Uitje in Alkmaar

Hieronder vind je alle uitjes in de categorie “Uitje” die wij te bieden hebben in Alkmaar. Ieder Uitje in Alkmaar is met creativiteit, enthousiasme en perfectie uitgewerkt, dat is waarom wij dit werk zo graag doen. Om jouw Uitje in Alkmaar onvergetelijk te maken wordt het definitieve programma volledig in samenspraak met jou opgesteld. Extra opties, zoals vervoer naar Alkmaar, een lunch of diner in Alkmaar, zijn uiteraard mogelijk. Het moet gewoon een onvergetelijk Uitje in Alkmaar worden.

Uitje in Alkmaar met meer dan 50 personen?

Elk Uitje in Alkmaar is inclusief:

  • Voor het Uitje ontvangst in café, restaurant of op eigen locatie in Alkmaar
  • Koffie, thee, fris, bier of een wijntje in Alkmaar
  • Professionele begeleiding gedurende het Uitje
  • Spelmaterialen van het Uitje
  • Foto’s en/of filmpjes van het Uitje in Alkmaar

Laat ons bij je aanvraag weten of het gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of een vriendenuitje. De invulling van ieder Uitje wordt daar op aangepast. Grotere groepen ontvangen een leuke korting!

Meer over Alkmaar

Alkmaar ( uitspraak (info / uitleg)) is een stad in de provincie Noord-Holland in Nederland, en de hoofdplaats van de gemeente Alkmaar.

Alkmaar heeft een historisch centrum met 399 rijksmonumenten en 700 gemeentelijke monumenten.[1] De stad staat bekend als "de kaasstad". Van begin april tot eind september wordt nog steeds wekelijks een traditionele kaasmarkt gehouden.[2] Een inwoner van Alkmaar heet een Alkmaarder, maar wordt in de volkstaal ook wel kaaskop genoemd.[3] De stad beschikt over twee spoorwegstations: station Alkmaar en station Alkmaar Noord.