fbpx

EK Escape Game:
SV De Mafklappers

Dé game voor tijdens dit EK!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Dit quizpakket is tijdelijk niet te bestellen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Home » Uitjes » EK Escape Game: SV De Mafklappers

EK Escape Game: SV De Mafklappers

4.5 ★★★★★

€4,99 verzendkosten

Bestel spel

Image

SV De Mafklappers

Word lid van S.V. De Mafklappers: de mafste supportersvereniging van Oranje. Oranje moet kampioen worden. Daar hebben jullie alles voor over. Nederland speelt 7 wedstrijden tot en met de finale. Jullie gaan iedere wedstrijd manipuleren of saboteren, op de meest rare manieren!

Hoe werkt het spel?

Je volgt Oranje via het EK-speelschema. Nederland speelt 7 wedstrijden tot en met de finale. Het is jullie doel om iedere wedstrijd te saboteren. Daarvoor speel je per wedstrijd een spel. Via het spel ga je op zoek naar dé oplossing om de wedstrijd te saboteren en dus te winnen. Bij iedere ronde voer je de oplossing in op de website, waarna Evert ten Napel video-commentaar geeft op hoe de wedstrijd verloopt. Zo werk je toe naar de EK winst!

Sneak preview

Het spel bestaat uit 7 speelrondes. Bij iedere speelronde speel je een spel om de wedstrijd te saboteren zodat oranje zeker gaat winnen. Alles is geoorloofd. Verander de opstelling van de tegenstander, veroorzaak een media-rel bij het Engelse team én… laat Messi ‘undercover’ meespelen bij Oranje om te winnen van Ronaldo én Portugal. Speel tot slot de ultieme finale tegen Duitsland. Die Duitsers gaan toch niet weer winnen in blessuretijd?

Ronde 1
Onderschep het notitie boekje van de coach en verander de opstelling.

Ronde 3
Zet verschillende omleidingsborden op de route zodat de spelersbus van de tegenstander aankomt bij het verkeerde stadion.

Ronde 5
Kom erachter in welk hotel de tegenstander verblijft zodat je kan rommelen met het eten van de spelers zodat zij tijdens de wedstrijd niet fit zijn.

 

Bestel spel

Specificaties

Taal: Nederlands
Aantal rondes: 7

Standaard meegeleverd

  • 7 enveloppen met puzzelattributen
  • EK speelschema
  • Website: toegang tot de online omgeving van De Mafklappers
  • Puzzels via Instagram en Facebook
  • Speciale video’s met o.a. VAR-beelden
  • Video-commentaar van Evert ten Napel