Lipdub maken

Een lipdub maken. Shinen voor de camera. Ready, set, go!

Image

10.000+
geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grotere groepen

Home » Uitjes » Lipdub maken

 

Een lipdub maken of opnemen

Samen met een cameraman en regisseur gaan jullie aan de slag. De route en moves worden bepaald. We gaan net zo vaak draaien totdat iedereen tevreden is over het eindresultaat. Are you ready?

Offerte aanvragenMeer informatie

Een lipdub opnemen

Hoe gaat zo’n bedrijfsuitje of teamuitje? Uitjesbazen was het eerste bedrijf in Nederland dat lipdubs op een professionele manier ging aanbieden. Wij hebben hiervoor een speciaal draaiboek ontwikkeld, zodat we nu meer dan genoeg ervaring hebben om voor een zeer schappelijk tarief een professionele lipdub te maken!

Vooraf hebben we al verschillende keren contact gehad, zodat wij in ieder geval heel goed voorbereid zijn. De locatie hebben we doorgenomen en ook het lied staat vast. Zo kunnen onze regisseur en cameraman zich al goed voorbereiden. Als ze dan bij jullie komen stromen ze al over van de leuke ideeën. Maar eerst zal alles goed uitgelegd worden aan jullie. Klinkt goed toch, zo’n bedrijfsuitje of teamuitje?

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!
0413-302773

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Veelgestelde vragen

Hoe ziet het uitje eruit?

Als voor iedereen duidelijk is wat een lipdub is, gaan we aan de slag. Samen gaan we de route bepalen en worden ook de groepjes ingedeeld. Tijd om te oefenen. Met de ideeën van ons, maar ook zeker jullie eigen ideeën gaan we de lipdub uitdenken en oefenen. Als iedereen daar tevreden over is en er al flink geoefend is, pakken we de camera erbij. En dan gaan we draaien. Net zo vaak, totdat iedereen, maar vooral jullie tevreden zijn over het eindresultaat. En dan hebben jullie zeer waarschijnlijk een hele leuke dag gehad. Wij gaan de lipdub afmonteren, zodat jullie deze heel snel kunnen gaan bekijken. De lipdub zullen jullie na afloop zo snel mogelijk digitaal en op een CD ontvangen.

Voor wie is dit uitje geschikt?

Elke groep is anders. Een vrijgezellenfeest is geen bedrijfsuitje en vice versa. Wij houden daar uiteraard altijd rekening mee. Wij namen al veel lipdubs op met:

  • Bedrijfsuitje (kan ook worden gebruikt als promotiefilm)
  • Vrijgezellenfeesten (we zetten de ‘vrijgezel’ centraal natuurlijk!)
  • Families en vriendengroepen (dit kan overal worden opgenomen)
  • Scholen

Let op: onze lipdubs zijn vaak snel volgeboekt, omdat we werken met een vast team dat maar 1 lipdub per dag kan maken. Hierdoor zijn jullie verzekerd van een kwalitatief hoogstaande lipdub. Jullie 100% tevreden. Wij 100% tevreden!

Kan ik een lipdub combineren met een lunch of diner?

Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel regelen wij graag voor julliie. Wij werken met veel horecagelegenheden samen, waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘lipdub’ uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken. Dit uitje is ook mogelijk in het Engels.