Uitje in Nijmegen

Hieronder vind je alle uitjes in de categorie “Uitje” die wij te bieden hebben in Nijmegen. Ieder Uitje in Nijmegen is met creativiteit, enthousiasme en perfectie uitgewerkt, dat is waarom wij dit werk zo graag doen. Om jouw Uitje in Nijmegen onvergetelijk te maken wordt het definitieve programma volledig in samenspraak met jou opgesteld. Extra opties, zoals vervoer naar Nijmegen, een lunch of diner in Nijmegen, zijn uiteraard mogelijk. Het moet gewoon een onvergetelijk Uitje in Nijmegen worden.

Uitje in Nijmegen met meer dan 50 personen?

Elk Uitje in Nijmegen is inclusief:

  • Voor het Uitje ontvangst in café, restaurant of op eigen locatie in Nijmegen
  • Koffie, thee, fris, bier of een wijntje in Nijmegen
  • Professionele begeleiding gedurende het Uitje
  • Spelmaterialen van het Uitje
  • Foto’s en/of filmpjes van het Uitje in Nijmegen

Laat ons bij je aanvraag weten of het gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of een vriendenuitje. De invulling van ieder Uitje wordt daar op aangepast. Grotere groepen ontvangen een leuke korting!

Meer over Nijmegen

Beluister

Nijmegen ( uitspraak (info / uitleg)) (in het Nijmeegs: Nimwèège, Duits: Nimwegen, Latijn: Noviomagus, Frans: Nimègue, Spaans en Italiaans: Nimega) is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland, dicht bij de grens met Duitsland. De gemeente telt 176.162 inwoners (31 mei 2018) en is qua inwonertal de grootste stad van zowel Gelderland als Oost-Nederland en daarnaast de tiende van Nederland.[1]