fbpx

Foute Vrienden

Wie van je vrienden laat zich niet kennen en voert de gekste opdrachten uit? Daag je vrienden uit voor hét vrijgezellenfeest voor jou en je maten.

Image

Met hilarische en (te) gekke opdrachten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 10 tot 2500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » Foute Vrienden

Foute Vrienden

De Foute Vrienden is niet meer bij ons te boeken. Toch ben je bij ons wel aan het juiste adres voor een onvergetelijke activiteit. Ben jij op zoek naar een activiteit met de leukste hilarische opdrachten? Probeer onze Crazy 88 Deluxe en beleef een dag vol plezier en humor. Liever toch wat anders? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies of vragen.

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Veelgestelde vragen

1. Wat kan ik van Foute Vrienden verwachten?

Jullie kiezen een stad naar keuze waar jullie de Foute Vrienden willen spelen. Vooraf krijgen jullie even een korte uitleg over hoe de activiteit in zijn werk gaat. Daarna kan het spektakel losbarsten. Jullie gaan de leukste en foute opdrachten uitvoeren. Dit kan allemaal vastgelegd worden door een professionele cameraman. Geloof ons dat wil je. 😉

2. Op welke locatie kan Foute Vrienden gespeeld worden?

Onze Foute Vrienden kan op iedere gewenste locatie gespeeld worden. Dit kan in iedere stad door heel Nederland en België. Wil je dit liever in eigen omgeving? Ook prima. Wij komen naar jullie (eigen) gewenste locatie.

3. Met hoeveel vrienden kan ik dit spelen?

Met zoveel als jij zelf wil. Kom jij met 10 personen? Prima. Wil jij graag met een grote vriendengroep Foute Vrienden spelen? Ook gezellig. Deze activiteit heeft een maximaal aantal personen van 2500 personen.

Reviews van onze stadsspellen

Haal net als deze toppers alles uit jullie city game. 😉

“Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Uitjesbazen. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.”

Amsterdam UMC
Tara Boute
80 personen
Wie is de Rat
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

“Wij hebben met de afdeling Crazy 88 gedaan in Den Haag en wat hebben wij ontzettend gelachen echt een aanrader. Alles was goed geregeld met Uitjesbazen, de communicatie, de afspraken, en op locatie ook alles goed verzorgt, wil je je collega’s op een andere manier leren kennen dan is Crazy 88 echt het ultieme uitje. Je moet wel bij sommige opdrachten even de knop omzetten, maar dan kom je juist niet meer bij van het lachen.”

Nolet Distillery
Wilko Brederveld
24 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Nolet Distillery | Uitjesbazen

“Afgelopen weekend personeelsuitje gehad naar Amersfoort. Daarvoor hebben we Uitjesbazen gevraagd om voor ons een escape game klaar te zetten door de stad. Super leuke duidelijke uitleg gehad voorafgaand aan het spel waarbij ze zelf ook op locatie komen. De game zelf was super uitgebreid, leuke uitdagende opdrachten waar we ook echt over na moesten denken. En het was door de hele stad heen dus je zag ook nog wat van de stad. Echt een aanrader!”

Seesing Flex
Mariska Weenk
52 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Amersfoort

Bedrijfsuitje Amersfoort - Seesing Flex | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie stadsspel!

Combineer onze Foute Vrienden met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie stadsspel.

Stel eventuele vragen gerust aan Sanne, dé specialist in stadsspellen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Foute Vrienden!

Offerte aanvragen 0413-302773