Slider

Gek op Holland

Ik hou van Holland, het landje aan de Zuiderzee een stukje ……. ♪ Ik hou van Holland, jij houdt van Holland, iedereen houdt van Holland! Maar.. Weet jij ook het meeste van ons kikkerlandje af? De gezelligste ‘ons kent ons’ quiz zal duidelijk maken wie de grote kenner is. De quiz zal worden gepresenteerd door onze eigen Linda de Mol en zal de teams over ons land aan de tand voelen. En dat met rondes die zijn gebaseerd op het programma Ik hou van Holland. En daarbij kan muziek van Nederlandse bodem natuurlijk niet ontbreken. Gek op Holland staat namelijk voor sfeer, gezelligheid, gekkigheid en vooruit.. ook een klein beetje kennis;)

  • Gelikte designvolle presentatie op groot scherm
  • Presentator in strak pak; ook gelikt natuurlijk☺
  • Mega interactief! Muziek, film, geen ja, geen nee of euh……
  • Hollandse aankleding (Ik hou van Holland rad, vlaggetjes en kransjes in Nederlandse kleuren)
  • Eventueel op maat met vragen over jullie zelf
  • Niet goed, guldens terug

Meer informatie over dit uitje

Hou van Holland – het uitje

Voordat Gek op Holland dan daadwerkelijk los kan barsten worden jullie welkom geheten. Ook worden de teams ingedeeld. De teams worden natuurlijk aangekleed in de Hollandse kleuren. Boem! De strijd barst los. De bom komt later pas. Wie heeft de meeste topografische kennis en kan dus heel goed kaaswerpen? Wie weet waar het addertje onder het gras zit tijdens de spellingsronde? Wie zorgt er voor dat de bom in het bezit is van één van de andere teams tijdens het verjaardagsspel? Dit zijn maar enkele van de vele rondes die voorbij zullen komen.

Gek op Holland – de finale

Iedere ronde wordt voorafgegaan door de ronde Raad een Lied of niet. De meest ‘herkenbare’ liedjes zullen voorbij komen. Zo ook voor de finale. De finale waarin nog alles mogelijk is. Want dan komt het Gek op Holland Rad namelijk tevoorschijn. In deze ronde kun je nog veel goed maken wanneer je de perfecte draai aan het rad geeft.


 “Dit zou ik nog wel gratis willen presenteren! Ook leuk dat ze de kaasjes na het werpen altijd op het bord laten zitten, kan ik ze mooi oppeuzelen☺” aldus Uitjesbaas Lindsay.


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘Gek op Holland’ uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Laat jezelf eens lekker gaan!


Leuk dat je interesse hebt! Vul hieronder de gegevens in.
Wij nemen binnen een dag contact met je op!

Heb je al meer informatie? Fijn!
Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen :)


Inclusief lunchInclusief diner

Ik ontvang graag een uitgebreider advies, over bijvoorbeeld beter aansluitende uitjes.