fbpx

AR city game

Ga op jacht als echte city hunters in Hunted. Boek snel onze AR city game en vraag naar de mogelijkheden van dit teamuitje!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Uitjes » Hunted

AR city game: Hunted

Hunted is een uniek teamuitje. Bij dit originele bedrijfsuitje zijn jullie de jagers. Zijn jullie klaar om op jacht te gaan? Vraag dan snel een offerte aan bij Uitjesbazen en plan je escape door de stad in dé gaafste AR city game!

Offerte aanvragenMeer informatie

Lukt het jullie om de stad te redden?

De stad is gehackt door een anonieme hacker die nu de macht heeft. De hacker heeft de systemen van de stad gehackt en toegang gekregen tot alle gegevens van de inwoners. De data van de stad en van de mensen is nu in handen van deze crimineel. Een groot gevaar voor de stad. Jullie moeten de hack ongedaan maken en de hacker opsporen. Lukt het jullie om de stad te redden?

AR city game: Hunted speel je in een stad naar keuze. Jullie bezoeken verschillende checkpoints in de stad. Dit zijn prachtige highlights, waardoor je meteen de mooiste plekken van de omgeving ziet.

Bedrijfsuitje teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Wat houdt de AR city game in?

Bij ieder checkpoint spelen jullie een escape game waarna jullie een stapje dichterbij de hacker komen. Via de Augmented Reality app plaatsen jullie een 3D object op de grond. Voorbeelden van objecten zijn een kluis, graffiti muur, telefooncel en robot. Spectaculair en levensecht, het is net alsof deze objecten echt in de stad staan! Je kunt er omheen lopen én zelfs de objecten bedienen.

Jullie moeten ieder object koppelen aan een stukje informatie in jullie dossier. Bij ieder checkpoint dat jullie onschadelijk maken, ontvangen jullie een stukje code. Samen vormen deze een eindcode die jullie kunnen invoeren om de hacker te vinden.

2. Kan deze city game inclusief diner geregeld worden?

Dit regelen we graag voor jullie. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij eveneens voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen, waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat Hunted als teamuitje uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Voor dé kroon op jullie city game!

Offerte aanvragen0413-302773