fbpx

80’s 90’s Quiz

Speel dé 80s/90s Quiz als bedrijfsuitje. Welke collega weet het meest van die goede oude tijd?

Image

De meest nostalgische quiz!

Image

Te spelen op iedere (eigen) locatie

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » 80′ 90′ Quiz

Een quiz uit de oude doos

De 80’s 90’s Quiz is niet meer bij ons te boeken. Toch ben je bij Uitjesbazen aan het juiste adres voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Offerte aanvragenMeer informatie

Veelgestelde vragen

1. Is deze 80's 90's Quiz geschikt voor een grote groep?

Onze 80’s 90’s Quiz is geschikt voor ieder gezelschap en iedere groepsgrootte. Wel hebben we speciaal voor grote groepen Quiz Show Deluxe ontwikkeld. Liefkozend ook wel dé leukste pubquiz van Nederland en België genoemd. Neem gerust contact op voor meer informatie.

2. Is het mogelijk om zelf 80's 90's Quiz vragen in te sturen?

Ja, het is zeker mogelijk om enkele vragen zelf in te sturen. Dit zorgt zelfs voor een persoonlijk tintje aan de 80’s 90’s Quiz. Deel jullie leukste herinneringen uit de 80’s 90’s en haal samen herinneringen uit de oude doos.

3. Hoe gaat de voorbereiding van de 80's 90's Quiz op locatie in z'n werk?

Ter voorbereiding op de 80’s 90’s Quiz zijn wij ruim op tijd aanwezig. Het decor wordt klaargemaakt, terwijl de starttijd nadert. Onder het genot van een drankje heten de quizmasters jullie vervolgens welkom. Dit kan in een zaaltje van een horecagelegenheid naar keuze zijn, maar ook een ruimte bij jullie op kantoor.

De spelregels worden uitgelegd en de teams worden gevormd. De spanning is direct voelbaar. Iedereen heeft er 100% zin in. Welk team heeft het beste geheugen en weet de meeste vragen goed te beantwoorden? Dit team gaat naar huis met dé Quiz-Trofee?

Reviews van onze quizzen

Graaf in je geheugen en haal alle herinneringen terug

“Het team was erg enthousiast. We zouden het iedereen aanraden. Je merkt dat iedereen in het begin altijd een beetje moet ontdooien, maar dat komt vanzelf goed. Erg prettig dat ook telkens twee nieuwe opdrachten van ieder onderwerp kwamen zodat je verplicht bent ze allemaal te doen.”

ABN-Amro
Hillary Maessen
21 personen

Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“We hebben Uitjesbazen ingeschakeld voor het integratiefeest van onze bedrijven. Wij hebben gekozen voor de hilarische spelshow…. niets aan gelogen, dit was hilarisch. Op het laatste moment hadden we een issue met de locatie die we voor ogen hadden, dit is prima en vooral heel snel opgelost door Uitjesbazen.nl. Van collega’s heb ik alleen maar lovende reacties gekregen, het was top geregeld allemaal.”

Zuiderhuis Weert en Horn & Rivez
Ilse Hermans
130 personen

Quiz Show Deluxe
Bedrijfsuitje Weert

Bedrijfsuitje Weert - Zuiderhuis | Uitjesbazen

“Wij hadden dankzij de super enthousiaste en professionele begeleiding van de dames van Uitjesbazen een fantastische personeelsdag! Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie!”

ACV PULS
Elke Maes
138 personen

Foute Bingoshow
Bedrijfsuitje Antwerpen

Bedrijfsuitje België - ACV PULS | Uitjesbazen

“We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende“

Lode Holding
Marita Kapper
21 personen

Gek op Holland Quiz
Bedrijfsuitje Groningen

Bedrijfsuitje Groningen - Lode | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie quiz!

Combineer onze 80’s 90’s Quiz op locatie met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie quiz.

Stel eventuele vragen gerust aan Shanna, dé specialist in quizzen / spelshows.

Contact 0413-302773

Voor dé kroon op jullie 80’s 90’s Quiz!

Offerte aanvragen0413-302773