fbpx

Lipdub maken

Een lipdub maken en laten opnemen op locatie naar keuze? Check. Ongegeneerd shinen voor de camera? Check. Ready, set, go!

Image

Met professioneel audio en videomateriaal

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » Lipdub maken

Tover je dansmoves tevoorschijn!

De eigen Lipdub maken is niet meer te boeken bij ons. Toch ben je bij ons aan het juiste adres voor dé leukste bedrijfsuitjes. Ben jij op zoek naar een bedrijfsuitje waar plezier en humor centraal staat? Probeer dan onze Quiz Show Deluxe. Bij deze quiz vol gepersonaliseerde foto’s en video’s is een avond vol hilariteit verzekerd. Liever toch wat anders? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Veelgestelde vragen

1. Hoe gaat de voorbereiding van de Lipdub in zijn werk?

Vooraf hebben we al verschillende keren contact gehad, zodat wij in ieder geval heel goed voorbereid zijn. De locatie hebben we doorgenomen en ook het lied staat vast. Zo kunnen onze regisseur en cameraman zich al goed voorbereiden. Als ze dan bij jullie aankomen, stromen ze al over van de leukste ideeën. Maar eerst zal alles goed uitgelegd worden aan jullie. Klinkt goed, toch?

2. Hoe gaat de Lipdub maken in zijn werk?

Zodra iedereen weet wat een lipdub is, gaan we aan de slag. Samen gaan we de route bepalen en worden ook de groepjes ingedeeld. Tijd om te oefenen.

Met onze ideeën, maar ook zeker jullie eigen ideeën, gaan we de lipdub uitdenken. Als iedereen daar tevreden over is, pakken we de camera erbij. En dan gaan we draaien. Net zo vaak totdat iedereen, maar vooral jullie, tevreden is over het eindresultaat. En dan hebben jullie zeer waarschijnlijk een hele leuke dag gehad. Wij gaan de lipdub afmonteren, zodat jullie deze heel snel kunnen gaan bekijken. De lipdub zullen jullie na afloop zo snel mogelijk ontvangen.

3. Op welke locatie kan de Lipdub opgenomen worden?

Op iedere gewenste (eigen) locatie. Dit kan in jullie favoriete stad zijn, op kantoor, in een bos. Niks is te gek. Wij komen altijd naar jullie gewenste locatie toe. Dat kan door heel Nederland en België zijn.

Reviews van onze Lipdub maken

Deze bedrijven hebben al een prachtige lipdub op hun naam staan!

”Lipdub was een prachtig event. Alle lof voor de goede begeleiding van Emiel en Roel! Topgozers.”

ASML
Henk Coppelmans
80 personen
Lipdub maken
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - ASML | Uitjesbazen

”Onder leiding van cameraman Emile hebben wij met 100+ collega’s een fantastische lipdup gemaakt. Het was een zeer geslaagde dag, met professionele begeleiding, ontzettend veel plezier en een alles overtreffend eindresultaat! Met dank aan Emile was het zelfs mogelijk om aan het eind van deze dag, onder het genot van een hapje en een drankje, met iedereen de lipdup te bekijken. Eén groot feest! Complimenten!”

Terberg Business Lease Group
Sandra Zeddeman
101 personen
Lipdub maken
Bedrijfsuitje Utrecht

Image

‘Super blij met het resultaat en de enthousiasme begeleiding tijdens de libdup! Aanrader!”

Vrijgezellenfeest
Iris van Mil – de Raadt
21 personen
Lipdub maken
Bedrijfsuitje Breda

Image

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer het maken van een lipdub met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan Tim, dé specialist in videoclips.

Contact 0413-302773

Tim | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Lipdub!

Offerte aanvragen 0413-302773