Dé leukste quiz van Nederland

Strijd tegen je collega’s in dé meeste gezellige quiz van Nederland!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Uitjes » Quiz Show Deluxe

Quiz Show Deluxe 2.0

Een volledig op maat gemaakte quiz, bestaande uit acht originele rondes. Twee enthousiaste presentatoren zorgen voor een hoge mate van interactie. Hapje, drankje, quizje. Wat wil je nog meer? Boek deze legendarische quiz nu bij Uitjesbazen!

Offerte aanvragenMeer informatie

Quiz Show Deluxe 2.0 als bedrijfsuitje

Hoe gaat zo’n bedrijfsuitje of teamuitje? Vooraf komen wij al bij jullie langs om de quiz door te nemen. En ook om te filmen. Zo maken wij een intro trailer over jullie zelf en ook later in de quiz komen deze video’s nog terug. Op de dag zelf worden de teams ingedeeld door de 2 presentatoren. Strak in pak begeleiden zij jullie door de activiteit. Dan gaan de lampen uit en starten we met de intro trailer, waarna de quiz los kan barsten. Uiteindelijk zal één team het meeste weten, de overige deelnemers het beste kennen en het meeste inzicht hebben. Dát team gaat naar huis met een grote trofee. En dat is natuurlijk gaaf. Maar nog belangrijker: je wil geen laatste worden. Want dan draag jij de komende tijd de rode lantaarn. Letterlijk! 😉 Klinkt goed toch!

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!
0413-302773

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Recensies

“Wat hebben wij een gezellige avond gehad! De Quiz was hilarisch met veen inside jokes van ons bedrijf. We hebben in een deuk gelegen! Top presentatie door de Uitjesbazen!”

Miranda van Hoorn
Eneco
454 personen

Bijzonder leuk originele escape game voor thuis: escape your house teambuilding teamuitje bedrijfsuitje

“Met Uitjesbazen heb je echt een leuke avond! De quiz was top in elkaar gezet en heeft ons veel doen lachen. Uiteindelijk heeft ons team gewonnen en hebben we een dikke troffee in handen gekregen! Super!”

John Leiders
Menzis
78 personen

”De quizshow was echt super leuk! Heel erg grappig om zo je collega’s beter te leren kennen. Heel erg fijn dat Uitjesbazen voor de quiz al een keer langs komt om alles door te spreken. Daardoor hebben we een vlekkeloze avond gehad!”

Lieneke van het Zand
ABN-Amro
1232 personen

Veelgestelde vragen

Kan ik de Quiz Show Deluxe 2.0 boeken met een afsluitend diner?

Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij zeker voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen, waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat dit een quiz wordt om nooit meer te vergeten!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe ziet de Quiz eruit?

De quiz zal bestaan uit 8 verschillende en uiteenlopende rondes. Deze leggen wij graag vast aan jullie voor:

Ronde 1: Algemene kennis
De algemene kennisronde om even lekker warm te draaien.
Ronde 2: Ronde op maat
Vragen over jouw bedrijf, familie, vrienden of team. Vooraf stellen we deze ronde samen. Wie weet het meest over zijn collega’s?
Ronde 3: Waar of niet waar?
Deelnemers komen naar voren. Zij hebben een verhaal. Een ‘goed verhaal’. Een raar verhaal ook. Eén verhaal is maar waar. Jullie mogen vervolgens inzetten op wie er wel betrouwbaar is.
Ronde 4: Doet ie ’t of doet ie ’t niet
Vooraf hebben we enkele van jullie gefilmd en kregen zij een opdracht voorgelegd. En dat krijgen jullie te zien. Maar dan wordt de film gestopt en is de vraag: doet ie ’t of doet ie ’t niet. Inzetten maar!
Ronde 5: Minute to win it
Weer komen er enkele van jullie naar voren, kijkend naar het grote scherm. Hierop wordt de uitdaging getoond. Vervolgens zetten jullie in of het gaat lukken of niet. En dan aanmoedigen maar…of niet.
Ronde 6: Fotoronde
Een combinatie van foto’s van jullie zelf en met wat ‘algemene foto’s’. Wie weet wat er op het scherm wordt getoond?
Ronde 7: De audioronde
Niet alleen muziek, maar ook herkenbare audiofragmenten die bijna iedereen kent. Wat was het nou ook al weer precies?
Ronde 8: Bonusronde
Deze vinden wij zelf het leukst. En jullie zelf meestal ook. Maar wij vinden het toch leuk om deze nog even geheim te houden!

Optioneel: Tijdens de laatste ronde komt een professionele zanger het podium op. De zanger zingt live, terwijl er vragen over het lied worden gesteld en hij heeft nog meer voor jullie in petto. Informeer naar de mogelijkheden bij interesse. De zanger blijft na de quiz nog een uur optreden!

Vraag snel een offerte aan!

Offerte aanvragen 0413-302773