Uitje Gelderland

Wil je een uitje organiseren in Gelderland? Bijvoorbeeld in Nijmegen of Arnhem? Bij Uitjesbazen vind je leuke én bijzondere teambuilding activiteiten voor grote groepen.

Image

10.000+
geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grotere groepen

Leuk uitje in Gelderland

Een uitje in Gelderland? Wij zijn al méér dan 10 jaar bazen in het organiseren van originele en leuke uitjes. Wat wil je? Iets bij jullie op locatie, in de stad of bij een horecagelegenheid? Wij regelen het voor jullie. Onze top 3 uitjes in Gelderland: escape room op locatie, Wie is de Rat en de Foute bingoshow.

Locatie
Categorie

Uitje Gelderland

Meer informatie

Een uitje met lunch of diner?

Al onze uitjes worden met veel enthousiasme en perfectie bedacht en uitgewerkt, dat is ook de reden waarom wij dit werk zo graag doen. Hoe de planning van jouw uitje in Gelderland eruit ziet is volledig in overleg met jou. Wil je een lunch of diner erbij? Vervoer naar het uitje? Dit kan allemaal geregeld worden in overleg. We helpen jullie graag bij het organiseren van een leuke dag om het zo onvergetelijk mogelijk te maken!

Uitje Gelderland centrum

Waarom zou je kiezen voor een uitje met collega’s in Gelderland? Je ziet de mooiste straten van Nederland en speelt hier samen met je collega’s het spel. Je loopt door de mooiste stad van Nederland en ondertussen overleg hoe je het beste het spel gaat uit spelen. Je bent niet alleen met het spel bezig maar je doet ook een beetje cultuur op. Ook heb je professionele begeleiding gedurende het uitje waardoor het spel vloeiend verloopt.

Wij organiseerden uitjes voor onder andere UWV, Avans Hogescholen en Qmusic. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Naar Google Maps >>

Bekijk uitjes

Wij zetten dé kroon op jullie uitje in Gelderland

Offerte aanvragen 0413-302773