Lipdub maken

Een lipdub maken en laten opnemen op een locatie naar keuze. Ongegeneerd shinen voor de camera. Ready, set, go!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Uitjes » Lipdub maken

Een lipdub maken of opnemen

Samen met een cameraman en regisseur gaan jullie aan de slag met het maken van een lipdub. De route en moves worden bepaald. We gaan net zo vaak draaien totdat iedereen tevreden is over het eindresultaat. Are you ready? Boek snel dit prachtige uitje bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes, teamuitjes en personeelsuitjes!

Offerte aanvragenMeer informatie

Lipdub maken op locatie naar keuze

In het verleden waren wij als bedrijf een pionier op het gebied van lipdubs voor professioneel gebruik. Wij hebben hierdoor een speciaal draaiboek ontwikkeld, zodat we nu méér dan genoeg ervaring hebben om voor een zeer schappelijk tarief een professionele lipdub te maken!

Vooraf hebben we al verschillende keren contact gehad, zodat wij in ieder geval heel goed voorbereid zijn. De locatie hebben we doorgenomen en ook het lied staat vast. Zo kunnen onze regisseur en cameraman zich al goed voorbereiden. Als ze dan bij jullie aankomen, stromen ze al over van de leukste ideeën. Maar eerst zal alles goed uitgelegd worden aan jullie. Klinkt goed, toch?

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Veelgestelde vragen

Hoe maak je een lipdub?

Zodra iedereen weet wat een lipdub is, gaan we aan de slag. Samen gaan we de route bepalen en worden ook de groepjes ingedeeld. Tijd om te oefenen.

Met de ideeën van ons, maar ook zeker jullie eigen ideeën, gaan we de lipdub uitdenken. Als iedereen daar tevreden over is, pakken we de camera erbij. En dan gaan we draaien. Net zo vaak totdat iedereen, maar vooral jullie, tevreden is over het eindresultaat. En dan hebben jullie zeer waarschijnlijk een hele leuke dag gehad. Wij gaan de lipdub afmonteren, zodat jullie deze heel snel kunnen gaan bekijken. De lipdub zullen jullie na afloop zo snel mogelijk digitaal en op een CD ontvangen.

Is een lipdub opnemen geschikt als bedrijfsuitje?

Ja!! Houd wel rekening: elke groep is anders. Een bedrijfsuitje is geen vrijgezellenfeest en vice versa. Wij houden daar uiteraard rekening mee. Zo namen wij al veel lipdubs op voor:

  • Bedrijven (kan ingezet worden als promotiefilm).
  • Vrijgezellenfeesten (we zetten de ‘vrijgezel’ centraal natuurlijk).
  • Families en vriendengroepen (dit kan overal worden opgenomen).
  • Scholen.

Let op: onze lipdubs zijn vaak snel volgeboekt, omdat we werken met een vast team dat maar 1 lipdub per dag kan opnemen. Hierdoor zijn jullie verzekerd van een kwalitatief hoogstaande lipdub. Jullie 100% tevreden, wij 100% tevreden!

Kan ik dit uitje combineren met een borrel?

Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel regelen wij graag voor jullie. Wij werken met veel horecagelegenheden samen, waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie lipdub uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken. Wij begeleiden jullie graag!

Vraag snel een offerte aan!

Offerte aanvragen0413-302773