fbpx

Koning Voetbal

Wie mag zich een echte voetbaal fanaat noemen? Wie heeft de meeste kennis over het verleden en wie weet er weer meer over het hedendaagse voetbal? Alles komt voorbij. Beleef het in hét leukste voetbal spel van Nederland en België!

home-huis-usp-uitjesbazen

Hét leukste voetbal spel

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Uitjes » Koning Voetbal

Koning Voetbal

Koning Voetbal is niet meer bij ons te boeken. Toch ben je bij Uitjesbazen aan het juiste adres voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Offerte aanvragenMeer informatie

Hoe gaat het in zijn werk?

Op jullie eigen gekozen locatie zullen jullie ontvangen worden door onze eigen voetbalkenner en tevens presentator die deze voetbal quiz zal presenteren. Hij heeft zelf genoeg voetbalkennis dus discussiëren mag, maar is waarschijnlijk zinloos;-).

Er wordt gespeeld in verschillende rondes. Multiple choice, fotorondes, videorondes, audiorondes en nog veel meer rondes komen voorbij. En ook gewoon petje op, petje af. Een ronde die gewoon niet mag ontbreken.

King voetbal – de finale

Aan het eind van alle rondes is duidelijk wie het grootste voetbalbrein heeft. Een finale zal vervolgens helemaal duidelijk maken wie de allergrootste Koning van het Voetbal zal zijn en er met de Koning Voetbal trofee ervandoor zal gaan. Wie weet de vragen het beste te beantwoorden en mag zich Koning Voetbal noemen?!

Voor dé kroon op jullie Koning Voetbal uitje!

Offerte aanvragen0413-302773