Foute Bingo

Speel dé Foute Bingo als een echte oldtimer, maar in een nieuw jasje. Gehoorapparaat en ballen bij de hand? Check!

Image

10.000+
geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grotere groepen

Home » Uitjes » Foute Bingoshow

 

Dé super mega Foute Bingoshow

Wedden dat bingo wel cool, vet en hip kan zijn? Wij organiseren dé meest grappige bingoshow van Nederland. Met diverse rondes, ludieke opdrachten én…schitterende prijzen. Boek snel bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in uitjes!

Offerte aanvragenMeer informatie

Pak de bingokaarten

De bingokaarten worden uitgedeeld en de machine wordt gestart. Het is tijd voor de Foute Bingoshow. Het is wachten totdat de eerste luidkeels BINGO!! roept. Tot zover niets geks dus. Maarrrr…. in de machine zitten veel ‘opdrachtballen’. En dit zijn niet zomaar opdrachten. Nee helaas. Dit zijn de foutste opdrachten die je ooit gedaan zult hebben! Ghe ghe… Wie kan er het beste meezingen met de meest foute hits? Of is er toevallig iemand in de zaal die bingobal ‘dontsmile-oryoudie’ voor z’n kiezen krijgt? Win je de strijd, dan mag je een gratis cijfer wegstrepen en maak je kans op de grootse prijzen!

Liever advies op maat? Geef ons gerust een balletje!
0413-302773

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Veelgestelde vragen

Kan ik een mooie prijs winnen tijdens de Foute Bingo?

It’s showtime. Alles draait om gezelligheid. Maar er moet ook ge-bingo-ot worden! De ‘beste’ bingospeler gaat nog met een prijs naar huis ook. Oh ja, natuurlijk zijn er genoeg foute prijzen te winnen. Elke bingo betekent een prijs. Altijd leuk als de halve zaal een plaksnor op heeft, bestek wint of helaas toch een tweedehands korfbalbeker mee naar huis mag nemen;)

Kan ik de Foute Bingo als bedrijfsuitje met diner organiseren?

Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen, waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘Foute Bingoshow’ uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.