Uitje in Rotterdam

Hieronder vind je alle uitjes in de categorie “Uitje” die wij te bieden hebben in Rotterdam. Ieder Uitje in Rotterdam is met creativiteit, enthousiasme en perfectie uitgewerkt, dat is waarom wij dit werk zo graag doen. Om jouw Uitje in Rotterdam onvergetelijk te maken wordt het definitieve programma volledig in samenspraak met jou opgesteld. Extra opties, zoals vervoer naar Rotterdam, een lunch of diner in Rotterdam, zijn uiteraard mogelijk. Het moet gewoon een onvergetelijk Uitje in Rotterdam worden.

Uitje in Rotterdam met meer dan 50 personen?

Elk Uitje in Rotterdam is inclusief:

  • Voor het Uitje ontvangst in café, restaurant of op eigen locatie in Rotterdam
  • Koffie, thee, fris, bier of een wijntje in Rotterdam
  • Professionele begeleiding gedurende het Uitje
  • Spelmaterialen van het Uitje
  • Foto’s en/of filmpjes van het Uitje in Rotterdam

Laat ons bij je aanvraag weten of het gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of een vriendenuitje. De invulling van ieder Uitje wordt daar op aangepast. Grotere groepen ontvangen een leuke korting!

Meer over Rotterdam

Rotterdam ( uitspraak (info / uitleg)) is een havenstad gelegen in het westen van Nederland, in de provincie Zuid-Holland. De stad is gelegen aan de Nieuwe Maas, een van de rivieren in de delta die gevormd wordt door de Rijn en de Maas. De haven van Rotterdam, lange tijd de grootste ter wereld, is de grootste en belangrijkste van Europa. Het havengebied strekt zich uit over een lengte van 40 kilometer.[1]

De naam Rotterdam stamt uit de dertiende eeuw en verwijst naar een dam in de rivier de Rotte. De historische binnenstad werd in mei 1940 grotendeels verwoest door een Duits bombardement. Rotterdam staat bekend om zijn vernieuwende architectuur.