Belbin Teamrollen Test
Slider

De Belbin Teamrollen Test

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Met deze unieke game stap je als team in de wereld van Belbin!

Belbin teamrollen worden wereldwijd in veel bedrijven en overheidsinstellingen toegepast. Ontdek welke voorkeursstijl (Belbin kent 9 teamrollen) jij en je collega’s hebben. Hoe denkt een “Plant” eigenlijk? Of een “Voorzitter”? Wees alert want iedere teamrol heeft zo zijn eigen sterktes en zwaktes!

  • Een Serious Game waarin de teamrollen van Belbin verwerkt zijn
  • Leer beter communiceren en samenwerken door elkaars teamrollen te ontdekken
  • Een echte teambuildingactiviteit geschikt voor bedrijven en overheidsinstellingen!

De 9 teamrollen van Belbin – Teamrollentest

Het toffe van de Belbinbox is dat je met 9 uitdagende opdrachten de teamrollen op een ludieke wijze gaat ervaren. Zo leer je elkaars kwaliteiten en valkuilen nog beter herkennen en respecteren!

Na het spel verdelen jullie de teamrolkaarten aan elkaar met een korte motivatie. Wie past volgens jou/jullie het beste in de rol van “Specialist”? En…hebben jullie ook een “Vormer” en een “Bedrijfsman” aan boord?

Ook zo nieuwsgierig of jullie alle teamrollen in huis hebben? Stap in de wereld van Belbin en reserveer nu een Belbin-Box. Gegarandeerd en leuk en leerzaam teamuitje. Meer weten?

Toon meer

Escaperoom voor teams

Haal het beste uit je team en uit jezelf!

Hoe acteren jij en jouw teamgenoten in een omgeving vol met uitdagingen? Ben jij dan die organisator, de creatieve denker of juist de observator? Ga je mee in de tijdsdruk of blijf je nuchter?

Leer jezelf en je collega’s nog beter kennen tijdens 1 van onze uitdagende mobiele escape rooms.  Tijdens de missie houdt een coach jullie nauwlettend in de gaten en ziet ieders natuurlijke rol(len) en óók de sterke en zwakke punten van het hele team.

Terwijl jullie nog vol adrenaline nagenieten van de gave ervaring verzamelt de coach zijn observaties. Onder het genot van een drankje bespreken we met het hele team de bevindingen. Welke rollen zagen we bij iedereen naar voren komen en welke rollen bleven onbenut? Welke kansen lieten we liggen en waar waren jullie júist zo sterk in? Waar versterkten jullie elkaar in communicatie en waar niet?

Naast een onvergetelijke leerervaring voor het hele team een prachtige manier voor meer onderlinge betrokkenheid en respect. Meer weten?

 

Laat jezelf eens lekker gaan!


Leuk dat je interesse hebt! Vul hieronder de gegevens in.
Wij nemen binnen een dag contact met je op!

Heb je al meer informatie? Fijn!
Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen :)


Inclusief lunchInclusief diner

Ik ontvang graag een uitgebreider advies, over bijvoorbeeld beter aansluitende uitjes.