fbpx

Moordspel op locatie

In dit moordspel op locatie spelen jullie de hoofdrol. Maar wat heeft dit te betekenen?

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Uitjes » Moordspel op jouw locatie

Moordspel op jouw locatie

Een volledig gepersonaliseerd moordspel op jouw locatie. Een mysterieuze moordzaak waarbij je op zoek gaat naar de waarheid. Teams gaan aan de slag met het ondervragen van verdachten, denkspellen, samenwerken en nog veel meer!

Offerte aanvragenMeer informatie

Speel het moordspel als bedrijfsuitje op jouw locatie

Vooraf zijn we al bij jullie langs geweest. Om alles goed door te nemen en te filmen voor de introfilm. Op de dag zelf zijn we ruim op tijd om de crime scene te installeren. De introfilm wordt afgespeeld en het wordt duidelijk dat er iets ernstigs is gebeurd. Er is een moord gepleegd. Dit wordt jullie dan ook nog een keer verteld door de commissaris en zijn onderzoekers. Kijk ze een keer aan en jullie zullen zien dat ze dit zelf nooit op zullen lossen; het lijken eerder twee foute agenten met een halve donut in de mond. Dus jullie hulp komt zeer zeker van pas! Met jouw team zal je er dus zo snel mogelijk voor moeten zorgen dat jullie de informatie weten te verzamelen om dit mysterie op te lossen. Klinkt goed toch?

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!
0413-302773

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games
Veelgestelde vragen

1. Hoe wordt het moordspel op locatie gespeeld?

In teams gaan jullie op jullie eigen locatie (of door ons geregeld) op pad. Opdrachten moeten worden uitgevoerd om aanwijzingen te ontvangen. Aanwijzingen die jullie helpen bij het oplossen van de moord. De teams moeten hiervoor kriskras van locatie naar locatie, verdachten ondervragen, teams opsplitsen, weer bij elkaar komen, denkspellen oplossen, bluffen, samenwerken, algemene kennisvragen beantwoorden. Alles draait om jullie recherchevaardigheden. Maar wat heeft muziek te maken met deze vaardigheden? Je zult het ontdekken tijdens het moordspel ‘Exclusive’!

Moordspel ‘Exclusive’ is niet alleen spannend, maar brengt ook veel actie en hilariteit met zich mee. De commissarissen zijn niet de slimste en kunnen alle hulp gebruiken. Wie lost de moord als snelste op en wint moordspel ‘Exclusive’?

2. Kan ik dit uitje organiseren met eten en drinken?

Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel regelen wij graag voor jullie. Wij werken met veel horecagelegenheden samen, waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie moordspel op locatie uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag snel een offerte aan!

Offerte aanvragen 0413-302773