Uitje in Barcelona

Hieronder vind je alle uitjes in de categorie “Uitje” die wij te bieden hebben in Barcelona. Ieder Uitje in Barcelona is met creativiteit, enthousiasme en perfectie uitgewerkt, dat is waarom wij dit werk zo graag doen. Om jouw Uitje in Barcelona onvergetelijk te maken wordt het definitieve programma volledig in samenspraak met jou opgesteld. Extra opties, zoals vervoer naar Barcelona, een lunch of diner in Barcelona, zijn uiteraard mogelijk. Het moet gewoon een onvergetelijk Uitje in Barcelona worden.

Uitje in Barcelona met meer dan 50 personen?

Elk Uitje in Barcelona is inclusief:

  • Voor het Uitje ontvangst in café, restaurant of op eigen locatie in Barcelona
  • Koffie, thee, fris, bier of een wijntje in Barcelona
  • Professionele begeleiding gedurende het Uitje
  • Spelmaterialen van het Uitje
  • Foto’s en/of filmpjes van het Uitje in Barcelona

Laat ons bij je aanvraag weten of het gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of een vriendenuitje. De invulling van ieder Uitje wordt daar op aangepast. Grotere groepen ontvangen een leuke korting!

Meer over Barcelona

Barcelona kan verwijzen naar:

Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Barcelona en verwijzingen daarnaartoe. Bent u hier via een pagina in Wikipedia terechtgekomen? Pas dan de verwijzing naar deze doorverwijspagina aan, zodat toekomstige bezoekers direct op de juiste pagina terechtkomen.