DE VETSTE QUIZ VAN NEDERLAND
Slider

DE VETSTE QUIZ VAN NEDERLAND: GEGARANDEERD!

Na ontelbare quizzen te hebben gepresenteerd en na heel veel brainstormsessie presenteren wij: De Vetste Quiz van NL. Deze quiz gaat veel verder dan alleen maar vragen. Met 2 presentatoren, 8 verschillende rondes, aankleding, een jury, een dj, een mega geluidsset, een paar grappen en 2 microfoons komen wij feestend bij jullie aan. Tijd voor interactie en een missie! Iedere seconde geboeid zijn. Deze quiz zal geen seconde vervelen. De lachspieren zullen meer dan één keer worden getest. Iedere ronde is anders en alleen parate kennis zal zeker niet leiden tot de overwinning.

  • 8 totaal verschillende rondes
  • Foto’s en video’s van jullie zelf verwerkt in de quiz (wij komen vooraf langs)
  • Zeer originele vragen
  • Heel veel interactie tijdens de quiz
  • Grote trofee voor winnende team
  • 2,5 uur entertainment!
  • De quiz eindigt met een polonaise waaraan iedere deelnemer deelneemt. Klinkt fout en misschien een beetje raar en niet passend bij jullie groep? Bel ons even. Dan leggen wij uit dat dit uitje een slaginspercentage van 100% heeft!

Meer informatie over dit uitje

Één groot feest tijdens de quiz

Vooraf komen wij al bij jullie langs om de quiz door te nemen. En ook om te filmen. Zo maken wij een introtrailer over jullie zelf en ook later in de quiz komen deze video’s nog terug. Op de dag zelf worden de teams ingedeeld door de 2 presenatoren. Strak in pak begeleiden zij jullie door de activiteit. Dan gaan de lampen uit en starten we met de introtrailer, waarna de quiz los kan barsten. Uiteindelijk zal één team het meeste weten, de overige deelnemers het beste kennen en het meeste inzicht hebben. Dat team gaat naar huis met een grote trofee. En dat is natuurlijk gaaf. Maar nog belangrijker: je wil geen laatste worden. Want dan draag jij de komende tijd de rode lantaarn. Letterlijk! 🙂

De Vetste Quiz – de rondes
Graag leggen we de rondes vast aan jullie voor.
Ronde 1: Algemene kennis
De algemene kennis ronde om even lekker warm te draaien.
Ronde 2: Ronde op maat
Vragen over jouw bedrijf, familie, vrienden of team. Vooraf stellen we deze ronde samen. Wie weet het meest over zijn collega’s?
Ronde 3: Waar of niet waar?
Deelnemers komen naar voren. Zij hebben een verhaal. Een ‘goed verhaal’. Een raar verhaal ook. Eén verhaal is maar waar. Jullie mogen vervolgens inzetten op wie er wel betrouwbaar is.
Ronde 4: Doet ie ’t of doet ie ’t niet
Vooraf hebben we enkele van jullie gefilmd en kregen zij een opdracht voorgelegd. En dat krijgen jullie te zien. Maar dan wordt de film gestopt en is de vraag: doet ie ’t of doet ie ’t niet. Inzetten maar!
Ronde 5: Minute to win it
Weer komen er enkele van jullie naar voren, kijkend naar het grote scherm. Hierop wordt de uitdaging getoond. Vervolgens zetten jullie in of het gaat lukken of niet. En dan aanmoedigen maar…of niet.
Ronde 6: Fotoronde
Een combinatie van foto’s van jullie zelf en met wat ‘algemene foto’s’. Wie weet wat er op het scherm wordt getoond?
Ronde 7: De audioronde
Niet alleen muziek. Maar ook herkenbare audiofragmenten die bijna iedereen kent. Maar wat was het nou ook al weer precies.
Ronde 8: Bonusronde
Deze vinden wij zelf het leukst. En jullie zelf meestal ook. Maar wij vinden het toch leuk om deze nog even geheim te houden!

Optioneel: Tijdens de laatste ronde komt een professionele zanger het podium op. De zanger zingt live, terwijl er vragen over het lied worden gesteld en hij heeft nog meer voor jullie in petto.. Informeer naar de mogelijkheden bij interesse!
De zanger blijft na de quiz nog een uur optreden!


“Over deze quiz wordt na afloop ook nog veel gelachen en lang nagepraat, als het even kan presenteer ik dit zelf! Gelukkig bevat de quiz al genoeg humor. En gelukkig gaan we altijd met z’n 2en. Dan hoef ik niet uit m’n eigen grappentrommel te graaien” aldus eindbaas Dirk


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden en cateraars samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat deze quiz een quiz wordt om nooit te vergeten.

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels.

Laat jezelf eens lekker gaan!

[show-testimonials orderby='menu_order' order='ASC' layout='slider' options='transition:fade,controls:controls,pause:4000,auto:on,columns:1,theme:speech,info-position:info-above,text-alignment:left,rating:on,charlimit:200,charlimitextra: (...),display-image:on,image-size:ttshowcase_small,image-shape:circle,image-effect:none,image-link:on']

Leuk dat je interesse hebt! Vul hieronder de gegevens in.
Wij nemen binnen een dag contact met je op!

Heb je al meer informatie? Fijn!
Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen :)


Inclusief lunchInclusief diner

Ik ontvang graag een uitgebreider advies, over bijvoorbeeld beter aansluitende uitjes.