Uitje in Eindhoven

Hieronder vind je alle uitjes in de categorie “Uitje” die wij te bieden hebben in Eindhoven. Ieder Uitje in Eindhoven is met creativiteit, enthousiasme en perfectie uitgewerkt, dat is waarom wij dit werk zo graag doen. Om jouw Uitje in Eindhoven onvergetelijk te maken wordt het definitieve programma volledig in samenspraak met jou opgesteld. Extra opties, zoals vervoer naar Eindhoven, een lunch of diner in Eindhoven, zijn uiteraard mogelijk. Het moet gewoon een onvergetelijk Uitje in Eindhoven worden.

Uitje in Eindhoven met meer dan 50 personen?

Elk Uitje in Eindhoven is inclusief:

  • Voor het Uitje ontvangst in café, restaurant of op eigen locatie in Eindhoven
  • Koffie, thee, fris, bier of een wijntje in Eindhoven
  • Professionele begeleiding gedurende het Uitje
  • Spelmaterialen van het Uitje
  • Foto’s en/of filmpjes van het Uitje in Eindhoven

Laat ons bij je aanvraag weten of het gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of een vriendenuitje. De invulling van ieder Uitje wordt daar op aangepast. Grotere groepen ontvangen een leuke korting!

Uitgelichte locatie in Eindhoven

Uitjesbazen werkt samen met Strand365 in Veldhoven, vlakbij Eindhoven. Een toplocatie voor je bedrijfsuitje of teambuilding activiteit. Strand365 is een indoor beachconcept, met een binnenstrand, strandbar en een groot strandterras. Welke uitjes zijn hier mogelijk?

Kijk voor meer informatie over deze locatie op www.strand365.nl 

Meer over Eindhoven

Eindhoven ( uitspraak (info / uitleg)) is een stad en gemeente in het zuiden van Nederland, in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant.

De gemeente telt 229.637 inwoners (31 mei 2018) op een grondgebied van 88,84 km². Eindhoven is naar inwonertal al sinds 1961 de vijfde gemeente van Nederland. Ze omvat naast de gelijknamige stad Eindhoven tevens het dorp Acht en de uitbreidingslocatie Meerhoven.