fbpx

Het Goude Paasei

De leukste speurtocht voor jong en oud!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Paaseirenzoeken 2.0 op zoek naar het gouden paasei

Bestellen is helaas niet meer mogelijk. Toch ben je bij ons wel aan het juiste adres voor een onvergetelijk uitje. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Offerte aanvragenMeer informatie

Paaseierenzoeken 2.0, wat is dat?

Het is bijna Pasen. Dit jaar zal het anders zijn. Geen paasbrunch met de familie bij elkaar en niet naar de meubelboulevard. Maar één ding kan natuurlijk wel doorgaan. Paaseieren zoeken! In en rondom het huis. En wat als we dat juist dit jaar nog eens veel specialer maken als andere jaren? Voor onze kinderen waarvan we in deze periode ook veel aanpassingsvermogen vragen. Paaseieren zoeken 2.0. Op zoek naar het gouden paasei!

De paashaas heeft een gouden ei verstopt, in jullie huis

Het is zover. Het is Pasen. De kinderen verheugen zich al op het paaseieren zoeken. Als alle paaseieren verstopt zijn, kan het beginnen. “Hee, wat ligt daar nou in de brievenbus?” Jullie zoon of dochter is nieuwsgierig en gaat direct kijken. Daar ligt een bijzondere verrassing. Een speciale krant, met groot nieuws op de voorpagina.

Op de voorpagina staat een grote foto van jullie zoon of dochter. Bij een artikel met de kop “Paashaas verstopt gouden ei in huis van naam” (Bij naam staat de naam van jullie kind(eren) ingevuld). Samen lezen jullie het artikel en dan wordt het duidelijk. De paashaas is langs geweest en heeft eitjes verstopt door het hele huis. En ergens ligt ook een gouden ei. Een mooie oorkonde. Dat klinkt wel heel bijzonder! In de krant staat een speurtocht en met die speurtocht kunnen alle eitjes worden gevonden.