fbpx

Crazy 88

Compleet vernieuwd als city game. Crazy 88 Deluxe. Origineler en creatiever dan ooit. Ideaal om even uit de comfortzone te treden. Ready? We dare you!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

Dé leukste city game

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Voltooi opdrachten
in jouw gewenste stad

Image

Te combineren met een lunch, diner of borrel

Home » Uitjes » Crazy 88 Deluxe

Crazy 88 Deluxe

Twee uur lang worden leuke opdrachten en vragen op jullie afgevuurd. 88 opdrachten om precies te zien. Iedere opdracht is anders. Het is aan jullie om in teamverband zoveel mogelijk punten te scoren. Ben jij er klaar voor om je teamgenoten op een wel heel andere manier te leren kennen? Wacht dan niet langer en boek snel bij Uitjesbazen Crazy 88 Deluxe!

Offerte aanvragenMeer informatie

Bekijk de trailer!

Hoe werkt Crazy 88 Deluxe als uitje?

Jullie bevinden jezelf in een stad of dorp naar keuze. Verken de stad en zet het tegelijkertijd op stelten. Kortom: vrolijk iedereen op. Maar jullie belangrijkste taak: overtuig de jury en scoor bij elke opdracht zoveel mogelijk punten. De jury zit er bovenop en beoordeelt iedere opdracht snel. Wij houden van creativiteit en humor. Onze tip: neem dit altijd mee in de uitvoering van de Crazy 88 opdrachten. 😉

Verder kun je elkaar als team volgen tijdens het uitje middels de app. Zo weet je precies hoe jouw rivalen scoren en welke gekke taferelen andere teams hebben uitgevoerd. Denk jij beter, gekker of origineler dan je rivalen te zijn? We are waiting..

Image
Veelgestelde vragen

1. Wat is Crazy 88?

Crazy 88 is een leuk uitje om met collega’s, vrienden of familie te spelen. In een stad naar keuze leren jullie elkaar op een totaal andere manier kennen. Jullie ontmoeten onze begeleider, worden in teams ingedeeld en vervolgens gaan jullie zelf aan de slag met het voltooien van (te) gekke opdrachten. 88 opdrachten welteverstaan. Weet jullie team de meeste opdrachten te voltooien en de meeste punten te scoren?

2. Wat zijn leuke Crazy 88 opdrachten in de stad?

Dit houden we natuurlijk nog even geheim. Wel kunnen we alvast verklappen dat niets te gek is en alles kan (en mag). Gehehehe.

Je hoeft jezelf in ieder geval geen zorgen te maken. Geen zorgen. We zorgen dat er opdrachten zijn van verschillende niveaus. Zo zit er altijd voor ieder wat wils in. Ook kunnen we alvast verklappen dat grotere steden aan te raden zijn voor dit uitje. Zo kunnen meer mensen meegenieten van jullie opdrachten. Van Groningen tot Nijmegen en van Amsterdam tot Breda, Crazy 88 Deluxe speel je altijd op locatie naar keuze!

3. Kan ik ideeën voor opdrachten online insturen?

Jazeker. Heb je leuke ideeën om een persoonlijke touch aan jullie opdrachten toe te voegen? Wij personaliseren het spel graag voor jullie. Vraag vrijblijvend een offerte aan of geef ons gerust een belletje voor meer informatie. Mr. X. is waiting..

4. Op welke datum/tijdstip kan Crazy 88 gespeeld worden?

We kunnen de activiteit op ieder gewenst moment voor jullie organiseren. Vraag vrijblijvend een offerte aan of geef ons gerust een belletje voor de mogelijkheden.

5. Voor welke groepsgrootte is Crazy 88 geschikt?

De activiteit is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Middels een vrijblijvende offerteaanvraag krijg je een advies op maat die past bij jouw groepsgrootte. Alles is mogelijk.

We adviseren altijd om het spel in meerdere teams te spelen. Dit is het leukste, zodat er onderling een competitie ontstaat. Hier wordt iedereen fanatiek van! Indien jullie met een kleine groep zijn, is het eventueel ook mogelijk om de activiteit in één team te spelen. Onze salesbazen bespreken graag samen jullie wensen.

6. Wat is het begin- en eindpunt voor Crazy 88?

Jullie ontmoeten jouw enthousiaste Uitjesbaas op een centraal punt in het centrum. Dit wordt van tevoren doorgegeven in jouw briefing voor de activiteit. Hierin staat alle informatie voor jullie activiteit duidelijk op een rijtje. De afsluiting wordt ook op een centraal punt in het centrum gegeven. In overleg is een eigen gewenste begin- en eindpunt mogelijk.

7. Hoelang duurt Crazy 88 precies?

De activiteit met begeleiding duurt in totaal 2,5 uur. We rekenen een kwartier voor de gezamenlijke uitleg. Vervolgens krijgen jullie 2 uur zuivere speeltijd voor de opdrachten. Tot slot rekenen we een kwartier voor de afsluiting, waar het winnende team bekend wordt gemaakt.

8. In welke talen is Crazy 88 beschikbaar?

Crazy 88 is beschikbaar in het Nederlands en Engels.

Recensies Crazy 88 Deluxe

“Dit stadsspel was voor ons een hele ervaring! Tijdens dit uitje hebben wij een hele gekke middag gehad met te gekke opdrachten. Met veel plezier hebben wij het Crazy 88 spel gespeeld. Top!”

HEMA
Crazy 88
Bedrijfsuitje Amsterdam

Image

“Van veel collega’s positieve reacties gekregen! Iedereen heeft erg genoten. Veel gekte was het zeker. Tijdens dit uitje heb ik veel kunnen lachen met collega’s die ik nog niet kende. Mooi om zo met iedereen plezier te hebben”.

ASML
Crazy 88
Bedrijfsuitje Eindhoven

Image

“Wat een gek spel! Al mijn collega’s waren erg enthousiast over de city game. Met de gekke opdrachten door de stad heen hebben wij erg veel plezier gehad. Al met al een super uitje!”

Lidl
Crazy 88
Bedrijfsuitje Utrecht

Image

Voor dé kroon op jullie city game!

Offerte aanvragen0413-302773