Uitje in Amsterdam

Hieronder vind je alle uitjes in de categorie “Uitje” die wij te bieden hebben in Amsterdam. Ieder Uitje in Amsterdam is met creativiteit, enthousiasme en perfectie uitgewerkt, dat is waarom wij dit werk zo graag doen. Om jouw Uitje in Amsterdam onvergetelijk te maken wordt het definitieve programma volledig in samenspraak met jou opgesteld. Extra opties, zoals vervoer naar Amsterdam, een lunch of diner in Amsterdam, zijn uiteraard mogelijk. Het moet gewoon een onvergetelijk Uitje in Amsterdam worden.

Uitje in Amsterdam met meer dan 50 personen?

Elk Uitje in Amsterdam is inclusief:

  • Voor het Uitje ontvangst in café, restaurant of op eigen locatie in Amsterdam
  • Koffie, thee, fris, bier of een wijntje in Amsterdam
  • Professionele begeleiding gedurende het Uitje
  • Spelmaterialen van het Uitje
  • Foto’s en/of filmpjes van het Uitje in Amsterdam

Laat ons bij je aanvraag weten of het gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of een vriendenuitje. De invulling van ieder Uitje wordt daar op aangepast. Grotere groepen ontvangen een leuke korting!

Meer over Amsterdam

Amsterdam is de (titulaire) hoofdstad en naar inwonertal de grootste gemeente van Nederland. De stad, in het Amsterdams ook Mokum genoemd (afkomstig uit het Jiddisch),[1] ligt in de provincie Noord-Holland, aan het IJ, het Noordzeekanaal en de monding van de Amstel. De gemeente Amsterdam telt 859.732 inwoners (31 mei 2018, CBS). Groot-Amsterdam telde eind 2016 1.344.659 inwoners.[2] Het aantal verschillende nationaliteiten in de gemeente behoort tot de hoogste ter wereld.[3][4]

Amsterdam dankt zijn naam aan de ligging bij een in de 13e eeuw aangelegde dam in de Amstel. De plaats kreeg kort na 1300 stadsrechten, werd in 1345 door het Mirakel van Amsterdam een pelgrimsoord en groeide in de Gouden Eeuw uit tot een van de belangrijkste haven- en handelssteden ter wereld. Een toestroom van buitenlanders uit vooral de Zuidelijke Nederlanden, Duitsland en de Scandinavische landen leidde vanaf het eind van de 16e eeuw tot stadsuitbreidingen, waaronder de laatste grachten van de fortificatie die nu als grachtengordel bekend is en in 2010 is toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van UNESCO.