Ari Haat Safari

Welk dier is het zwaarste ter wereld? Kom erachter tijdens Ari haat Safari.

Ari haat Safari

Een dagje dierentuin met diverse opdrachten vol teambuilding en gezelligheid. Maar pas op! In ieder team zit één Ari die de boel gaat saboteren..

Dit uitje in coronatijd? Dat kan! We houden rekening met de basisregels en richtlijnen, en organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen? Bellen of mailen mag altijd.

Offerte aanvragenMeer informatie

Ari haat Safari, wat is dat?

Zin in een dagje dierentuin met een leuke twist? Kies voor Ari haat Safari! In een dierentuin naar eigen keuze gaan jullie een activiteit spelen vol spanning, teambuilding en gezelligheid. In teams gaan jullie de strijd tegen elkaar aan. In verschillende leuke, spannende en uitdagende opdrachten in de dierentuin proberen jullie zo veel mogelijk punten te verzamelen. Ieder team heeft echter een Ari, de naam van het uitje zegt het al, Ari haat Safari! Jullie eigen Ari zal de boel in het geheim proberen te saboteren voor de rest van het team.

Voordelen van Ari haat Safari teamuitje

  • Mogelijk in alle dierentuinen: Wildlands Emmen, Burgers Zoo, etc.
  • Dierentuin bezoeken en teambuilding in één
  • Een prijs voor het winnende team en de beste Ari
  • Leuke uitdagende spannende opdrachten
  • Wie is de mol opdrachten in de dierentuin
  • Nieuw in 2019: Speciaal ontwikkelde app game voor een nog leukere ervaring!

Ari haat Safari bedrijfsuitje of teamuitje

Hoe gaat zo’n bedrijfsuitje of teamuitje? Onze begeleider is ruim op tijd aanwezig bij de door jouw gekozen dierentuin. Ari haat Safari kan in iedere dierentuin gespeeld worden, dus maakt het niet uit of jullie Ouwehands Dierenpark, Blijdorp of Apenheul willen bezoeken. Voordat het spel begint wordt er een uitleg gegeven en worden jullie in teams opgedeeld. Nadat de teams gemaakt zijn worden de Ari’s bekend gemaakt, wel in het geheim zodat hij de opdrachten makkelijker kan saboteren. Daarna gaan jullie met het team de dierentuin bezichtigen en opdrachten uitvoeren. Verschillende toepasselijke opdrachten, voor ieder wat wils, maar zeker uitdagend! Klinkt goed toch, zo’n Ari haat Safari bedrijfsuitje of Ari haat Safari teamuitje?

Nog meer informatie over Ari haat Safari

Dierentuin uitje - De winnaar

Om als team te winnen is het van belang de meeste punten binnen te slepen. Maar pas op: Ari gaat dit proberen te voorkomen. Ari haat Safari en het is de bedoeling dat hij of zij zorgt dat de opdrachten mislukken. De opdrachten verschillen, trek de aandacht van een aap of praat iedereen na net als een papegaai. Naast het winnende team gaat ook de Ari uit het verliezende team met een mooie prijs naar huis.

Lunch – Diner – Borrel – Bedrijfsuitje

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie dagje in de dierentuin, een dag zal zijn waar nog lang over nagepraat wordt.

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels, Frans of Duits.