Uitje in Maastricht

Hieronder vind je alle uitjes in de categorie “Uitje” die wij te bieden hebben in Maastricht. Ieder Uitje in Maastricht is met creativiteit, enthousiasme en perfectie uitgewerkt, dat is waarom wij dit werk zo graag doen. Om jouw Uitje in Maastricht onvergetelijk te maken wordt het definitieve programma volledig in samenspraak met jou opgesteld. Extra opties, zoals vervoer naar Maastricht, een lunch of diner in Maastricht, zijn uiteraard mogelijk. Het moet gewoon een onvergetelijk Uitje in Maastricht worden.

Uitje in Maastricht met meer dan 50 personen?

Elk Uitje in Maastricht is inclusief:

  • Voor het Uitje ontvangst in café, restaurant of op eigen locatie in Maastricht
  • Koffie, thee, fris, bier of een wijntje in Maastricht
  • Professionele begeleiding gedurende het Uitje
  • Spelmaterialen van het Uitje
  • Foto’s en/of filmpjes van het Uitje in Maastricht

Laat ons bij je aanvraag weten of het gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of een vriendenuitje. De invulling van ieder Uitje wordt daar op aangepast. Grotere groepen ontvangen een leuke korting!

Meer over Maastricht

Maastricht (uitspraak:  /masˈtrɪχt/ (info / uitleg)) (Limburgs: Mestreech /məsˈtʁeːç/) is een stad en gemeente in het zuiden van Nederland. Het is de hoofdstad van de provincie Limburg en telt 121.773 inwoners (31 mei 2018, bron: CBS). Het is hiermee de grootste gemeente van de provincie Limburg.

Maastricht ligt aan de rivier de Maas, waaraan het zijn naam te danken heeft (Maastricht = Mosa Trajectum = doortocht door de Maas). Maastricht is al tweeduizend jaar lang ononderbroken bewoond. De stad heeft een bewogen geschiedenis, waarvan de vele historische gebouwen en kunstschatten getuigen. Internationaal kreeg de stad grote naamsbekendheid door het Verdrag van Maastricht (1992). Door zijn perifere ligging en afwijkende landschap, huizenbouw, geschiedenis, tongval (het Maastrichts), godsdienst (vroeger meer dan nu) en de vermeende Bourgondische leefwijze, wordt de stad in Nederland gezien als "buitenlands".[1]