fbpx

Koning Voetbal Quiz

Wie heeft de meeste kennis over het voetbal verleden en wie weet er weer meer over het hedendaagse voetbal? Alles komt voorbij. Wie mag zich een echte voetbaal fanaat noemen?

Image

Dé leukste quiz van Nederland en België

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 15 tot 2500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » Koning Voetbal

Koning Voetbal Quiz

Koning Voetbal Quiz is niet meer bij ons te boeken. Toch ben je bij Uitjesbazen aan het juiste adres voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Ben jij op zoek naar een leuke quiz? Probeer dan onze altijd gezellige Quiz Show Deluxe. Met verschillende rondes is een avond vol vermaak en humor gegarandeerd. Liever toch wat anders? Bekijk onze mogelijkheden en neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Offerte aanvragen Meer informatie

Veelgestelde vragen

1. Hoe gaat de voetbalquiz in zijn werk?

Op jullie eigen gekozen locatie zullen jullie ontvangen worden door onze eigen voetbalkenner. Hij is ook de presentator die deze voetbal quiz zal presenteren. Hij heeft zelf genoeg voetbalkennis dus discussiëren mag, maar is waarschijnlijk zinloos. 😉

Aan het eind van alle rondes is duidelijk wie het grootste voetbalbrein heeft. Een finale zal vervolgens helemaal duidelijk maken wie de allergrootste Koning van het Voetbal zal zijn en er met de Koning Voetbal trofee ervandoor zal gaan. Wie weet de vragen het beste te beantwoorden en mag zich Koning Voetbal noemen?!

2. Wat voor rondes kan ik verwachten?

De quiz heeft 8 verschillende rondes. Deze rondes zijn allemaal verschillend, zo is er voor ieder wat wils. Multiple choice, fotorondes, videorondes, audiorondes en nog veel meer rondes komen voorbij. Petje op, petje af is een ronde die natuurlijk niet mag ontbreken. Wat er verder exact in de quiz komt houden we nog geheim. 😉

3. Kan ik zelf de locatie voor de Koning Voetbal Quiz kiezen?

Zeker! Je speelt de quiz op locatie naar keuze in heel Nederland en België. Dit kan een zelfgekozen restaurant in jullie omgeving zijn, maar ook een ruimte op kantoor. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Dan stemmen we de locatie af op jullie wensen en voorkeuren.

Voor dé kroon op jullie Koning Voetbal Quiz!

Offerte aanvragen 0413-302773