Slider

Beach Escape

Een escape room op het strand is vanaf nu mogelijk. Jullie gaan op zoek naar een grote mysterieuze schatkist die ergens verborgen is op het strand. Vinden is 1, open krijgen is 2. De schatkist is op slot en jullie zullen deze open moeten krijgen. Niet met geweld, maar door slim na te denken en logisch te redeneren. Vervolgens is het mysterie nog niet opgelost, sterker nog: dit is het begin van het mysterie. Originele, uitdagende en ingenieuze games slaan jullie om de oren. Mogelijk om aan te passen naar jouw bedrijf/familie/vrienden

  • Zeer uitdagende games
  • Unieke escape game op het strand of bij een beachclub
  • Bij slecht weer hebben we een variant die binnen gespeeld kan worden
  • Teams van 6 personen. Maar gelukkig hebben we een oneindig aantal schatkisten in ons strandhuis. Dus daag gerust 1 tot 100 andere teams uit!
  • Kan gepersonaliseerd worden, met vragen of opdrachten over jullie zelf
  • Moeilijkheidsgraad kan aangepast worden

Meer informatie over dit uitje

Beach Escape – het uitje

Op een strand of beachclub naar keuze worden jullie ontvangen door onze eigen piraat / uitjesbaas. Jullie zullen eerst een uitleg krijgen en de teams worden gevormd indien dit nog niet gebeurd is. Hierna zal het spel direct van start gaan.  Er zijn schatkisten gevonden op het strand, maar niemand weet hoe deze open moeten. Helaas. Wij ook niet..

Ontdek de flessenpost, ontcijfer eeuwenoude morsecodes en ontrafel het communicatiesysteem van de oude eigenaar van deze schatkist. Als team zal er zeer goed moeten worden samengewerkt om de strijd op het strand te kunnen winnen. Maar zonder denkwerk is het onmogelijk..

Escape op het strand

Jullie krijgen ook nog extra opdrachten om hints te verdienen die jullie ooit het juiste duwtje in de goede richting kunnen geven. Want er kan natuurlijk maar één team als eerste ontsnappen op het strand en er vandoor gaan met de Beach Escape Trofee.


“Sommige groepen denken dat ik de schatkist van het strand ben, af en toe wel ongemakkelijk” aldus Uitjesbaas Julia


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel op het strand kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel beachclubs samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘Beach Escape’ niet snel zal worden vergeten.!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels, Frans of Duits.

Laat jezelf eens lekker gaan!


Leuk dat je interesse hebt! Vul hieronder de gegevens in.
Wij nemen binnen een dag contact met je op!

Heb je al meer informatie? Fijn!
Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen :)


Inclusief lunchInclusief diner

Ik ontvang graag een uitgebreider advies, over bijvoorbeeld beter aansluitende uitjes.