Uitje in Lissabon

Hieronder vind je alle uitjes in de categorie “Uitje” die wij te bieden hebben in Lissabon. Ieder Uitje in Lissabon is met creativiteit, enthousiasme en perfectie uitgewerkt, dat is waarom wij dit werk zo graag doen. Om jouw Uitje in Lissabon onvergetelijk te maken wordt het definitieve programma volledig in samenspraak met jou opgesteld. Extra opties, zoals vervoer naar Lissabon, een lunch of diner in Lissabon, zijn uiteraard mogelijk. Het moet gewoon een onvergetelijk Uitje in Lissabon worden.

Uitje in Lissabon met meer dan 50 personen?

Elk Uitje in Lissabon is inclusief:

  • Voor het Uitje ontvangst in café, restaurant of op eigen locatie in Lissabon
  • Koffie, thee, fris, bier of een wijntje in Lissabon
  • Professionele begeleiding gedurende het Uitje
  • Spelmaterialen van het Uitje
  • Foto’s en/of filmpjes van het Uitje in Lissabon

Laat ons bij je aanvraag weten of het gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of een vriendenuitje. De invulling van ieder Uitje wordt daar op aangepast. Grotere groepen ontvangen een leuke korting!

Meer over Lissabon

Lissabon (Lisboa [liʒˈβoɐ] in het Portugees) is de hoofdstad en de grootste stad van Portugal. De agglomeratie telt zo'n 2.900.000 inwoners. De stad ligt in het westen van het Iberisch Schiereiland op de rechteroever van de Taag, op korte afstand van de Atlantische Oceaan, in de streek Estremadura. Lissabon is de meest westelijke grote stad en hoofdstad van continentaal Europa.

Volgens de legende is Lissabon gesticht door de Griekse held Odysseus tijdens zijn lange tocht naar huis, de Odyssee. Rond 1200 v.Chr. ontstond er een Fenicische handelspost. De Feniciers noemende de stad "Allis Ubbo" wat veilige haven betekent.
Rond 200 v.Chr. werd de stad veroverd door de Romeinen. Toen het Romeinse Rijk uiteenviel, viel de stad in handen van volkeren uit het noorden en raakte ze in verval.