fbpx

Crazy Escape

Duik jouw favoriete stad in met uitdagende en doldwaze opdrachten. Welk team weet de meeste opdrachten uit te voeren?

Image

Originele en (te) gekke opdrachten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » Crazy Escape

Crazy Escape

Onze Crazy Escape is niet meer bij ons te boeken. Toch ben je bij ons wel aan het juiste adres voor een onvergetelijk uitje. Ben jij op zoek naar een bedrijfsuitje waar jullie te gekke opdrachten gaan uitvoeren? Probeer dan onze welbekende Crazy 88 Deluxe en beleef een middag vol plezier en humor. Liever toch wat anders? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Veelgestelde vragen

1. Hoe gaat de voorbereiding van de Crazy Escape in zijn werk?

Van tevoren hebben even contact over waar en wanneer jullie deze Crazy Escape willen gaan spelen. Wij zorgen altijd dat we ruim op tijd aanwezig zijn op de afgesproken locatie. Daar wachten wij jullie op met de grote kisten. Na een korte introductie trekken jullie in teams de stad in.

In de grote kisten zitten weer allerlei kleine kistjes met escape games. De oplossingen van deze games leveren hilarische opdrachten op. Staan jullie ook al te popelen om te beginnen? Wij in ieder geval wel. 😉

2. In welke stad kan ik deze Crazy Escape spelen?

Wij hebben Crazy Escape zo ontwikkeld dat het in iedere gewenste stad of dorp in Nederland en België gespeeld kan worden. De keuze is reuze en ligt volledig bij jullie. 🙂

3. Is deze Crazy Escape ook geschikt voor grote groepen?

Zeker. Deze activiteit is voor ieder gezelschap. Zowel grote als kleine groepen zijn welkom bij ons. In teams van 5 á 6 personen gaan jullie deze city game spelen. Hoe groter de groep, hoe meer teams. Dat vinden wij juist erg gezellig!

Reviews van onze Crazy 88 Deluxe

Behoorde het schrijven van een review nu wel of niet tot de crazy 88 opdrachten? 😉

“Wij hebben ontzettend genoten van onze dag! Wat Crazy 88 echt bijzonder maakt, is de vrijheid die je krijgt om je eigen avontuur te creëren. Je bepaalt zelf de volgorde waarin je de opdrachten uitvoert en hoe je ze aanpakt. Dit zorgt voor een onvoorspelbare en opwindende ervaring, omdat je nooit weet wat er als volgende op je pad komt.”

The Art of Living
Tatum Verstappen
21 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - The Art of Living | Uitjesbazen

“Wij hebben met de afdeling Crazy 88 gedaan in Den Haag en wat hebben wij ontzettend gelachen echt een aanrader. Alles was goed geregeld met Uitjesbazen, de communicatie, de afspraken, en op locatie ook alles goed verzorgt, wil je je collega’s op een andere manier leren kennen dan is Crazy 88 echt het ultieme uitje. Je moet wel bij sommige opdrachten even de knop omzetten, maar dan kom je juist niet meer bij van het lachen.”

Nolet Distillery
Wilko Brederveld
24 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Nolet Distillery | Uitjesbazen

”Hartelijk dank voor het organiseren! We hebben gelachen en ik heb hele positieve reacties ontvangen. Ik ontvang graag de foto’s en filmpjes nog zodat we hier in de toekomst nog eens om kunnen lachen.”

Rabobank
Irene Keller
60 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - Rabobank | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie stadsspel!

Combineer Crazy Escape met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie stadsspel.

Stel eventuele vragen gerust aan Sanne, dé specialist in stadsspellen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Crazy Escape!

Offerte aanvragen 0413-302773