fbpx

Het Gouden Paasei

De leukste speurtocht voor jong en oud! Wie vindt de meeste paaseieren? En wie vindt het Goude Paasei? Kom erachter tijdens hét leukste spel voor Pasen!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

Hét leukste spel met Pasen

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Uitjes » Het Gouden Paasei

Paaseirenzoeken 2.0 op zoek naar het gouden paasei

Paaseirenzoeken 2.0 op zoek naar het gouden paasei is niet meer bij ons te boeken. Toch ben je bij Uitjesbazen aan het juiste adres voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Offerte aanvragenMeer informatie

De paashaas heeft een gouden ei verstopt, in jullie huis

Het is zover. Het is Pasen. De kinderen verheugen zich al op het paaseieren zoeken. Als alle paaseieren verstopt zijn, kan het beginnen. “Hee, wat ligt daar nou in de brievenbus?” Jullie zoon of dochter is nieuwsgierig en gaat direct kijken. Daar ligt een bijzondere verrassing. Een speciale krant, met groot nieuws op de voorpagina.

Op de voorpagina staat een grote foto van jullie zoon of dochter. Bij een artikel met de kop “Paashaas verstopt gouden ei in huis van naam” (Bij naam staat de naam van jullie kind(eren) ingevuld). Samen lezen jullie het artikel en dan wordt het duidelijk. De paashaas is langs geweest en heeft eitjes verstopt door het hele huis. En ergens ligt ook een gouden ei. Een mooie oorkonde. Dat klinkt wel heel bijzonder! In de krant staat een speurtocht en met die speurtocht kunnen alle eitjes worden gevonden.

Voor dé kroon op jullie Pasen!

Offerte aanvragen0413-302773