Slider

AR City Game

The AR City Game is beschikbaar vanaf medio april 2020 wegens het NK Escape Rooms.

Ga voor een nieuw en uniek uitje en speel een spel vol spanning, teambuilding en Augmented Reality. Speel de AR City Game! Jullie gaan een stad naar keuze bezichtigen, maar niets is wat het lijkt… Door de camera van jullie smartphone zien jullie dingen die jullie nog nooit gezien hebben: Een vage graffiti puzzel op de muur, een ingewikkeld dradenspel in een telefooncel en een billboard vol cryptische codes. De AR City Game is de ultieme combinatie tussen escape room en city game en is ideaal als teambuildingsuitje. Werk samen, bezoek de high lights van een stad en los de meest uiteenlopende escape games op in Augmented Reality!

  • Mogelijk in een stad/dorp naar keuze in heel Nederland en België
  • Ontdek een stad en Augmented Reality!
  • Speel met een onbeperkt aantal spelers en in teams tegen elkaar
  • Een game grootser en spectaculairder dan Pokemon Go
  • Niet goed, geld terug garantie

Meer informatie over dit uitje

Augmented Reality – het uitje

Je hebt het gegarandeerd al een x gespeeld of gezien: Pokemon Go! Net als Pokemon Go brengen we met onze AR City Game een stad in Nederland tot leven. Augmented Reality is een geweldige combinatie tussen de werkelijkheid en virtuele computerbeelden. Zo creëren we de meest uiteenlopende escape games op bekende high lights in de stad. De mogelijkheden met AR zijn heel divers, de technologie wordt steeds beter en geavanceerder en word in steeds meer branches gebruikt. Spelenderwijs ontdek en zie je de mogelijkheden met Augmented Reality.

Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden en cateraars samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie Out of the Box ervaring uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Laat jezelf eens lekker gaan!


Leuk dat je interesse hebt! Vul hieronder de gegevens in.
Wij nemen binnen een dag contact met je op!

Heb je al meer informatie? Fijn!
Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen :)


Inclusief lunchInclusief diner

Ik ontvang graag een uitgebreider advies, over bijvoorbeeld beter aansluitende uitjes.