Crazy 88 Citygame

Normaal doen is nooit gek genoeg
Home » Uitjes » Crazy 88 Citygame

Crazy 88 Citygame

Hebben jullie een beetje lef en is er ook geen gebrek aan creativiteit in jullie groep? Dan is Crazy 88 de activiteit voor jullie! Jullie gaan een doldwaze dag beleven die iedereen nog lang zal bijblijven. Aangenaam Mr. X. Hij is jullie strenge en interactieve jury. Het brein achter de meest hilarische taferelen. Crazy 88 is geschikt voor iedere groep, wij passen namelijk de opdrachten voor iedere groep aan!

Offerte aanvragenMeer informatie

Hoe werkt een Crazy 88?

Jullie bevinden je in een stad of dorp naar keuze. En jullie gaan de stad verkennen én op stelten zetten. Jullie gaan de stad opvrolijken. Maar jullie belangrijkste taak: overtuig de jury en scoor bij elke opdracht zo veel mogelijk punten. De jury zit er bovenop en beoordeelt binnen één minuut iedere opdracht. Let op: hij kan grappig uit de hoek komen, maar kan ook streng zijn. Mr. X houdt van creativiteit en humor, neem dit dus ook altijd mee in de uitvoering van de opdrachten. De groepen kunnen elkaar volgen, dus je weet precies hoe de tegenstanders bezig zijn. Je ziet direct wat de tussenstand is en welke gekke taferelen de andere groep uit de hoge hoed hebben getoverd om de 10 punten binnen te halen!

Dit moet je toch ooit in je leven hebben gedaan?
Offerte aanvragen

Crazy 88 stadsspel vrijgezellenfeest: Hilarische opdrachten voor een stad naar keuze

Recencies

“De Crazy 88 Citygame was voor ons een hele ervaring! Tijdens dit uitje hebben wij zeker een hele gekke middag gehad. Met veel plezier hebben wij het spel gespeeld. Top!”

Tim Marktman
HEMA
Crazy 88 Citygame
502 personen

Hema-logo-out-of-the-box-teambuilding-bedrijfsuitje

“Van veel collega’s positieve reacties gekregen! Iedereen heeft erg genoten. Veel gekte was het zeker. Tijdens dit uitje heb ik veel kunnen lachen met collega’s die ik nog niet kende. Mooi om zo met iedereen plezier te hebben”.

Teun van Hoof
ASML
Crazy 88 Citygame
830 personen

Image

“Wat een gek spel! Al mijn collega’s waren erg enthousiast over de Citygame. Met de gekke opdrachten door de stad heen hebben wij erg veel plezier gehad. Al met al een super uitje!”

Karin Broeks
Lidl
Crazy 88 Citygame
79 personen

Image

Veelgestelde vragen over de Crazy 88 Citygame

Op welke datum en tijd kan ik de Crazy 88 Citygame spelen?

De Crazy 88 vraag je aan voor een datum, tijdstip en plek naar keuze. Alles is mogelijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Kan deze Crazy 88 ook met kleine groepen worden gespeeld?

Het is zeker mogelijk om dit spel met een kleine groep te spelen! Toch is het wel erg leuk om dit met een grote groep te spelen. Wat dacht je van 100 man? Of 250? Het kan allemaal. Mocht je toch met een kleine groep willen spelen, dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt al spelen met een groep van 10 personen.

Kan ik deze activiteit combineren met een lunch of diner?

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden en cateraars samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie escape room op eigen locatie uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Kan de Crazy 88 ook in een andere taal worden gespeeld?

Wij van Uitjesbazen zijn erg internationaal, al zeggen we het zelf. Daarom is deze Crazy 88 Citygame ook beschikbaar in het Engels en Duits. Easy peasy ;-).