Uitje in Dortmund

Hieronder vind je alle uitjes in de categorie “Uitje” die wij te bieden hebben in Dortmund. Ieder Uitje in Dortmund is met creativiteit, enthousiasme en perfectie uitgewerkt, dat is waarom wij dit werk zo graag doen. Om jouw Uitje in Dortmund onvergetelijk te maken wordt het definitieve programma volledig in samenspraak met jou opgesteld. Extra opties, zoals vervoer naar Dortmund, een lunch of diner in Dortmund, zijn uiteraard mogelijk. Het moet gewoon een onvergetelijk Uitje in Dortmund worden.

Uitje in Dortmund met meer dan 50 personen?

Elk Uitje in Dortmund is inclusief:

  • Voor het Uitje ontvangst in café, restaurant of op eigen locatie in Dortmund
  • Koffie, thee, fris, bier of een wijntje in Dortmund
  • Professionele begeleiding gedurende het Uitje
  • Spelmaterialen van het Uitje
  • Foto’s en/of filmpjes van het Uitje in Dortmund

Laat ons bij je aanvraag weten of het gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of een vriendenuitje. De invulling van ieder Uitje wordt daar op aangepast. Grotere groepen ontvangen een leuke korting!

Meer over Dortmund

Dortmund (Nederlands, historisch: Dortmond) is een kreisfreie Stadt gelegen het westen van Duitsland, in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. De stad heeft 601.525 inwoners (2017) en is daarmee de grootste stad van het Ruhrgebied en de op twee na grootste stad van Noordrijn-Westfalen na Keulen en Düsseldorf en de achtste stad van Duitsland.[2]

Dortmund is een van de oudste van de steden welke zijn gelegen in het westen van het land en haar bestaan gaat terug tot het jaar 882.
De plaats kreeg kort na 1200 stadsrechten, werd in 1236 de enige vrije rijksstad Westfalen en groeide in de hoge middeleeuwen een van de belangrijkste Hanzesteden in Europa. In de 19e en begin 20e eeuw was Dortmund en omgeving een belangrijk centrum van mijnbouw en staalindustrie, waardoor de stad weer tot grote welvaart is gekomen. Dat blijkt uit de vele statige gebouwen Industrieel erfgoed uit die periode. De historische binnenstad is in Tweede Wereldoorlog als gevolg van de bombardementen door de geallieerden grotendeels verwoest. [3]