Lipdub maken

Shinen voor de camera. Ready, set, go!

Home » Uitjes » Lipdub maken

Lipdub maken

Samen met een cameraman en regisseur gaan jullie aan de slag. De route en moves worden bepaald. We gaan net zo vaak draaien totdat iedereen tevreden is over het eindresultaat.

Dit uitje in coronatijd? Dat kan! We houden rekening met de basisregels en richtlijnen, en organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen? Bellen of mailen mag altijd.

Offerte aanvragenMeer informatie

Lipdub maken, wat is dat?

Ooit gehoord van een lipdub maken? Een lipdub is een videoclip, bestaande uit één enkele opname, waarin je met een groep je favoriete nummer nasynchroniseert. Zo’n videoclip duurt meestal ongeveer vier minuten en er werken tussen de 10 en soms wel 600 mensen aan mee. Hiervan zijn honderden leuke voorbeelden te vinden op YouTube, die van jullie zal nog leuker worden dan al deze voorbeelden! Het maken van een lipdub staat garant voor een middagje creativiteit, spontaniteit en hilariteit! Awesome!

Voordelen lipdub maken

 • Professionele, ervaren en enthousiaste cameraman EN regisseur
 • Professioneel audio- en videomateriaal
 • Inclusief verkleedspullen
 • Meer dan genoeg ideeën en hulp voor een creatieve en humorvolle lipdub
 • Lipdub op DVD + online + op maat gemaakt hoesje
 • Meer dan genoeg tijd. We gaan pas naar huis als iedereen tevreden is.
 • Vraag onze voorbeeldvideo’s zeker op!

Lipdub maken bedrijfsuitje of teamuitje

Hoe gaat zo’n bedrijfsuitje of teamuitje? Uitjesbazen was het eerste bedrijf in Nederland dat lipdubs op een professionele manier ging aanbieden. Wij hebben hiervoor een speciaal draaiboek ontwikkeld, zodat we nu meer dan genoeg ervaring hebben om voor een zeer schappelijk tarief een professionele lipdub te maken! Hier zijn wij natuurlijk trotst op!

Vooraf hebben we al verschillende keren contact gehad, zodat wij in ieder geval heel goed voorbereid zijn. De locatie hebben we doorgenomen en ook het lied staat vast. Zo kunnen onze regisseur en cameraman zich al goed voorbereiden. Als ze dan bij jullie komen stromen ze al over van de leuke ideeën. Maar eerst zal alles goed uitgelegd worden aan jullie. Klinkt goed toch, zo’n Lipdub maken bedrijfsuitje of Lipdub maken teamuitje?

Nog meer informatie over een Lipdub maken

Lipdub de opnamens

Als voor iedereen duidelijk is wat een lipdub is, gaan we aan de slag. Samen gaan we de route bepalen en worden ook de groepjes ingedeeld. Tijd om te oefenen. Met de ideeën van ons, maar ook zeker jullie eigen ideeën gaan we de lipdub uitdenken en oefenen. Als iedereen daar tevreden over is en er al flink geoefend is pakken we de camera erbij. En dan gaan we draaien. Net zo vaak, totdat iedereen, maar vooral jullie tevreden zijn over het eindresultaat. En dan hebben jullie zeer waarschijnlijk een hele leuke dag gehad. Wij gaan de lipdub afmonteren, zodat jullie deze heel snel kunnen gaan bekijken. De lipdub zullen jullie na afloop zo snel mogelijk digitaal en op een CD ontvangen.

Iedere groep is anders

Elke groep is anders. Een vrijgezellenfeest is geen bedrijfsuitje en vice versa. Wij houden daar uiteraard altijd rekening mee. Wij namen al veel lipdubs op met:

 • Lipdub maken als bedrijfsuitje (kan ook worden gebruikt als promotiefilm)
 • Lipdub maken voor vrijgezellenfeesten (we zetten de ‘vrijgezel’ centraal natuurlijk!)
 • Lipdub maken voor families en vriendengroepen (dit kan overal worden opgenomen)
 • Lipdub maken met scholen

Let op: onze lipdubs zijn vaak snel volgeboekt, omdat we werken met een vast team dat maar 1 lipdub per dag kan maken. Hierdoor zijn jullie verzekerd van een kwalitatief hoogstaande lipdub. Jullie 100% tevreden. Wij 100% tevreden!

Lunch – Diner – Borrel – Bedrijfsuitje

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘lipdub’ uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels.