Ari haat Safari

Welk dier is het zwaarste ter wereld? Kom erachter tijdens Ari haat Safari.

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Uitjes » Ari haat Safari

Dé ideale teambuilding activiteit

Een dagje dierentuin met diverse opdrachten vol teambuilding en gezelligheid. Maar pas op! In ieder team zit één Ari die de boel gaat saboteren..

Offerte aanvragenMeer informatie

Hét ideale bedrijfsuitje of teamuitje

Hoe gaat zo’n bedrijfsuitje of teamuitje? Onze begeleider is ruim op tijd aanwezig bij de door jouw gekozen dierentuin. Ari haat Safari kan in iedere dierentuin gespeeld worden, dus maakt het niet uit of jullie Ouwehands Dierenpark, Blijdorp of Apenheul willen bezoeken. Voordat het spel begint, wordt er een uitleg gegeven en worden jullie in teams opgedeeld. Nadat de teams gemaakt zijn, worden de Ari’s bekend gemaakt (wel in het geheim zodat hij de opdrachten makkelijker kan saboteren). Daarna gaan jullie met het team de dierentuin bezichtigen en opdrachten uitvoeren. Verschillende toepasselijke opdrachten, voor ieder wat wils, maar zeker uitdagend! Klinkt goed toch, zo’n bedrijfsuitje of teamuitje?

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!
0413-302773

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Veelgestelde vragen

Hoe win je dit dierentuin uitje?

Om als team te winnen, is het van belang de meeste punten binnen te slepen. Maar pas op: Ari gaat dit proberen te voorkomen. Ari haat Safari en het is de bedoeling dat hij of zij zorgt dat de opdrachten mislukken. De opdrachten verschillen, trek de aandacht van een aap of praat iedereen na net als een papegaai. Naast het winnende team gaat ook de Ari uit het verliezende team met een mooie prijs naar huis.

Kan ik Ari haat Safari combineren met een lunch of diner?

Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel regelen wij graag voor jullie. Wij werken met veel horecagelegenheden samen, waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie dagje in de dierentuin, een dag zal zijn waar nog lang over nagepraat wordt.

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken. Dit uitje is ook mogelijk in het Engels, Frans of Duits.

Vraag snel een offerte aan!

Offerte aanvragen 0413-302773