Slider

King Voetbal

Wil jij de strijd aan gaan op het gebied van voetbalkennis? Zijn jullie echte voetbalkenners? Weet jij wie de bondscoach van Nederland was in 1978? Weet jij wie er onderdeel waren van de zogenaamde ‘kabel’? Of wie won het vaakste de Gouden Schoen? Deze voetbalquiz is ideaal om te spelen als vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje.

  • Doldwaze, gezellige quizbaas met voetbalverstand
  • Zeer afwisselende en originele vragen en altijd up to date
  • King Voetbal trofee voor de winnaars
  • Foto, video en audio rondes
  • De meeste interactieve voetbalquiz met veel humor! Je weet zelf.

Meer informatie over dit uitje

Wie wordt er de koning van de voetbalquiz?

Vooraf hebben we al verschillende keren contact gehad met jullie. Zo weten we precies wat voor groep jullie zijn en is de quiz perfect voorbereid. En dan worden jullie welkom geheten door onze enthousiaste presentator. Zij hebben zelf genoeg voetbalkennis dus discussiëren mag, maar is waarschijnlijk zinloos;-). Er wordt gespeeld in verschillende rondes. Multiple choice, fotorondes, videorondes, audiorondes en nog veel meer komen voorbij. En ook gewoon petje op, petje af. Een ronde die gewoon niet mag ontbreken.

King voetbal – de finale

Aan het eind van alle rondes is duidelijk wie het grootste voetbalbrein heeft. Een finale zal vervolgens helemaal duidelijk maken wie de allergrootste Koning van het Voetbal zal zijn en er met de King Voetbal trofee ervandoor zal gaan. Wie weet de vragen het beste te beantwoorden en mag zich DE voetbalkenner noemen?


“Wie durft de strijd met mij aan te gaan?” vraagt voetbalkenner en uitjesbaas Igor.


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden en cateraars samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie King Voetbal uitje uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels.

Laat jezelf eens lekker gaan!

[show-testimonials orderby='menu_order' order='ASC' layout='slider' options='transition:fade,controls:controls,pause:4000,auto:on,columns:1,theme:speech,info-position:info-above,text-alignment:left,rating:on,charlimit:200,charlimitextra: (...),display-image:on,image-size:ttshowcase_small,image-shape:circle,image-effect:none,image-link:on']

Leuk dat je interesse hebt! Vul hieronder de gegevens in.
Wij nemen binnen een dag contact met je op!

Heb je al meer informatie? Fijn!
Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen :)


Inclusief lunchInclusief diner

Ik ontvang graag een uitgebreider advies, over bijvoorbeeld beter aansluitende uitjes.