fbpx

Got Snowballs

Bij een online kerstborrel hoort natuurlijk onze Got Snowballs. Dé leukste kerstactiviteit om het jaar goed af te sluiten en het nieuwe jaar in te luiden. Are you ready for this Christmas game?

Image

Ideale online Kerst activiteit

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » Got Snowballs Quaran-Kerst

Het leukste kerstuitje met je collega’s

In deze virtuele teambuilding game komt alles samen. Een ware strijd barst los en dat vanuit huis. Gebaseerd op Quaranteambuilding. Maar dan in een unieke kerstsfeer. Ho ho ho, dit kan toch niet waar zijn?! We horen het jullie al zeggen, maar het is toch echt waar. Hét beste van onze games in één game. Boek snel bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes.

Offerte aanvragen Meer informatie

Veelgestelde vragen

1. Hoe wordt Got Snowballs gespeeld?

Van tevoren hebben we een aantal keer contact. Zo weten jullie precies in welke stream Got Snowballs gespeeld wordt. Op het afgesproken tijdstip zit iedereen klaar en kan dit digitale spektakelstuk beginnen. In teams proberen jullie de meeste punten binnen te hengelen. Wie worden de kerstkampioenen van dit jaar?

2. Op welke datum en tijd kan ik Got Snowballs spelen?

Die keuze ligt volledig bij jullie. Jullie geven aan ons jullie gewenste datum, tijdstip en tijdsduur aan. Wel raden wij het uitje vlak voor de kerst aan voor het ultieme kerst gevoel. 🙂

Neem gerust contact met ons op bij vragen of persoonlijk advies. Wij denken graag met jullie mee.

3. Waarom is dit het ideale kerstuitje?

Wat een goede vraag 😉

Deze game bevat alles wat je nodig hebt voor een tof teamuitje. Het bestaat uit escape games, quizvragen, doe-opdrachten, audiofragmenten en een bingewatch-bingo. Samenwerken, lachen, nadenken en gek doen. Oftewel: alle elementen om elkaar op een andere manier te leren kennen. En natuurlijk in kerstsfeer!

Reviews van onze Online Quizzen

3x raden… positieve reviews!

”Wij hebben net met ons team jullie deze quiz gespeeld! Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen.”

Royal Avebe
Karen Sinot
20 personen
Online Quiz
Bedrijfsuitje Veendam

Bedrijfsuitje Veendam - Avebe | Uitjesbazen

”Voor het afscheid van een collega die GVB ging verlaten hebben wij met ongeveer 40 collega’s de Goed Nieuws Quiz gespeeld. Echt een aanrader! Hele vriendelijke medewerkers bij uitjesbazen.nl. De quiz zelf was een feestje! Quizmaster Anne wist iedereen mee te krijgen in de goed nieuws sfeer en we hebben flink gelachen om de quizvragen. Na afloop alleen maar positieve en enthousiaste reacties van collega’s gehoord. Kortom: een enorme aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!”

GVB Exploitatie B.V.
Leonie van den Dag
40 personen
Online Quiz
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - GVB Exploitatie | Uitjesbazen

”Het uitje van de poli neuro was meer dan geslaagd 🙂 We hebben een heerlijke avond gehad met de collega’s. Waarvoor hartelijk dank!”

Rijndam
Henriette Griffioen
24 personen
Online Quiz
Bedrijfsuitje Dordrecht

Bedrijfsuitje Dordrecht - Rijndam | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie online bedrijfsuitje!

Een online bedrijfsuitje is dé perfecte gelegenheid om al je collega’s eens beter te leren kennen. Iedereen kan meedoen, want het is digitaal. En dat mag wel een keer iets minder zakelijk. Heb je een vraag of wil je meer informatie over onze Got Snowballs?

Stel eventuele vragen gerust aan Guus, dé specialist in online games.

Contact 0413-302773

Guus_Uitjesbazen

Liever een ander online bedrijfsuitje?

Voor dé kroon op jullie Got Snowballs!

Offerte aanvragen 0413-302773