fbpx

King Voetbal

Wie mag zich een echte voetbaal fanaat noemen?

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

King Voetbal

King Voetbal – Bedrijfsuitje is niet meer bij ons te boeken. Toch ben je bij ons wel aan het juiste adres voor een onvergetelijk uitje. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Offerte aanvragenMeer informatie

King Voetbal, wat is dat?

Wil jij de strijd aan gaan op het gebied van voetbalkennis? Zijn jullie echte voetbalkenners? Weet jij wie de bondscoach van Nederland was in 1978? Weet jij wie er onderdeel waren van de zogenaamde ‘kabel’? Of wie won het vaakste de Gouden Schoen? Deze voetbalquiz is ideaal om te spelen als vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje. Test je voetbalkennis en wie weet wordt jij wel de Koning Voetbal uit jullie groep!

  • Gezellige quizbaas met voetbalverstand
  • Zeer afwisselende en originele vragen en altijd up to date
  • King Voetbal trofee voor de winnaars
  • Voetbal quiz vol foto’s, video’s en audio rondes
  • De meeste interactieve voetbalquiz met veel humor!

Wie wordt er de koning van de voetbalquiz?

Op jullie eigen gekozen locatie zullen jullie ontvangen worden door onze eigen voetbalkenner en tevens presentator die deze voetbal quiz zal presenteren. Hij heeft zelf genoeg voetbalkennis dus discussiëren mag, maar is waarschijnlijk zinloos;-). Er wordt gespeeld in verschillende rondes. Multiple choice, fotorondes, videorondes, audiorondes en nog veel meer komen voorbij. En ook gewoon petje op, petje af. Een ronde die gewoon niet mag ontbreken.

King voetbal – de finale

Aan het eind van alle rondes is duidelijk wie het grootste voetbalbrein heeft. Een finale zal vervolgens helemaal duidelijk maken wie de allergrootste Koning van het Voetbal zal zijn en er met de King Voetbal trofee ervandoor zal gaan. Wie weet de vragen het beste te beantwoorden en mag zich Koning Voetbal noemen?!

Offerte aanvragenMeer informatie