Slider

Foute Bingoshow

Zijn jullie allemaal hoogbejaard, zijn de kussentjes op de stoeltjes zacht genoeg en staan de gehoorapparaatjes aan? Tijd voor de Foute Bingoshow! Wij maken bingo weer cool, vet en hip. Twee jonge presentatoren zullen je de show van je leven bezorgen! En niet alleen zij.. Iedereen wordt betrokken bij de grootste, meest grappige bingoshow van Nederland! Nu dus ook als je niet bejaard bent..;-)

  • 2 presentatoren in een gelikte outfit
  • Minimaal 10 schitterende prijzen, van boratpakje tot VR bril.
  • Professionele bingo materialen
  • 5 verschillende rondes (ooit gehoord van een dansronde?)
  • 5 verschillende manieren om bingo te krijgen (ooit gehoord van zigzagbingo?)
  • Aankleding en ludieke opdrachten tussendoor

Meer informatie over dit uitje

Heb je naast bingoballen ook échte ballen?

Aan de hand van jullie wensen bereiden we de Foute Bingoshow voor, kan het voor jullie niet gek genoeg dan zorgen we dat de bingoshow nog fouter zal zijn! Al verzinnen we er tijdens de bingo altijd nog wel wat ‘regels’ bij. Die leggen we dan natuurlijk even goed uit tijdens de uitleg. De bingokaarten worden uitgedeeld en de machine wordt gestart. Het is tijd voor de Foute Bingoshow. Het is wachten totdat de eerste luidkeels BINGO!! roept. Tot zover niets geks dus. Maarrrr…. in de machine zitten veel ‘opdrachtballen’. En dit zijn niet zomaar opdrachten. Nee helaas. Dit zijn de foutste opdrachten die je ooit gedaan zult hebben! Ghe ghe… Wie kan er het beste meezingen met de meest foute hits? Of is er toevallig iemand in de zaal die bingobal ‘dontsmile-oryoudie’ voor z’n kiezen krijgt? Win je de strijd, dan mag je een gratis cijfer wegstrepen en maak je kans op de grootse prijzen!

Let op! Onze presentatoren houden van humor en knijpen soms een oogje toe. Dit betekent dat de bingo soms niet meer helemaal centraal staat.. Als er maar gelachen wordt, dat is wat zij willen. Ho let op! Soms kunnen zij ineens van gedachte veranderen. Hopelijk straffen ze jou niet, maar een vriend of collega van je:).

WE GAAN HET ZIEN.. TIJDENS DE FOUTE BINGO SHOW!

It’s showtime! Alles draait om gezelligheid. Maar er moet godverdulleme ook ge-bingo-ot worden!
De ‘beste’ bingospeler gaat nog met een prijs naar huis ook!

Oh ja, natuurlijk zijn er genoeg foute prijzen te winnen. Elke bingo betekent een prijs! Altijd leuk als de halve zaal een plaksnor op heeft, een serieuze messenset wint of helaas toch een tweedehandskorfbalbeker mee naar huis mag nemen;)

Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden en cateraars samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie Foute Bingoshow fouter dan fout, maar erg goed verzorgd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels.

Laat jezelf eens lekker gaan!


Leuk dat je interesse hebt! Vul hieronder de gegevens in.
Wij nemen binnen een dag contact met je op!

Heb je al meer informatie? Fijn!
Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen :)


Inclusief lunchInclusief diner

Ik ontvang graag een uitgebreider advies, over bijvoorbeeld beter aansluitende uitjes.