Foute Bingo

Speel dé Foute Bingo als een echte oldtimer, maar in een nieuw jasje. Gehoorapparaat en ballen bij de hand? Check!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Uitjes » Foute Bingoshow

Dé super mega Foute Bingoshow

Wedden dat bingo wel cool, vet en hip kan zijn? Wij organiseren dé meest grappige bingoshow van Nederland. Met diverse rondes, ludieke praatjes én…schitterende prijzen. Boek snel bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten!

Offerte aanvragenMeer informatie

Pak de bingokaarten

De bingokaarten worden uitgedeeld en de machine wordt gestart. Het is tijd voor de Foute Bingoshow. Het is wachten totdat de eerste luidkeels “BINGO!!” roept. Tot zover niets geks dus. Maarrrr…. niets is wat het lijkt. Elke ronde is namelijk anders. En dit zijn niet zomaar rondes. Nee helaas. Dit zijn de foutste rondes die je ooit zult zien! Wie blijft als laatste staan tijdens de dansronde? Welke speler heeft als eerste een Chinees menu bij elkaar gebingood? Kortom: Gegarandeerd hilariteit en gezelligheid!

Liever advies op maat? Geef ons gerust een balletje!
0413-302773

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Veelgestelde vragen

Kan ik een mooie prijs winnen tijdens de Foute Bingo?

It’s showtime. Alles draait om gezelligheid. Maar er moet ook ge-bingo-ot worden! De ‘beste’ bingospeler gaat nog met een prijs naar huis ook. Oh ja, natuurlijk zijn er genoeg foute prijzen te winnen. Elke bingo betekent een prijs. Altijd leuk als de halve zaal een plaksnor op heeft, bestek wint of helaas toch een tweedehands korfbalbeker mee naar huis mag nemen;)

Kan ik de Foute Bingo als bedrijfsuitje met diner organiseren?

Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen, waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘Foute Bingoshow’ uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag snel een offerte aan!

Offerte aanvragen 0413-302773