AR city game

Ga op jacht als echte city hunters in hét Augmented Reality uitje. Boek snel onze AR city game of vraag naar de mogelijkheden.

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Uitjes » Hunters

AR city game: Hunted

Hunted is een uniek bedrijfsuitje en teamuitje. Bij dit originele uitje zijn jullie de jagers. Zijn jullie klaar om op jacht te gaan? Vraag dan snel een offerte aan bij Uitjesbazen en plan je escape door de stad in onze AR city game.

Offerte aanvragenMeer informatie

Hét ideale bedrijfsuitje

Hoe gaat dit bedrijfsuitje of teamuitje? Hunted speel je in een stad naar keuze. Jullie bezoeken verschillende checkpoints in de stad. Dit zijn de highlights, waardoor je direct de mooiste plekken ziet.

De stad is gehackt door een anonieme hacker die nu de macht heeft over de stad. De hacker heeft de systemen van de stad gehackt en zo toegang gekregen tot alle gegevens van de inwoners. De data van de stad en van de mensen is nu in handen van deze crimineel. Een groot gevaar voor de stad. Jullie moeten de hack ongedaan maken en de hacker opsporen. Lukt het jullie om de stad te redden?

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!

0413-302773

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Veelgestelde vragen

Wat houdt de AR city game in?

Bij ieder checkpoint spelen jullie een escape game waarna jullie een stapje dichterbij de hacker komen. Via de Augmented Reality App plaatsen jullie een 3D object op de grond. Voorbeelden van objecten zijn een kluis, graffiti muur, telefooncel en robot. Spectaculair en levensecht, het is net alsof deze objecten echt in de stad staan! Je kunt er omheen lopen én zelfs de objecten bedienen.

Jullie moeten ieder object koppelen aan een stukje informatie in jullie dossier. Bij ieder checkpoint dat jullie onschadelijk maken, ontvangen jullie een stukje code. Samen vormen deze een eindcode die jullie kunnen invoeren om de hacker te vinden.

Kan deze city game inclusief diner geregeld worden?

Dit regelen we graag voor jullie. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij eveneens voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen, waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie uitje uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken. Dit uitje is ook mogelijk in het Engels en Duits.

Vraag snel een offerte aan!

Offerte aanvragen 0413-302773