fbpx

Het Gouden Paasei

De leukste speurtocht voor jong en oud! Wie vindt de meeste paaseieren en vindt het Goude Paasei? Kom erachter tijdens hét leukste spel voor Pasen!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

Hét leukste Paasspel

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » Het Gouden Paasei

Op zoek naar het Gouden Paasei

Het Gouden Paasei is niet meer bij ons te boeken. Toch ben je bij Uitjesbazen aan het juiste adres voor een onvergetelijke activiteit. Wil jij Pasen alsnog op een actieve manier vieren? Probeer een van onze stadspellen voor een actieve middag. Ga op pad met onze Ccrazy 88 en voer 88 te gekke opdrachten uit. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Offerte aanvragen Meer informatie

Veelgestelde vragen

1. Hoe gaat het Paaseieren zoeken in zijn werk?

Alle paaseieren worden eerst verstopt. Als alle paaseieren verstopt zijn, kan het beginnen. “Hé, wat ligt daar nou in de brievenbus?” Jullie zoon of dochter is nieuwsgierig en gaat direct kijken. Daar ligt een bijzondere verrassing. Een speciale krant, met groot nieuws op de voorpagina.

Op de voorpagina staat een grote foto van jullie zoon of dochter. Bij een artikel met de kop “Paashaas verstopt gouden ei in huis van naam” (Bij naam staat de naam van jullie kind(eren) ingevuld). Samen lezen jullie het artikel en dan wordt het duidelijk. De paashaas is langs geweest en heeft eitjes verstopt door het hele huis. En ergens ligt ook een gouden ei. Een mooie oorkonde. Dat klinkt wel heel bijzonder! In de krant staat een speurtocht en met die speurtocht kunnen alle eitjes worden gevonden.

2. Met hoeveel personen kan dit gespeeld worden?

Het paaseieren zoeken is voor ieder gezelschap. Wij ontvangen zowel kleine als grote groepen graag. Voor deze activiteit geldt een maximum aantal personen van 2500 personen.

3. Koop ik alle paaseieren zelf of zit dit erbij inbegrepen?

Wij verzorgen het volledige uitje, dus ook de paaseieren. Hebben jullie nog speciale wensen? Dat kan je altijd bij ons aangeven. Wij overleggen graag met jullie zodat we jullie een onvergetelijke dag kunnen bezorgen.

Reviews van onze activiteiten

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje.🙂

“Wij hebben met de afdeling Crazy 88 gedaan in Den Haag en wat hebben wij ontzettend gelachen echt een aanrader. Alles was goed geregeld met Uitjesbazen, de communicatie, de afspraken, en op locatie ook alles goed verzorgt, wil je je collega’s op een andere manier leren kennen dan is Crazy 88 echt het ultieme uitje. Je moet wel bij sommige opdrachten even de knop omzetten, maar dan kom je juist niet meer bij van het lachen.”

Nolet Distillery
Wilko Brederveld
24 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Nolet Distillery | Uitjesbazen

“Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Uitjesbazen. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.”

Amsterdam UMC
Tara Boute
80 personen
Wie is de Rat
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

“Afgelopen weekend personeelsuitje gehad naar Amersfoort. Daarvoor hebben we Uitjesbazen gevraagd om voor ons een escape game klaar te zetten door de stad. Super leuke duidelijke uitleg gehad voorafgaand aan het spel waarbij ze zelf ook op locatie komen. De game zelf was super uitgebreid, leuke uitdagende opdrachten waar we ook echt over na moesten denken. En het was door de hele stad heen dus je zag ook nog wat van de stad. Echt een aanrader!”

Seesing Flex
Mariska Weenk
52 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Amersfoort

Bedrijfsuitje Amersfoort - Seesing Flex | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Gouden Paasei!

Offerte aanvragen 0413-302773