Uitje in Den Bosch

Hieronder vind je alle uitjes in de categorie “Uitje” die wij te bieden hebben in Den Bosch. Ieder Uitje in Den Bosch is met creativiteit, enthousiasme en perfectie uitgewerkt, dat is waarom wij dit werk zo graag doen. Om jouw Uitje in Den Bosch onvergetelijk te maken wordt het definitieve programma volledig in samenspraak met jou opgesteld. Extra opties, zoals vervoer naar Den Bosch, een lunch of diner in Den Bosch, zijn uiteraard mogelijk. Het moet gewoon een onvergetelijk Uitje in Den Bosch worden.

Uitje in Den Bosch met meer dan 50 personen?

Elk Uitje in Den Bosch is inclusief:

  • Voor het Uitje ontvangst in café, restaurant of op eigen locatie in Den Bosch
  • Koffie, thee, fris, bier of een wijntje in Den Bosch
  • Professionele begeleiding gedurende het Uitje
  • Spelmaterialen van het Uitje
  • Foto’s en/of filmpjes van het Uitje in Den Bosch

Laat ons bij je aanvraag weten of het gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of een vriendenuitje. De invulling van ieder Uitje wordt daar op aangepast. Grotere groepen ontvangen een leuke korting!

Meer over Den Bosch

's-Hertogenbosch ( uitspraak (info / uitleg)), veelal Den Bosch genoemd, is de hoofdplaats van de Nederlandse gemeente 's-Hertogenbosch. Daarnaast is het de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant, waarvan het met een bevolking van 110.445 (2018) naar inwonertal de vierde stad is (na Eindhoven, Tilburg en Breda). De hele gemeente telt zo'n 153.000 inwoners. De stad is een voormalige garnizoensstad en verder de zetel van het bisdom 's-Hertogenbosch.

Net als Den Haag heeft 's-Hertogenbosch twee namen. 's-Gravenhage als alternatieve aanduiding van het oudere Den Haag is gevormd naar het Bossche voorbeeld. De naam Den Bosch is ouder dan de officiële naam 's-Hertogenbosch.[2]