fbpx

Crazy 88

Compleet vernieuwd als city game. Crazy 88 Deluxe. Origineler en creatiever dan ooit. Ideaal om even uit de comfortzone te treden. Ready? We dare you!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

Ideale city game voor ieder gezelschap

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Voltooi opdrachten in jouw gewenste stad

Image

Origineler, creatiever en unieker dan ooit

Home » Uitjes » Crazy 88 Deluxe

Crazy 88 Deluxe

In Crazy 88 Deluxe krijgen jullie twee uur lang leuke opdrachten, vragen en challenges op je afgevuurd. Iedere opdracht is anders. Het is aan jullie om in teamverband zoveel mogelijk punten te scoren. Ben jij er klaar voor om je teamgenoten op een wel heel andere manier te leren kennen? Wacht dan niet langer en boek snel Crazy 88 Deluxe als uitje!

Offerte aanvragenMeer informatie

Bekijk de trailer

Hoe gaat het in zijn werk?

Op een centraal punt in het centrum van een stad naar keuze staat onze enthousiaste Uitjesbaas op jullie te wachten. Na een korte uitleg is het aan jullie om de stad te verkennen en op stelten te zetten door het uitvoeren van creatieve, originele én unieke opdrachten. Kortom: vrolijk iedereen op! Maar jullie belangrijkste taak: overtuig de jury en scoor bij elke opdracht zoveel mogelijk punten. De jury zit er bovenop en beoordeelt iedere opdracht snel. Wij houden van creativiteit en humor. Onze tip: neem dit altijd mee in de uitvoering van de Crazy 88 opdrachten. 😉

Je volgt elkaar als team tijdens het uitje middels de app. Zo weet je precies hoe jouw rivalen scoren en welke gekke taferelen andere teams hebben uitgevoerd. Denk jij beter, gekker en origineler dan je rivalen te zijn? We are waiting..

Crazy 88 Deluxe is een leuk uitje om met collega’s, vrienden of familie te spelen. Wel adviseren we altijd om het spel in meerdere teams te spelen. Dit is het leukste, zodat er onderling een competitie ontstaat. Hier wordt iedereen fanatiek van! Indien jullie met een kleine groep zijn, is het eventueel ook mogelijk om de activiteit in één team te spelen. Onze salesbazen bespreken graag gezamenlijk jullie wensen.

Recensies Crazy 88 Deluxe

Behoorde het schrijven van een review nu wel of niet tot de crazy 88 opdrachten.. 😉

“Wij hebben een leuke dag gehad. Bedankt voor de goed georganiseerde activiteit.”

Raad voor de Kinderbescherming te Groningen
Anniek Heeres
19 personen
Bedrijfsuitje Groningen

Image

”Hartelijk dank voor het organiseren! We hebben gelachen en ik heb hele positieve reacties ontvangen. Ik ontvang graag de foto’s en filmpjes nog zodat we hier in de toekomst nog eens om kunnen lachen.”

Rabobank
Irene Keller
60 personen
Bedrijfsuitje Utrecht

Image

“Wat ontzettend leuk georganiseerde avond via Uitjesbazen zeg. Crazy 88 games gespeeld met begeleiding op afstand. Was super leuk.”.

Vrijgezellenfeest
Rececca Damen

18 personen
Nijmegen

Image

Onze tip:

Combineer Crazy 88 Deluxe met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN SANNE, DÉ SPECIALIST IN STADSSPELLEN!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Crazy 88 Deluxe!

Offerte aanvragen0413-302773