fbpx

Doomsday: The Package

Red de wereld van totale vernietiging. Gewoon vanuit je woonkamer!

Home » Uitjes » Doomsday: The Package

Doomsday: The Package

4.9 ★★★★★

€99,-

Bestel spel

Image

Doomsday

Doomsday is een levensecht escape avontuur dat gspeeld kan worden vanuit je eigen huis. Stap in de schoenen van een Doomsday wetenschappers en wordt meegezogen in een meeslepend verhaal. Doomsday is nabij en als wetenschappers is het jullie missie om via 8 spannende levels te voorkomen dat de wereld ten onder gaat.

Hoe werkt het spel?

Roep je team van minimaal 4 personen bij elkaar en ontvang een overlevingsbox gevuld met tientallen artikelen. Kaarten, posters, een uitgebreid noodpakket en als klap op de vuurpijl: puzzels met speciale effecten zoals hitte, kou, licht en inkt! Volg de spannende nieuwsuitzendingen voor aanwijzingen en red de wereld. Level by level.

  • Volg het nieuws
  • Open de overlevingsbox
  • Bouw je eigen researchwall

Specificaties

Taal: Nederlands
Tijdsduur: 4 uur

Inhoud overlevingspakket

  • Posters
  • Puzzelelementen met speciale effecten
  • Landkaarten
  • Attributen om je eigen researchwall te maken
  • Noodpakket

Sneak preview

Het spel bestaat uit 8 meeslepende levels. Ieder level is uniek. en bevat meerdere puzzel elementen die jou kennis op de proef stellen. Samen met je team ga je te werk. Bepaal een strategie. Verdeel rollen of doe alle opdrachten samen. Dat is aan jullie.

Level 1
Een persconferentie met verborgen aanwijzingen. Luister en kijk goed!

Level 3
Een Russische informant vertelt zijn verhaal in het nieuws. Maar wat zegt hij nu eigenlijk echt?

Level 5
Jullie kijken in spanning naar het nieuws. En dan… een storing, flikkerende beelden, tekens op de achtergrond… Wat gebeurt er?

Level 7
Jullie moeten de 10 doelwitten achterhalen. Via een wereldkaart met speciale effecten en een oude Russische krant.

Voor meer informatie neem een kijkje op Doomsday2021.nl.

 

Recensies

Heel erg leuk. De spanning begon al toen de box binnenkwam. Het zat super in elkaar. De professionele nieuwsuitzendingen, even leek het alsof het allemaal echt was. Leuke opdrachten, heel slim gemaakt. We hebben ons super vermaakt, ondanks dat we het niet hebben gehaald. Het was een chaos in huis, alles wat we niet meer nodig hadden, gooiden we op de grond. Ik vond vanochtend nog pepermuntjes op de grond.”

Team: De Optomisten

9/10

Image

“Wat we ontzettend leuk vonden, was de hoeveelheid aan verschillende media. Zowel video, chats, papieren kaarten als ander materiaal. Uitgebreid en prachtig vormgegeven, een verhaal dat goed in elkaar zat, echt top! Wat ik leuk vind, is dat jullie met veel teasers werken en het hele event daarmee al 2 maanden eerder start eigenlijk. Ook heel fijn dat er een helpdesk is, als je iets verkeerd doet of er echt niet uitkomt.”

Team: Family Rocks

10/10

Image

“Supergaaf, heerlijk gepuzzeld, mooie verhaal, we zaten er helemaal in! De prachtige prep-box, de leuke nieuwsuitzendingen met secret berichten van Krysa; echt grote klasse hoe deze ‘escape’ in elkaar zat; zijn geld meer dan waard! En zo ontzettend fijn om dit te kunnen doen nu, in een periode waarin we al zes maanden geen escaperooms hebben kunnen doen. Jullie hebben ons escape-hart weer even wat sneller laten kloppen!!!”

Team: De Juffies

9/10

Image

Sfeer impressie