Slider

Flikken Maastricht of een andere stad!

Kruip nu in de huid van Floris Wolfs en Eva van Dongen. Talloze misdrijven wisten zij al op te lossen in Maatricht. Nu is het aan jullie om de volgende bloedstollende zaak op te lossen. Jullie worden opgewacht in de stad door de commissaris en er ligt een onopgeloste moordzaak op jullie wachten. De tijd tikt en de moord zal door jullie zo snel mogelijk opgelost moeten worden. Ken je de stad niet? Geen probleem, deze leer je kennen tijdens het oplossen van deze spannende moordzaak.

  • Teams van 10 personen. 100 teams tegelijk mogelijk.
  • Next level citygame, met talloze attributen, games en een ingenieuze zaak
  • Op zoek naar de moordenaar / moordlocatie / moordwapen
  • Ontdek alle highlights van een stad of dorp naar keuze

Meer informatie over dit uitje

Flikken Maastricht – het uitje

Vooraf hebben we verschillende keren contact gehad en hebben we de case helemaal voorbereid voor jullie. De commissaris staat jullie al op te wachten in de stad en onder het genot van een drankje worden de koffers aan jullie overhandigd. De spanning loopt op en jullie moeten als team op zoek naar de code voor de koffer. Als deze gevonden is, is de eerste stap naar de oplossing gezet. De koffer is echter gevuld met een hoop mysteries, zeer uitdagende puzzels en informatie die jullie allemaal op moeten lossen. En om deze op te lossen zullen jullie verschillende punten in de stad moeten zien te vinden. The city is your playground! Het onderzoek naar de moord is dus zeer uiteenlopend en variërend en zonder het door te hebben ontdek je de complete stad.

Flikken Maastricht – Case Closed?

De koffer, de verschillende puzzels, uitdagende games, cijfersloten moeten allemaal worden opgelost. Alibi’s worden gecheckt, verdachten worden uitgesloten. En ook het juiste motief wordt gekoppeld. Gaat dit allemaal goed? Case closed! En de commissaris zal zeer tevreden zijn! Maar er kan natuurlijk maar één team deze bloedstollende zaak als eerste oplossen en er met de winst vandoor gaan!


“Echt iedereen wordt tijdens dit uitje super fanatiek! Behalve ikzelf. Of je moet me een donut geven, dan kan ik er weer voor 100% tegenaan☺” aldus Uitjesbaas en parttime commissaris Wout


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘Flikken Maastricht’ uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels, Frans of Duits.

Laat jezelf eens lekker gaan!

[show-testimonials orderby='menu_order' order='ASC' layout='slider' options='transition:fade,controls:controls,pause:4000,auto:on,columns:1,theme:speech,info-position:info-above,text-alignment:left,rating:on,charlimit:200,charlimitextra: (...),display-image:on,image-size:ttshowcase_small,image-shape:circle,image-effect:none,image-link:on']

Leuk dat je interesse hebt! Vul hieronder de gegevens in.
Wij nemen binnen een dag contact met je op!

Heb je al meer informatie? Fijn!
Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen :)


Inclusief lunchInclusief diner

Ik ontvang graag een uitgebreider advies, over bijvoorbeeld beter aansluitende uitjes.