High Tech Communication Box
Slider

High Tech Communication Box

Beschikken jullie over stalen zenuwen? En presteren jullie goed onder tijdsdruk? Dan is de “High Tech Communication Bom” uiterst geschikt voor jullie! Tijdens het uitje gaan jullie in teams van ongeveer 6 personen proberen een bom te ontmantelen. Terwijl jullie in een ruimte vol met rook staan openen jullie de koffer en beginnen de 60 spannende minuten af te tikken. De kist bevat meerdere uitdagende gammes, zoals morsecodes, blacklight en vingerafdrukken. Bij het oplossen van de games staat samenwerken voorop, een goede communicatie is essentieel! Het team dat als eerst de ontsteker weet te vinden en de bom ontmantelt wint. Onze bomkoffer is volledig zelf bedacht en gemaakt en daardoor uniek in Nederland. De moeilijkheidsgraad en de duur van het spel kan worden aangepast. 

  • De bom kan overal geplaatst worden! Dus zowel op kantoor als in een restaurant of event center
  • We kunnen wel 100 bommen tegelijkertijd of na elkaar installeren
  • Een echte strijd is mogelijk doordat iedereen hetzelfde bom spel speelt!
  • Altijd onder begeleiding van een psychopatische bommenlegger
  • De bomkoffer is onderdeel geweest van het NK escape rooms 2019

Meer informatie over dit uitje

Communication Box op jouw locatie – het uitje

Op de dag van het uitje zijn we ruim op tijd aanwezig, zodat alle bommen ruim op tijd zijn geïnstalleerd. Wanneer jullie de ruimte met de bommen betreden staat de psychopatische bommenlegger al klaar om jullie te begeleiden. Koffers, rook, spannende muziek, alles is aanwezig om er een geslaagd uitje van te maken. De psychopatische bommenlegger maakt jullie direct duidelijk wat de opdracht is. Vervolgens is het aan jullie om de bomkoffers te openen en de bom zo snel mogelijk te ontmantelen. 

High Tech Bom – Communication Box

Na het openen van de koffer zullen jullie verschillende games, zoals morsecodes, middeleeuwse puzzels en vingerafdrukken, op moeten lossen. Als je de bom wil ontmantelen tenminste. Leer elkaar kennen in stresssituaties en leer je zenuwen onder bedwang te houden. Samenwerken is essentieel, want de tijd tikt door. Kunnen jullie de juiste taken onderverdelen en ieders kwaliteiten zo goed mogelijk benutten? Dan ontmantelen jullie de bom op tijd. Tijdens het ontmantelen van de bom leren jullie je als collega’s, vrienden of familie beter kennen. Weten jullie de bom op tijd te ontmantelen dan hebben jullie elkaar gered en zal de bom niet ontploffen! De High Tech Communication Box wordt regelmatig ingezet door verschillende communicatiecoaches en teambuildingsactiviteiten. 

NK escape rooms 2019

De bomkoffer is een echte escape room ervaring, daarom is hij afgelopen jaar gebruikt in de voorrondes van het Nederlands Kampioenschap Escape Rooms en de finale van het Belgisch Kampioenschap Escape Rooms. De deelnemende team werden getest op communicatie skills, samenwerking en het presteren onder druk.


“Te gek om te zien hoe enthousiast mensen altijd worden wanneer ze de bomkoffer zien. Ze gaan vol energie aan de gang, maar merken al snel dat het ontmantelen van de bom niet heel makkelijk is. Onder de tijdsdruk van de bom zie je pas echt hoe belangrijk het is om goed samen te werken.” aldus Uitjesbaas en psychopatische bommenlegger Luuk.


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden en cateraars samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat de High Tech Communication Box uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels, Frans of Duits.

Laat jezelf eens lekker gaan!


Leuk dat je interesse hebt! Vul hieronder de gegevens in.
Wij nemen binnen een dag contact met je op!

Heb je al meer informatie? Fijn!
Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen :)


Inclusief lunchInclusief diner

Ik ontvang graag een uitgebreider advies, over bijvoorbeeld beter aansluitende uitjes.