Slider

Crazy 88 Roadrace

Jullie willen iets van Nederland zien zonder gids? Boek dan de Crazy 88 Roadrace. Nee, bij onze activiteit gaan jullie niet met een saaie tourguide op pad, maar met jullie eigen knotsgekke collega’s of vrienden! Een race die jullie je leven niet meer zullen vergeten. Denken jullie crazy, loco en creatief genoeg te zijn voor onze Roadrace? Lees van snel verder! Ladies and Gentleman, Start your enginessss… Lets get ready to rumbleeeeeee!!!

  • Knotsgekke route van start naar eindpunt
  • 88 opdrachten: makkelijker, medium, moeilijk, extreem
  • Let op: we hebben de Ipad versie ontwikkeld, dit is serieus een next level roadrace
  • Alle opdrachten op foto of video en daarna meteen in mailbox!
  • Met humor, creativiteit en lef beleven jullie het meest doldwaze uitje op wielen
  • Mogelijkheid om zelf checkpoints aan te leveren inclusief bijbehorende opdracht die op de Ipad in het scherm springt als je in de buurt komt. Of wil je iemand persoonlijk voor l.. zetten?:)

Meer informatie over dit uitje

Crazy 88 – het spel

Vooraf hebben we contact gehad zodat we de doldwaze route vooraf al voor jullie hebben uitgestippeld. En de begeleider staat jullie dan natuurlijk op te wachten bij het startpunt. De teams worden ingedeeld en jullie zijn bijna klaar om van start te gaan in de auto’s. Maar niet voordat jullie precies weten wat jullie te wachten staat. Jullie krijgen dus de uitleg. De motoren brullen, de Crazy 88 Roadrace speelmap hebben jullie in bezit en de camera draait. Tijd om te starten!

Crazy 88 Roadrace – winnaars

Jullie kunnen zelf bepalen wanneer en voornamelijk HOE jullie de verschillende opdrachten uitvoeren. In de Crazy 88 Roadrace map staan de meest knotsgekke opdrachten. Sta er niet van te kijken als je halve team ineens in een leeuwenpak staat te liften of als je de tegenstander ineens een straat-act ziet uitvoeren bij een benzinepomp.  Gedurende de activiteit staat de jury continu met jullie in contact. Het gaat niet om snel rijden, op de weg gedragen jullie je veilig. De jury beoordeelt jullie filmpjes op CREATIVITEIT, HUMOR EN LEF. Hebben jullie dit in overvloed, dan kunnen jullie zomaar eens met de Crazy Roadrace beker aan de haal gaan!


“Wie is hier de mafkees, gij of ik!” zoals het motto van Uitjesbaas Igor luidt.


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie Crazy 88 uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels of Duits.

 

Laat jezelf eens lekker gaan!

[show-testimonials orderby='menu_order' order='ASC' layout='slider' options='transition:fade,controls:controls,pause:4000,auto:on,columns:1,theme:speech,info-position:info-above,text-alignment:left,rating:on,charlimit:200,charlimitextra: (...),display-image:on,image-size:ttshowcase_small,image-shape:circle,image-effect:none,image-link:on']

Leuk dat je interesse hebt! Vul hieronder de gegevens in.
Wij nemen binnen een dag contact met je op!

Heb je al meer informatie? Fijn!
Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen :)


Inclusief lunchInclusief diner

Ik ontvang graag een uitgebreider advies, over bijvoorbeeld beter aansluitende uitjes.