Ik hou van Holland Quiz

Speel onze Gek op Holland pubquiz online of op locatie naar keuze. Wie is er bij jullie een kij in spelling?

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Uitjes » Gek op Holland quiz

Dé leukste quizvragen

Dé perfecte Ik hou van Holland Quiz voor iedere groepsgrootte en doelgroep. Onze eigen Linda de Mol presenteert een oergezellige, interactieve Gek op Holland Quiz. Diverse rondes komen voorbij: van kaaswerpen tot de welbekende schattingsronde met hét echte Ik hou van Holland rad. Boek snel online bij Uitjesbazen!

Offerte aanvragenMeer informatie

Ik hou van Holland Quiz als teamuitje

Hoe gaat zo’n Ik hou van Holland bedrijfsuitje of teamuitje? Voordat Gek op Holland daadwerkelijk los kan barsten, worden jullie welkom geheten. Ook worden de teams ingedeeld en natuurlijk aangekleed in de Hollandse kleuren. Boem! De strijd barst los. De bom komt later pas. Wie heeft de meeste topografische kennis en kan dus heel goed kaaswerpen? Wie weet waar het addertje onder het gras zit tijdens de spellingronde? En wie zorgt ervoor dat de bom in het bezit is van één van de andere teams tijdens het verjaardagsspel? Dit zijn maar enkele voorbeelden van de vele rondes die voorbij zullen komen. Klinkt goed, toch? 😉

Ik hou van Holland pubquiz - bedrijfsuitje | Uitjesbazen

Hoe ziet de finale van de Ik hou van Holland Quiz eruit?

Iedere ronde wordt voorafgegaan door de ronde: Raad een Lied of niet. De meest ‘herkenbare’ liedjes zullen voorbijkomen. Zo ook voor de finale. De finale waarin nog alles mogelijk is. Want dan komt het Gek op Holland Rad namelijk tevoorschijn! In deze ronde kun je nog veel goedmaken wanneer je de perfecte draai aan het rad geeft.

Kan ik de Ik hou van Holland Quiz als teamuitje organiseren in combinatie met een diner?

Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel regelen wij graag voor jullie. Wij werken met veel horecagelegenheden samen, waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘Gek op Holland avond’ uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken

Vraag snel een offerte aan!

Offerte aanvragen0413-302773