Mannen tegen de Vrouwen

Wie hebben gemiddeld een hoger IQ?

Mannen tegen de Vrouwen Spelshow

Een interactieve quizshow waarbij de mannen en vrouwen tegen elkaar gaan strijden. Diverse originele rondes komen aan bod. Wie beginnen meestal met ruzie maken? Een ware strijd wordt afgelegd!

Dit uitje in coronatijd? Dat kan! We houden rekening met de basisregels en richtlijnen, en organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen? Bellen of mailen mag altijd.

Offerte aanvragenMeer informatie

Mannen tegen de Vrouwen Spelshow, wat is dat?

Het is tijd voor de strijd der strijden. De mannen tegen de vrouwen. Voor ééns en altijd gaan we duidelijk maken wie deze strijd gaat winnen. Onder leiding van jullie eigen Yolanthe of Tijl komen alle onderwerpen naar voren. Kunnen de vrouwen zich beter inleven in de stoere gedachtes van de mannen of weten de mannen precies hoe de vrouwen denken? Alles wordt duidelijk tijdens deze spelshow en aan alle discussies wordt na afloop een eind gemaakt natuurlijk! Of niet……

Voordelen Mannen tegen de Vrouwen teamuitje

  • Mogelijk in heel Nederland en België
  • Onder leiding van een ras-presentator of presentatrice
  • Meer mannen dan vrouwen of andersom? Geen probleem
  • Veel aankleding/materiaal, zoals wie ben ik banners, letterpakken, etc!
  • Afwisselende en interactieve spelshow waarbij iedereen betrokken wordt

Mannen Tegen de Vrouwen bedrijfsuitje of teamuitje

Hoe gaat zo’n bedrijfsuitje of teamuitje? Op de dag zijn wij ruim op tijd aanwezig om jullie eigen gekozen ruimte om te bouwen tot spelshow setting. Wanneer jullie arriveren worden jullie welkom geheten door de presentator of presentatrice van de avond. De teams worden gevormd en we leggen uit wat er allemaal is geoorloofd tijdens deze strijd..;-) Dan kan de strijd losbarsten en komen alle bekende rondes voorbij, zoals je ze gewend bent van de beeldbuis. De grote mannen en vrouwen dilemma’s worden voorgelegd aan het andere geslacht. Wie kan zich het beste inleven? Wie zeuren er vaker? De mannen of de vrouwen? Maar we gaan ook zien welk team het beste samenwerkt in de letterpakken. Kortom alle facetten komen naar voren! Klinkt goed toch, zo’n Mannen tegen de Vrouwen bedrijfsuitje of Mannen tegen de Vrouwen teamuitje?

Nog meer informatie over De Mannen tegen De Vrouwen

De strijd der sexen - De finale

Als de strijd bijna volledig is gestreden is het tijd voor de finale. Iedereen zet zich nog één keer volledig in om haar of zijn geslacht te laten winnen. En dan worden de vrouwen natuurlijk in het zonnetje gezet met de trofee. Euh… of de mannen natuurlijk. Mannen doen na afloop weer gewoon de afwas en vrouwen hebben minder vaak hoofdpijn. Mooi meegenomen!

Lunch – Diner – Borrel – Bedrijfsuitje

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘Mannen tegen de Vrouwen’ uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels.