wordt jullie dan ook nog een keer verteld door de commissaris en zijn onderzoekers. Kijk ze een keer aan en jullie zullen zien dat ze dit zelf nooit op zullen lossen; het lijken eerder twee foute agenten met een halve donut in de mond. Dus jullie is de hulp komt zeer zeker van pas! Met jouw team zul je er dus zo snel mogelijk voor moeten zorgen dat jullie de informatie weten te verzamelen om dit mysterie op te lossen.

Moordenaar – moordlocatie – moordwapen

In teams gaan jullie op jullie eigen locatie (of door ons geregeld) op pad. Opdrachten moeten worden uitgevoerd om aanwijzingen te ontvangen. Aanwijzingen die jullie helpen naar het oplossen van de moord. De teams moeten hiervoor kriskras van locatie naar locatie, verdachten ondervragen, teams opsplitsen, weer bij elkaar komen, denkspellen oplossen, bluffen, samenwerken, algemene kennisvragen beantwoorden. Alles draait om jullie recherchevaardigheden. Maar wat heeft muziek te maken met deze vaardigheden? Je zult het ontdekken tijdens het moordspel exclusive! En nog veel meer…!

Moordspel Exclusive is niet alleen spannend, maar brengt ook veel actie en hilariteit met zich mee. De commissarissen zijn niet de slimste en kunnen alle hulp gebruiken.. Wie lost de moord als snelste op en wint ‘Moordspel  Exclusive’?

Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden en cateraars samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘Moordspel Exclusive’ uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels, Frans of Duits.

Laat jezelf eens lekker gaan!


Leuk dat je interesse hebt! Vul hieronder de gegevens in.
Wij nemen binnen een dag contact met je op!

Heb je al meer informatie? Fijn!
Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen :)


Inclusief lunchInclusief diner

Ik ontvang graag een uitgebreider advies, over bijvoorbeeld beter aansluitende uitjes.