fbpx

Ik hou van Holland Quiz

Speel dé leukste Ik hou van Holland Quiz op locatie naar keuze. Wie is er bij jullie een kij in spelling? Boek nu Gek op Holland en ontdek wie het meeste weet van ons koude kikkerlandje!

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Hét leukste spel van Nederland

Image

Mogelijk op elke locatie in Nederland

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Uitjes » Gek op Holland Quiz

Gek op Holland

In Gek op Holland spelen jullie onder leiding van onze eigen Linda de Mol dé leukste Ik hou van Holland Quiz. Op locatie naar keuze komen diverse oer-Hollandse rondes voorbij, terwijl je een strijd levert tegen andere teams. Van kaaswerpen tot de welbekende schattingsronde met hét echte Ik hou van Holland rad. Wie weet aan de haal te gaan met de winst in deze oergezellige, interactieve Ik hou van Holland Quiz?

Offerte aanvragenMeer informatie

Bekijk de trailer

Hoe gaat het in zijn werk?

Ter voorbereiding op de Ik hou van Holland Quiz zijn onze Uitjesbazen ruim op tijd aanwezig om het decor klaar te zetten. Voordat Gek op Holland daadwerkelijk los kan barsten, worden jullie welkom geheten onder het genot van een drankje. Ook worden de teams ingedeeld en natuurlijk aangekleed in de Hollandse kleuren. De locatie van spel bepalen jullie zelf. Zo kan Gek op Holland als bedrijfsuitje of teamuitje gespeeld worden in een zaaltje van een horecagelegenheid naar keuze, maar ook in een ruimte bij jullie op kantoor.

Boem! De strijd barst los. De bom komt later pas. Wie heeft de meeste topografische kennis en kan dus heel goed kaaswerpen? Wie weet waar het addertje onder het gras zit tijdens de spellingsronde? En wie zorgt ervoor dat de bom in het bezit is van één van de andere teams tijdens het verjaardagsspel? Dit zijn maar enkele voorbeelden van de vele rondes die voorbij zullen komen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie Ik hou van Holland uitje uiterst geslaagd zal zijn!

Recensies Ik hou van Holland Quiz

”Heey jeroen, wil je nog een leuke review achterlaten? Groetjes Linda.”
”Linda vroeg mij om een leuke review achter te laten, dus bij deze. Groetjes Jeroen.”

“We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over jullie teamactiviteiten.”

NautaDutilh N.V.
Simone van den Heuvel
30 personen
Bedrijfsuitje Rotterdam

Image

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Bedrijfsuitje Roermond

Image

“Iedereen vond het een supergezellige avond. Ik heb leuke reacties gekregen. Hartstikke bedankt!”

Kinderopvang Dribbel
Monique Oosterbeek
32 personen
Bedrijfsuitje Hengelo

Image

“We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende“

Lode Holding
Marita Kapper
21 personen
Bedrijfsuitje Groningen

Image

“Matton (schrijf ik dat goed?) heeft het super goed en gezellig waargenomen!”

Radar Personeel
Sabina Cantineaux
22 personen
Bedrijfsuitje Almere

Image

Onze tip:

Combineer onze Ik hou van Holland Quiz met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN ELMAR, DÉ SPECIALIST IN QUIZZEN!

Offerte aanvragen0413-302773

Elmar | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Gek op Holland Quiz!

Offerte aanvragen0413-302773