fbpx

Eindejaars Quiz

Wil jij het jaar afsluiten met een spetterende eindejaars quiz? Test wie heeft de grootste algemene kennis heeft en beleef de gezelligste avond van het jaar.

Image

Dé leukste quiz van Nederland en België

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 40 tot 2500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » Eindejaars Quizshow

3…2…1 Gelukkig Nieuwjaar

De Eindejaars Quizshow is niet meer bij ons te boeken. Toch ben je bij Uitjesbazen aan het juiste adres voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Wil jij het jaar toch op een spectaculaire manier afsluiten? Met onze andere quizzen en spelshows beleven jullie een avond vol gezelligheid en humor. Met onze Quiz Show Deluxe is een feestje gegarandeerd en tellen jullie op een spectaculaire manier de avond af. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Offerte aanvragen Meer informatie

Veelgestelde vragen

1. Hoe zien de rondes van de Eindejaars Quiz eruit?

De quiz bestaat uit verschillende rondes. Muziekrondes, schattingsvragen, terugblikken op het jaar, ratje draaien, algemene kennis. Kortom: van alles komt aan bod. Deze quiz is dus ook voor iedereen leuk. Er is voor ieder wat wils. Altijd goed toch? 🙂

2. Op welke locatie kan de Eindejaars Quiz gespeeld worden?

Wij komen naar iedere gewenste (eigen) locatie. Dit is door heel Nederland en België. Wil jij in jouw favoriete stamkroeg het jaar afsluiten? Liever bij jou thuis? Misschien wel op kantoor? Geen probleem. Wij komen naar iedere locatie toe om jullie een onvergetelijke avond te bezorgen.

3. Hoe gaat de voorbereiding van de Eindejaars Quiz in zijn werk?

Heel simpel. Van te voren hebben we even contact over de locatie en de vragen. Willen jullie gepersonaliseerde vragen? Hartstikke leuk, gaan we regelen. De dag van de Quiz zijn wij ruim op tijd aanwezig. We maken alles alvast gezellig, spreken alles door en ontvangen alle mensen. Dan kan het feest beginnen!

Reviews van onze quizzen

Sluit je avond net zo spetterend als deze reviews af 😉

”Ik vond de quiz erg leuk en goed georganiseerd. Leuk dat er ook persoonlijke elementen aan toegevoegd konden worden. Succes met jullie bedrijf. We vonden het echt superleuk!”

Amsterdam UMC
Erika Jongsma
37 personen
Quiz Show Deluxe
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

“Afgelopen donderdag hebben wij na een projectteam dag met Hoppenbrouwers Techniek Best/Dongen/Breda de middag afgesloten met de Quiz show deluxe. Wat een leuke hilarische afsluiter van de dag was het! Ook het contact met Uitjesbazen (Tim) verliep heel soepel en er is goed meegedacht over hoe de middag zou moeten verlopen. De dames (Anne en Shanna) die de quiz op de dag zelf verzorgd hebben deden het heel erg leuk. Allen bedankt voor jullie bijdrage en wie weet tot ziens :-)”

Hoppenbrouwers Techniek
Linda van Rijsbergen
50 personen
Quiz Show Deluxe
Bedrijfsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Hoppenbrouwers | Uitjesbazen

”De quizshow was echt super leuk! Heel erg grappig om zo je collega’s beter te leren kennen. Heel erg fijn dat Uitjesbazen voor de quiz al een keer langs komt om alles door te spreken. Daardoor hebben we een vlekkeloze avond gehad!”

ABN Amro
Lieneke van het Zand
122 personen
Quiz Show Deluxe
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Eindejaars Quiz!

Offerte aanvragen 0413-302773