Uitje in Arnhem

Hieronder vind je alle uitjes in de categorie “Uitje” die wij te bieden hebben in Arnhem. Ieder Uitje in Arnhem is met creativiteit, enthousiasme en perfectie uitgewerkt, dat is waarom wij dit werk zo graag doen. Om jouw Uitje in Arnhem onvergetelijk te maken wordt het definitieve programma volledig in samenspraak met jou opgesteld. Extra opties, zoals vervoer naar Arnhem, een lunch of diner in Arnhem, zijn uiteraard mogelijk. Het moet gewoon een onvergetelijk Uitje in Arnhem worden.

Uitje in Arnhem met meer dan 50 personen?

Elk Uitje in Arnhem is inclusief:

  • Voor het Uitje ontvangst in café, restaurant of op eigen locatie in Arnhem
  • Koffie, thee, fris, bier of een wijntje in Arnhem
  • Professionele begeleiding gedurende het Uitje
  • Spelmaterialen van het Uitje
  • Foto’s en/of filmpjes van het Uitje in Arnhem

Laat ons bij je aanvraag weten of het gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of een vriendenuitje. De invulling van ieder Uitje wordt daar op aangepast. Grotere groepen ontvangen een leuke korting!

Meer over Arnhem

N325 N224 N837

Arnhem (uitspraakː  /ˈɑrnɛm/ (info / uitleg) of  /ˈɑrnɛm/ (info / uitleg), Arnhems: Ernem, Duits: Arnheim) is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Gelderland. Tot de gemeente Arnhem behoren de stad Arnhem, de dorpen Elden en Schaarsbergen, de buurtschappen De Praets en 't Vlot, en delen van de buurtschappen Terlet en Deelen. De gemeente telt 157.660 inwoners per 31 mei 2018 (bron: CBS). De agglomeratie Arnhem, bestaande uit onder andere de gemeenten Arnhem, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden en Zevenaar, telt bijna 450.251 inwoners op een oppervlakte van ongeveer 713,96 km².