fbpx

De Mafste Dag van je Leven!

Everybody goes crazy!

De Mafste Dag van je leven!

Deze game is speciaal ontwikkeld voor deze tijd van het jaar. En we houden ons aan alle regels die de overheid ons heeft gegeven. Dus met respect voor het virus en diegene die hier onder lijden.. De game is dus: thuis te spelen, individueel of in groepsverband Maak zelf een verstandige keuze. Het kan tussen alle bedrijvigheden door gespeeld worden. Je hebt niks nodig! Behalve een console, deze is te downloaden via de appstore.

Offerte aanvragenMeer informatie

De Mafste Dag van je Leven, wat is dat?

 

Voordelen van een app-game: De Mafste Dag van je Leven

App-game: De Mafste Dag van je Leven

  • Meld je aan via het facebook evenement
  • Op de ochtend van het event krijg je een inlogcode voor de Uitjesbazen app (kan alvast gedownload worden in de appstore: ‘Uitjesbazen Games’)
  • Je team aanmelden en zien tegen wie je speelt kan in de ochtend van het event tussen 09.00 en 12.00 uur
  • De game start om exact 12.00 uur en duurt tot 17.00 uur
  • Gedurende de dag krijg je op lukrake momenten notificaties binnen op je telefoon of tablet
  • De opdrachten hebben een tijdslimiet (van 1 minuut tot 10 minuten)
  • De opdrachten gaan van makkelijk tot extreem moeilijk, dit wordt opgebouwd
  • Een 20 koppige jury beoordeelt alle opdrachten op het Uitjesbazen Headquarter
  • Per opdracht is er een bepaald aantal punten te halen. Het nummer van de opdracht is ook het aantal punten wat je kunt halen. Dus opdracht 1 is 1 punt, opdracht 2 is 2 punten, etc. Je haalt de opdracht dus wel of niet. Niet gehaald of gemist? Je blijft gewoon in de game en kunt deelnemen aan de volgende opdrachten!

Dus

Heb jij zin om ‘Step right up’ in je tuin te gaan zingen, 30 seconden een uil na te doen in je voortuin of om gewoon eens lekker lang te krijsen zo hard en lang als je kunt? Doe mee en daag iedereen uit die je kent en win die prijzennnnnnnnnnnnnnn! Of heb je al jaren zin om de plaatselijke shoarmaboer eens te voorzien van 5 sterren recensies op facebook en google met een goed argument? Of je banaan eens te versieren met een viltstift? Of ben jij diegene die al een week lang geoefend heeft om met je wc rol allerlei trucjes te doen? A fijn. Be there and be aware! Let’s gooooooooo Crazyyyyyy!

De Mafste Dag van je Leven in het nieuws

Zaterdag 21 maart draaiden wij de eerste editie van De Mafste dag van je leven. In Erp, met honderd teams en in totaal 420 individuele deelnemers. Een nieuwe thuis game om even je zinnen te verzetten, en dat werd ook opgepikt door de media!

Bekijk het artikel in het Brabants Dagblad over De Mafste Dag

Bekijk het artikel van Kliknieuws over De Mafste dag

Deze App-Game is ook mogelijk in het Engels of Duits.