fbpx

Gooische Vrouwen

Hou jij van lekker shoppen en wijnen? Neem dan een kijkje in het Gooische leven met een dag vol ontspanning en avontuur! Ga op pad met jouw vriendinnen en beleef hét leukste vrijgezellenfeest.

Image

Met hilarische en (te) gekke opdrachten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 15 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » Gooische Vrouwen – Vrijgezellenfeest

Gooische Vrouwen Vrijgezellenfeest

Het Gooische Vrouwen Vrijgezellenfeest is niet meer bij ons te boeken. Ben jij toch op zoek naar een waanzinnig vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Met onze unieke Crazy 88 beleef je net zo’n te gekke dag als met het Gooische Vrouwen Vrijgezellenfeest. Met 88 originele en hilarische opdrachten ontdekken jullie jouw favoriete stad als nooit tevoren. Zijn jullie klaar voor een dag vol plezier en humor? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies of vragen.

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Gooische Vrouwen, wat is dat?

Stapt een van jullie binnenkort in het huwelijksbootje, en zijn jullie opzoek naar de perfecte mix tussen genieten en actief bezig zijn voor een vrijgezellenfeest? Dan zijn jullie bij het Gooische Vrouwen vrijgezellenfeest aan het juiste adres! Deze onvergetelijke dag verzorgen wij graag voor jullie op een locatie naar keuze.

Word als echte VIP’s ontvangen met bubbels en een hapje. Begeleid door onze bodyguard zullen jullie de wereld instappen van Cheryl, Willemijn, Anouk en Claire. De dag zal bestaan uit een zestal activiteiten die enkel geschikt zijn voor de echte Gooische Vrouwen onder ons. Denk hierbij aan ‘tamponhockey’, ‘handtasjes werpen’ en veel meer. Geniet van deze onvergetelijke dag met de nodige hilariteit!

Een onvergetelijk vrijgezellenfeest met een Gooisch randje!

Baan je een weg in de wereld van Cheryl, Willemijn, Anouk en Claire.
• Word geheel in stijl ontvangen inclusief bubbels en een hapje.
• Zes hilarische en gepaste activiteiten.
• Inclusief heuse bodyguard die jullie heel de dag begeleidt.
• Dit uitje vindt op jouw eigen locatie of een locatie naar keuze plaats. Wij komen graag naar je toe!
• Gooische Vrouwen is niet meer te boeken, bekijk onze Crazy 88.

Ja, ik wil een offerte aanvragen!

Crazy 88 game | Bedrijfsuitje - Teamuitje - Vrijgezellenfeest | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Wat kunnen we verwachten van een Gooische Vrouwen vrijgezellenfeest?

Jullie duiken de wereld van de echte Gooische vrouwen in. Volledig in stijl. Jullie gaan samen de meest hilarische en originele opdrachten doen in jullie favoriete stad. ‘Handtasje werpen’ of ‘Tamponhockey’ zijn opdrachten die jullie kunnen verwachten. De rest houden we nog even geheim. 😉

2. Bieden jullie nog andere leuke stadsspellen aan?

Zeker! Naast onze gezellige Crazy 88 bieden we nog twee andere citygames aan. Ga op zoek naar een verraderlijke ‘Rat’ in Wie is de Rat of ga op zoek naar een moordenaar in Escape the City. Met deze spannende stadsspellen is een onvergetelijk bedrijfsuitje verzekerd.

3. In welke stad kan ik een Gooische Vrouwen vrijgezellenfeest spelen?

Het Gooische Vrouwen vrijgezellenfeest kan iedere gewenste stad of dorp gespeeld worden. Dit is door heel Nederland en België. Kies jouw favoriete stad of andere locatie en ontdek de locatie op een bijzondere manier. De keuze is reuze en ligt volledig bij jullie. 🙂

Reviews van onze citygames?

Waan je in de rol van Cheryl, Willemijn, Anouk en Claire en ontdek jouw favoriete stad. 🙂

“Wij hebben ontzettend genoten van onze dag! Wat Crazy 88 echt bijzonder maakt, is de vrijheid die je krijgt om je eigen avontuur te creëren. Je bepaalt zelf de volgorde waarin je de opdrachten uitvoert en hoe je ze aanpakt. Dit zorgt voor een onvoorspelbare en opwindende ervaring, omdat je nooit weet wat er als volgende op je pad komt.”

The Art of Living
Tatum Verstappen
21 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - The Art of Living | Uitjesbazen

“Wij hebben met de afdeling Crazy 88 gedaan in Den Haag en wat hebben wij ontzettend gelachen echt een aanrader. Alles was goed geregeld met Uitjesbazen, de communicatie, de afspraken, en op locatie ook alles goed verzorgt, wil je je collega’s op een andere manier leren kennen dan is Crazy 88 echt het ultieme uitje. Je moet wel bij sommige opdrachten even de knop omzetten, maar dan kom je juist niet meer bij van het lachen.”

Nolet Distillery
Wilko Brederveld
24 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Nolet Distillery | Uitjesbazen

“Tijdens onze jaarlijkse teamdag hebben wij het Crazy 88 spel gedaan in de binnenstad van Den Haag. Het was echt ontzettend leuk, de opdrachten zijn hilarisch en je wordt er echt bloedfanatiek van. Dikke aanrader!”

ROC Mondriaan
Shelley Beekman
21 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Mondriaan | Uitjesbazen

Wij hebben een zeer geslaagd teamuitje gehad en de uitjesbaas (in ons geval Sam) deed het fantastisch. Ik heb van de collega’s alleen maar positieve verhalen gehoord en zelfs de vooraf sceptische collega’s werden megafanatiek. Echt een aanrader!

Hogeschool Windesheim
Lisanne Zanting
30 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Meppel

Bedrijfsuitje Zwolle - Windesheim | Uitjesbazen

”Hartelijk dank voor het organiseren! We hebben gelachen en ik heb hele positieve reacties ontvangen. Ik ontvang graag de foto’s en filmpjes nog zodat we hier in de toekomst nog eens om kunnen lachen.”

Rabobank
Irene Keller
60 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - Rabobank | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie stadsspel!

Combineer een stadsspel met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie stadsspel.

Stel eventuele vragen gerust aan Sanne, dé specialist in stadsspellen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Gooische Vrouwen Vrijgezellenfeest!

Offerte aanvragen 0413-302773