fbpx

Ari haat Safari

Welk dier is het zwaarste ter wereld? Kom erachter tijdens hét leukste bedrijfsuitje in de dierentuin: Ari haat Safari!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 15 tot 2500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » Ari haat Safari

Hét bedrijfsuitje in de dierentuin

Onze Ari haat Safari is niet meer bij ons te boeken. Toch ben je bij ons aan het juiste adres voor de leukste bedrijfsuitjes. Ben jij op zoek naar een listige activiteit waar een verrader in het spel zit? Probeer dan ons verraderlijke stadsspel Wie is de Rat. Liever toch wat anders? Bekijk onze mogelijkheden en neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Veelgestelde vragen

1. Hoe gaat de Ari haat Safari in zijn werk?

Onze begeleider is ruim op tijd aanwezig bij de door jullie gekozen dierentuin. Ari haat Safari kan in iedere dierentuin gespeeld worden, dus maakt het niet uit of jullie Ouwehands Dierenpark, Blijdorp of Apenheul willen bezoeken.

Voordat het spel begint, wordt er een uitleg gegeven en worden jullie in teams opgedeeld. Nadat de teams gemaakt zijn, worden de Ari’s bekend gemaakt (wel in het geheim zodat hij of zij de opdrachten makkelijker kan saboteren). Daarna gaan jullie met het team de dierentuin bezichtigen en opdrachten uitvoeren. Verschillende toepasselijke opdrachten, voor ieder wat wils, maar zeker uitdagend! Klinkt goed, toch?

2. Wat kost de Ari haat Safari?

De kosten van Ari haat Safari zijn afhankelijk van het aantal personen. Wij bieden wij het aan vanaf €29,50 per persoon, exclusief BTW. Hoe groter de groep, hoe meer korting wij kunnen bieden. Deze prijs is exclusief een entreeticket. Deze zullen jullie zelf nog moeten aanschaffen.

Neem gerust contact met ons op bij vragen. Wij helpen jullie graag.

3. Is deze activiteit geschikt voor grote groepen?

Zeker. De Ari haat Safari is vanaf 25 personen te spelen. Het maximaal aantal personen voor deze activiteit zijn 2500 personen. In teams van 5 á 6 personen gaan jullie de opdrachten uitvoeren.

Reviews van onze Wie is de Rat

Deze reviews zijn niet gesaboteerd. Beloofd! 😉

“Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Uitjesbazen. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.”

Amsterdam UMC
Tara Boute
80 personen
Wie is de Rat
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

“Afgelopen zondag hadden wij een zeer geslaagd bedrijfsuitje georganiseerd door uitjesbazen.nl! We hebben met de hele groep een fantastische dag gehad met het spel Wie is de Rat! Uitjesbaas Giel presenteerde het op een hele leuke manier. Het was goed georganiseerd en perfect opgezet. Ook de horeca (de lunch en de borrel) waren goed verzorgd. Voor ons is dit zeker voor herhaling vatbaar!”

Heunen Opticiens Beek & Geleen
Ralf Boosten
21 personen
Wie is de Rat
Bedrijfsuitje Maastricht

Bedrijfsuitje Maastricht -Heunen | Uitjesbazen

“Met een groep van 100+ personen Wie is de Rat gespeeld. Was een succes. Iedereen was enthousiast. Leuke opdrachten in de stad.”

Haaglanden Medisch centrum
Jolanda Ellis
105 personen
Wie is de Rat
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Haaglanden Medisch Centrum | Uitjesbazen

“Superleuk teamuitje gehad met 34 man in het centrum van Delft. Hele goede en duidelijke communicatie. Het spel ‘Wie is de Rat?’ zat goed in elkaar. App liep soms even vast, maar verder niet storend. Kortom, een aanrader!”

Basisschool De Wereldreiziger
Robyn Marinussen
34 personen
Wie is de Rat
Bedrijfsuitje Delft

Haal alles uit jullie dierentuin game!

Combineer onze Ari haat Safari met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie escape game.

Stel eventuele vragen gerust aan Sanne, dé specialist in dierentuin games.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Ari haat Safari!

Offerte aanvragen 0413-302773