Slider

CSI Escape Room

Een escaperoom en moordspel in één. Die gespeeld kan worden op iedere locatie en in open ruimtes. Binnen of buiten. Onder leiding van de recherche worden de groepen opgesloten in de noodtenten die zijn ingericht zoals je ze kent van CSI; een lijk, bewijsstukken, flarden van een plattegrond, en meer.. veel meer! In echte witte onderzoekspakken gaan de groepen proberen de moord op te lossen. Dit is niet makkelijk want de locatie is veranderd in een echte crime scene. Samenwerking is vereist om op tijd te ontsnappen en de moord op te lossen. De activiteit is mogelijk voor iedere groepsgrootte. 1 of 100 escape rooms tegelijkertijd, alles is mogelijk!

  • Overal in Nederland en België mogelijk
  • Kan zowel binnen als buiten worden opgebouwd
  • Op zoek naar de moordenaar / moordlocatie / moordwapen / motief
  • Inclusief acteur (rechercheur)
  • Echte Crimescene op een locatie naar keuze

Meer informatie over dit uitje

CSI Escape Room – Het uitje

Vooraf hebben we al verschillende keren contact met elkaar gehad, zodat alles tot in de puntjes is geregeld. Op de dag zelf zijn wij ruim op tijd aanwezig, zodat alles op tijd klaar staat. Als jullie vervolgens arriveren zullen jullie meteen de crimescene betreden waar de recherche al aanwezig is om jullie te begeleiden. Noodtenten, rook, wapens, alles is nog aanwezig dus jullie zullen zorgvuldig moeten zijn. De recherche maakt jullie ook direct duidelijk wat de opdracht is. Vervolgens is het aan jullie om de moord zo snel mogelijk op te lossen.

CSI Game

In deze activiteit zijn veel uitdagende games verwerkt waarbij kennis op allerlei gebieden nodig is. Geluidsfragmenten, logica, wiskunde, taal, laptops en andere aanverwanten zaken, wat de escape room tot een grote uitdaging maakt. Wie lukt het om de koffercode te kraken om toegang te krijgen tot de materialen die kunnen helpen om de vingerafdrukken te herkennen. Er zijn verschillende wapens aanwezig op de moordlocatie, maar wat was het echte moordwapen? Opgelost? Dan wil de recherche ook nog weten wie de moord heeft gepleegd. Er zijn veel verdachten en alleen goede samenwerking zal er toe leiden dat de juiste moordenaar gepakt wordt! Of is de recherche die jullie begeleidt misschien wel de moordenaar…? Een heus FBI-bord zal jullie in ieder geval meer informatie verschaffen!


“Projectbaas Jasper heeft dit mede ontwikkeld en het is zelfs zijn favoriete Uitjesbazengame. De kans is groot dat hij zichzelf in zijn recherchepak hijst en jullie naar de moordscene zal navigeren”.


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘CSI Escape Room’ uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels, Frans of Duits.

Laat jezelf eens lekker gaan!


Leuk dat je interesse hebt! Vul hieronder de gegevens in.
Wij nemen binnen een dag contact met je op!

Heb je al meer informatie? Fijn!
Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen :)


Inclusief lunchInclusief diner

Ik ontvang graag een uitgebreider advies, over bijvoorbeeld beter aansluitende uitjes.