Crazy 88

Speel dé Crazy 88 City game. Normaal doen is nooit gek genoeg.

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Uitjes » Crazy 88 City game

Crazy 88 City game

Crazy 88 is dé ideale city game wanneer jullie een beetje lef én creativiteit hebben. Jullie gaan een doldwaze dag beleven die iedereen nog lang zal bijblijven. Aangenaam Mr. X. Hij is jullie strenge en interactieve jury. Het brein achter de meest hilarische taferelen. Crazy 88 is geschikt voor iedere groep, wij passen namelijk de opdrachten voor iedere groep aan. Boek daarom snel bij Uitjesbazen!

Offerte aanvragenMeer informatie

Hoe werkt het Crazy 88 uitje?

Jullie bevinden jezelf in een stad of dorp naar keuze. Verken de stad en zet het op stelten. Oftewel: vrolijk de stad op. Maar jullie belangrijkste taak: overtuig de jury en scoor bij elke opdracht zo veel mogelijk punten. De jury zit er bovenop en beoordeelt binnen één minuut iedere opdracht. Let op: hij kan grappig uit de hoek komen, maar ook streng zijn. Mr. X houdt van creativiteit en humor, neem dit dus altijd mee in de uitvoering van de opdrachten. De groepen kunnen elkaar volgen, zo weet je precies hoe de tegenstanders bezig zijn. Je ziet direct wat de tussenstand is en welke gekke taferelen de andere groepen uit de hoge hoed hebben getoverd om de 10 punten binnen te halen.

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!

0413-302773

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Recencies

“De Crazy 88 City game was voor ons een hele ervaring! Tijdens dit uitje hebben wij zeker een hele gekke middag gehad. Met veel plezier hebben wij het spel gespeeld. Top!”

Tim Marktman
HEMA
502 personen

“Van veel collega’s positieve reacties gekregen! Iedereen heeft erg genoten. Veel gekte was het zeker. Tijdens dit uitje heb ik veel kunnen lachen met collega’s die ik nog niet kende. Mooi om zo met iedereen plezier te hebben”.

Teun van Hoof
ASML
830 personen

“Wat een gek spel! Al mijn collega’s waren erg enthousiast over de city game. Met de gekke opdrachten door de stad heen hebben wij erg veel plezier gehad. Al met al een super uitje!”

Karin Broeks
Lidl
79 personen

Veelgestelde vragen

Op welke datum en tijd kan ik de Crazy 88 City game spelen?

Crazy 88 vraag je aan voor een datum, tijdstip en plek naar keuze. Alles is mogelijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Kan deze city game ook met kleine groepen worden gespeeld?

Het is zeker mogelijk om dit spel met een kleine groep te spelen. Toch is het wel erg leuk om dit met een grote groep te spelen. Wat dacht je van 100 man? 250 personen? Het kan allemaal. Mocht je toch met een kleine groep willen spelen, dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt al spelen met een groep vanaf 10 personen.

Kan ik deze activiteit combineren met een lunch of diner?

Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel verzorgen wij graag voor jullie. Wij werken met veel horecagelegenheden en cateraars samen, waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie city game uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Kan Crazy 88 ook in een andere taal worden gespeeld?

Wij van Uitjesbazen zijn erg internationaal, al zeggen we het zelf. Daarom is deze Crazy 88 City game ook beschikbaar in het Engels en Duits. Easy peasy ;-).

Vraag snel een offerte aan!

Offerte aanvragen 0413-302773