fbpx

Breaking Bad
Escape Room

Ben jij op zoek naar een spannend uitdagend bedrijfsuitje? Met onze Breaking Bad Escape Room is een onvergetelijke dag verzekerd. Stap in de wereld van drugskartels en probeer te ontsnappen. Durf jij het aan?

Escape Games / Bedrijfsuitje / Uitjesbazen

Te spelen op iedere (eigen) locatie

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 15 tot 2500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » Breaking Bad Escape Room

Breaking Bad Escape Room

Breaking Bad Escape Room– Bedrijfsuitje is niet meer bij ons te boeken. Ben je toch op zoek naar een spannende uitdagende Escape Room? Dan is onze Maffia Gijzeling Escape Room zeker iets voor jou. Tijdens deze Escape Room worden jullie plots overvallen. Jullie worden gegijzeld en moeten 1 miljoen euro aan losgeld betalen om vrij te komen.
Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies of vragen.

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Breaking Bad Escape Room, wat is dat?

Deze nieuwe escape room is gebaseerd op een van de beste series allertijden: Breaking Bad. Denk out of the box om uit deze escape room te ontsnappen. Kruip in de huid van de Walter White en Jesse Pinkman. Concurreer met andere drugsdealers en word de baas van het kartel. De meest bizarre en ondenkbare situaties zullen jullie moeten aanpakken. Weten jullie te ontsnappen binnen de tijd door genoeg blauwe crystal meth te produceren en dealen?

Kruip in de huid van Walter White en Jesse Pinkman

  • Gebaseerd op de hitserie ‘Breaking Bad’.
  • Perfect geschikt als teambuilding activiteit.
  • Op iedere locatie in Nederland en België te spelen. Wij komen graag naar je toe.
  • Wij kunnen meerdere escape rooms tegelijk opbouwen, waardoor dit uitje geschikt is voor grote groepen.
  • Inclusief “echte” blauwe crystal meth .
  • Deze Breaking Bad Escape Room is niet meer te boeken, bekijk onze Escape Room op locatie.Ja, ik wil een offerte aanvragen!
Escape room op locatie | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje
Veelgestelde vragen

1. Kan deze Escape Room op onze locatie worden opgebouwd?

We toveren jullie eigen gewenste ruimte om tot een ware Escape Room. Gedacht kan worden aan vergaderruimtes, kantoorruimtes, klaslokalen, etc. Dit doen wij met behulp van diverse attributen. Je kunt dan denken aan bestek, kluizen, schilderijen, banners en nog veel meer.

De minimale vereiste voor de ruimte is 30 m². Verder zou een kleine inboedel in de ruimte fijn zijn. Denk hierbij aan tafels en stoelen. Dit is nodig om alles uit jullie Escape Room op locatie te halen.

2. Is deze Escape Room geschikt voor grote groepen?

De Breaking Bad Escape Room is ontwikkeld tot een maximum van ongeveer 20 personen per ruimte. Ben je met een grotere groep? Wij kunnen meerdere ruimtes ombouwen, zodat een grote groep tegelijkertijd mét en tegen elkaar kan strijden.

3. Hoe gaat de voorbereiding van de Escape Room in zijn werk?

Jullie Uitjesbaas is ruim op tijd aanwezig ter voorbereiding. We hebben ongeveer één uur nodig voor het opbouwen van één ruimte. Het is de bedoeling dat de deelnemers van de Escape Room niet aanwezig zijn in de ruimte.

Na afloop heeft jullie Uitjesbaas ongeveer een half uur nodig voor het opruimen van de ruimte. Daarnaast is er de mogelijkheid om de Breaking Bad Escape Room na te bespreken. Wel zo eerlijk als jullie niet op tijd weten te ontsnappen tijdens onze Escape Room op locatie. 😉

4.. Wat zijn de kosten van de Escape room op locatie?

Je boekt De Breaking Bad Escape Room al vanaf €29,50 per persoon (exclusief btw). Ben je met een grote groep? Hoe groter de groep, hoe meer korting we kunnen geven. Vraag daarom gerust naar de mogelijkheden.

Reviews van onze Escape Room

Gelukkig zijn deze groepen op tijd ontsnapt om een prachtige review te schrijven.

“Uitjesbazen komen nu al een paar jaar een escape room op locatie bij ons doen. Het is een superleuke activiteit om met onze nieuwe, internationale masterstudenten te doen! De begeleiding voorafgaand en tijdens de Escape Room is supergoed geregeld, ze denken met je mee en zijn flexibel, en het is altijd een hoogtepunt van onze introductieweek. Zeker een aanrader!”

Maastricht School of Management / Maastricht University
Nicky de Bie
70 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Maastricht

Bedrijfsuitje Maastricht - Maastricht University | Uitjesbazen

“Vorige week hebben wij met 70 medewerkers genoten van de Escape Room op locatie. Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat om te winnen. Complimenten aan Uitjesbazen voor de duidelijke communicatie en meedenken voorafgaand de activiteit. Tevens onze complimenten aan de begeleiders op locatie. Leuke enthousiasten begeleiders met kennis van zaken.”

PHC Tailored telecom & IT
Marc Nellen
70 personen

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - PHC | Uitjesbazen

“Het was een fantastische ervaring! De communicatie vooraf was helder en Uitjesbazen dachten graag met ons mee in verband met het thema. Op de dag zelf was de begeleider keurig op tijd met het opzetten van het spel en de uitleg. Super bedankt voor de goede verzorging en begeleiding! Wij hebben een leuke avond beleefd!”

De Rotterdames
Queeny Jurel
28 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Rotterdamse Rugby Club | Uitjesbazen

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.”

Davinci college Dordrecht
Saida Alla
65 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Dordrecht

Bedrijfsuitje Dordrecht - Da Vinci College | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie Escape Game!

Combineer onze Escape Game met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie escape game.

Stel eventuele vragen gerust aan Tim, dé specialist in escape games.

Contact 0413-302773

Tim | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Breaking Bad Escape Room!

Offerte aanvragen 0413-302773