Slider

Escape the City

Combineer een citytour en een escape room en je krijgt: Escape the city! Jullie zijn onderdeel van een gloednieuwe game. Een grote kist wordt aan de teams overhandigd. Op slot en vol met ingenieuze escape games. De tijd begint te tikken en de stad staat op ontploffen. Samen met jouw team en de kist ga je de stad in om deze te redden van de ondergang. Wie lukt het om de vele puzzels, raadsels, kluisjes en codes op te lossen en red de stad?

  • Niet zomaar puzzels, maar echt goede, uitdagende, gevarieerde games
  • Je ziet highligts van een stad of dorp naar keuze
  • Geen papieren spellen, een app game, maar échte escape games zoals het hoort
  • Natuurlijk met een knipoog, zoals we altijd proberen. 

Meer informatie over dit uitje

Escape in iedere stad

Na enkele keren contact te hebben gehad vooraf, zodat alles goed besproken is, zijn wij er helemaal klaar voor. We ontvangen jullie en jullie krijgen de uitgebreide uitleg onder het genot van een drankje. Teams worden gevormd en de grote mysterieuze kisten komen tevoorschijn. De tijdbom begint te tikken dus er is geen tijd te verliezen. Jullie gaan dus meteen aan de slag en de strijd barst nu pas echt los.

Escape winnaars

Escape the city zorgt ervoor dat iedereen op een nieuwe, spannende en leuke manier de stad ontdekt. De variatie aan puzzels is erg groot. Van braille tot morsecodes, van puzzels tot geluidsfragmenten. Van makkelijk, tot medium tot moeilijk. Escape the city is talloze keren getest en zit daarom ook extreem goed in elkaar en blijkt voor iedere groep geschikt te zijn. Op verschillende manieren kunnen er hints verzameld worden, zodat alles uiteindelijk op te lossen is. De een gaat lekker wandelend op zoek naar een monument, terwijl de ander zich op een terrasje ontfermt over een cijferslot. Welk team is inventief, kan goed samenwerken en vindt als eerste de code van de laatste kist…?:)


“Respect voor mijn bazen dat het ze gelukt is om een escape room en een citytour bij elkaar te brengen. Ik buig nog iedere dag voor ze.” aldus stagebaas Remon.


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat Escape the City uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels of Duits.

 

Laat jezelf eens lekker gaan!

[show-testimonials orderby='menu_order' order='ASC' layout='slider' options='transition:fade,controls:controls,pause:4000,auto:on,columns:1,theme:speech,info-position:info-above,text-alignment:left,rating:on,charlimit:200,charlimitextra: (...),display-image:on,image-size:ttshowcase_small,image-shape:circle,image-effect:none,image-link:on']

Leuk dat je interesse hebt! Vul hieronder de gegevens in.
Wij nemen binnen een dag contact met je op!

Heb je al meer informatie? Fijn!
Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen :)


Inclusief lunchInclusief diner

Ik ontvang graag een uitgebreider advies, over bijvoorbeeld beter aansluitende uitjes.