fbpx

Sex and the City

Dit wordt een dag om nooit te vergeten!

Sex and the City

Dit uitje in coronatijd? Dat kan! We houden rekening met de basisregels en richtlijnen, en organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen? Bellen of mailen mag altijd.

Offerte aanvragenMeer informatie

App-game: Sex and the City

Als er iemand wel raad weet met glamour, fashion, style en seks, dan zijn jullie vrouwen dat wel. En laat dit nou net de begrippen zijn die jullie een vermakelijke dag laten beleven. Met deze app-game nemen jullie geen blad voor de mond wat betreft jullie ervaringen op het gebied van seks. En samen met je vriedinnen stijlvol door het leven gaan weten jullie als echte vrouwen als geen ander. Deze dag kruipen jullie in de rollen van Samantha, Miranda, Carrie en Charlotte. De New Yorkse jetset Manhattan beleven jullie op je eigen manier, waar het allemaal draait om style, fashion, glamour en seks.

Voordelen van app-game: Sex and the City

  • Gloednieuwe app game
  • De vrijgezel staat centraal, maar de hele groep doet actief mee
  • Beleving van een next level vrijgezellenfeest!
  • Speciaal ontwikkeld voor vrouwen, niet te boeken door mannen
  • Niet té fout, wel voor aap, maar zonder andere mensen echt lastig te vallen

Sex and the City

ooraf hebben we alles goed met jou geregeld, zodat deze dag tot in de puntjes geregeld is. We leggen het spel van te voren helemaal uit aan jullie en we vormen ook de teams. En tegelijkertijd verdelen we natuurlijk ook meteen de rollen. Kan jij met jouw acteertalenten goed voor de dag komen als de losbollige ‘try- seksual’ Samantha? Of stap jij in de rol van Carrie die schoen verslaafd is, dan zal je toch echt een paar schoenen moeten aanbidden om ze vervolgens misschien wel gratis mee te krijgen. Of is jouw rol om in het personage van Samantha te stappen? Dan kan het zomaar zijn dat jij jouw meest bizarre sekservaring moet delen met een willekeurige local.

Nog meer informatie over Sex and the City

Vrijgezellenfeest: Vernieuwend en stijlvol

Wanneer jullie er klaar voor zijn ontvangen jullie van ons de toegangscode om de app te installeren. Hieronder leggen jullie alle opdrachten vast met een foto of video. Zodat de jury er ook van kan smullen. Én deze kan beoordelen. Maar het is natuurlijk ook super leuk bewijsmateriaal voor later. En voor die gene die net iets minder goed weten wat de personages inhouden hebben wij een duidelijke personagebeschrijving die jullie voorgelegd krijgen. Dit wordt een dag om nooit te vergeten!

Deze City Game is ook mogelijk in het Engels of Duits.