fbpx

Online escape room:
Escape your House

Een dominee met een donker verleden. Lang geleden begraven onder jullie huis. Voor altijd verdwenen. Of toch niet?
Home » Uitjes » Escape your House

Escape your House

Een bloedstollende online escape room, te spelen vanuit huis. Deur op slot, sleutel in de kluis en kaarsen aan. Een dominee met een donker verleden. Lang geleden begraven onder jullie huis. Voor altijd verdwenen. Tot nu. De dominee is terug! Hij heeft jullie een brief geschreven. De dominee eist zijn woonplaats terug en wil een sleutel van jullie huis. Je krijgt 1 kans. Is de kaars opgebrand? Dan is je kans verkeken.

Offerte aanvragenMeer informatie

Het verhaal: de terugkeer van de dominee

Een dominee met een donker verleden. Lang geleden begraven onder jullie huis en voor altijd verdwenen. Tot nu, want de dominee is terug! Hij heeft jullie een brief geschreven. De dominee eist zijn woonplaats terug en wil een sleutel van jullie huis.

Laten we starten. Deur op slot, sleutel in de kluis en lichten uit. Steek de heilige kaars aan en laat de wierook branden! Let’s play a game! Jullie krijgen één kans om de sleutel terug te krijgen. Lukt het jullie om de geest van de dominee te verdrijven? Of blijft de dominee voor altijd bij jullie wonen?

Laat die dominee maar komen!
Offerte aanvragen

Bijzonder leuk originele escape game voor thuis: escape your house teambuilding teamuitje bedrijfsuitje

Recensies

“Een geweldige escape game! Je gaat helemaal op in het verhaal. Dat maakt het super spannend! Zeker een aanrader! De elementen zoals glow in the dark zijn echt een waardevolle toevoeging”

Nadine Nanders
Escape your House

4 personen

 

Image

“Een top avond gehad met mijn vriendengroep door middel van deze escape game! Echt overal is aan gedacht. En de sfeer die opgebouwd wordt is uniek! Dominee van Raafhoven lijkt net een echte geest! De game duurt ook niet te lang, waardoor het leuk blijft!”

Dirk Klerxs
Escape your House

6 personen

Image

“Super leuke escape game met unieke puzzels en gave elementen. Door de sfeer die nageleefd wordt is er een soort concentratie in de groep die ik nog nooit gezien heb!”

Marjolein
Escape your House

8 personen

Image

Veelgestelde vragen over Escape your House

Op welke datum en tijd kan ik deze escape game spelen?

Vraag deze online escape room aan voor een datum en tijdstip naar keuze. Ook de tijdsduur kunnen we in overleg bepalen. Vraag ons zeker eens naar de mogelijkheden. Vraag direct meer informatie aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Kan Escape the Firm ook met grote groepen worden gespeeld?

Het is zeker mogelijk om Escape the Firm als activiteit in te zetten tijdens een bedrijfsuitje, teamuitje of familiedag. Er kunnen veel mensen meedoen en de online escape game kan op ieder gewenste datum worden gespeeld. Dit uitje zorgt voor samenwerking, aandacht en een flink aantal complimenten achteraf. Dat wil je toch? Neem zeker contact met ons op als je meer wilt weten!

Kan deze escape game ook in andere talen worden gespeeld?

Jazeker kan dat! Deze bingo kan geheel in het Engels worden gespeeld. Wij zijn erg internationaal, al zeggen we het zelf. Zolang het bij Engels blijft, in ieder geval ;-).