fbpx

Wie is de Rat

Eén van jullie is niet te vertrouwen tijdens Wie is de Rat, maar wie? Ervaar nu het ultieme spel met “De Mol” elementen op locatie naar keuze. Weet jij tijdens dit verraderlijke stadsspel De Rat te ontmaskeren?

Image

Hét listigste teamuitje van dit moment

personen-icoon-usp-uitjesbazen

City game in een stad naar keuze

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Populair

Wie is de Mol Rat spel op locatie naar keuze

Gebaseerd op het welbekende tv-programma “Wie is de Mol” presenteren wij: Wie is de Rat? Een échte aanrader voor Molloten en iedereen die houdt van een interactief stadsspel.

Werk samen, verdeel de taken en speel het meeste geld bij elkaar tijdens de verraderlijke opdrachten. Maar pas op: er zit een Rat in jullie team. Weten jullie tijdens dit listige uitje De Rat in jullie team te ontmaskeren?

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Veelgestelde vragen

1. In welke stad kan ik Wie is de Rat spelen?

Van Utrecht tot Groningen en van Amsterdam tot Deventer. Je boekt Wie is de Rat in een stad naar keuze. En dat in heel Nederland en België.

Wel raden wij een grotere stad aan voor het spelen van het spel. Zo zijn de opdrachten gekoppeld aan de bekende highlights van een stad. Hint: op deze manier verken je de stad op een unieke wijze.

2. Is Wie is de Rat als spel geschikt om te spelen met vrienden of familie?

Wie is de Rat is hét ideale uitje om te spelen met collega’s, vrienden of familie. Het is daarom niet alleen geschikt als bedrijfsuitje of teamuitje, ook wordt Wie is de Rat als spel vaak geboekt voor vriendenuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen.

Onze tip: speel het spel in meerdere teams. Hierdoor ontstaat een fanatieke, onderlinge strijd. Indien jullie met een kleine groep zijn, is het eventueel ook mogelijk om de activiteit in één team te spelen.

3. Hoe gaat de voorbereiding van Wie is de Rat in z'n werk?

Onder leiding van een enthousiaste Uitjesbaas (lees: onze eigen Rik van de Westelaken) wordt het verraderlijkste stadsspel aan jullie gepresteerd. De uitleg van de city game vindt plaats op een vooraf afgesproken plek. Dit kan elke locatie in Nederland en België zijn.

Teams worden gemaakt, plannen worden onderling gesmeed. Niets is echter wat het lijkt. Na de indeling van de teams worden jullie één voor één naar voren geroepen. In het geheim krijg je te zien of je De Rat bent. Ben je een teamspeler? Zorg er dan voor dat jouw team het meeste geld weet te verzamelen. Ben je De Rat? Aangenaam. Aan jou de taak om de opdrachten te saboteren. Nadat iedereen zijn of haar rol kent, gaat de activiteit beginnen. Zijn jullie klaar voor hét verraderlijkste stadsspel van Nederland en België?

Na afloop komen alle teams bij elkaar voor een prijsuitreiking. Welk team heeft gewonnen? En natuurlijk: Wie is de beste Rat? De Ratten worden bekendgemaakt. Wat hebben ze gedaan? En hoe? Al met al een geslaagd teamuitje waar nog lang over nagepraat gaat worden. Wel vragen wij onszelf af wie jij nog kunt vertrouwen in de toekomst… 😉

Reviews van Wie is de Rat

Deze reviews zijn niet gesaboteerd. Beloofd! 😉

“Wat een fantastische avond hebben wij gehad met ons popkoor! We waren met 30 leden, die in groepjes van 6 op. Pad gingen. Via een app die je moest downloaden werd er random een rat aangewezen. En kreeg het team allerlei leuke opdrachten. Dit leidde soms echt tot hilarische taferelen. Het was zeer professioneel opgezet. De organisatie zorgde zelfs voor een prijs voor het beste team, maar ook voor de beste rat. Al met al was het een zeer geslaagd vriendenuitje! Ik ga zeker andere uitjes uitproberen!”

Zanggroep Xango
Astrid Matthijsse
31 personen
Bedrijfsuitje Helmond

Bedrijfsuitje Helmond - Xango | Uitjesbazen

“Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Uitjesbazen. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.”

Amsterdam UMC
Tara Boute
80 personen
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

“Wij hebben als team gisteren voor het eerst een activiteit gedaan via Uitjesbazen. We hebben gekozen voor ‘Wie is de Rat’. We zijn vanaf het begin goed geholpen en kregen duidelijke informatie hierover. Het fijne is dat het gewoon op locatie kan dus we konden zelf kijken naar mogelijkheden die voor ons prettig zijn. We zijn op afstand begeleid en kregen heldere instructies. Je gaat aan de slag met een app, waar je alle informatie op door krijgt én je kunt tussentijds al je vragen stellen. Je krijgt dan direct een antwoord. De opdrachten die we hebben gedaan zijn denk en doe opdrachten wat voor een leuke afwisseling zorgt. Ik raad het echt een ieder aan!”

Emergis, FACT Schouwen-Duiveland & Tholen
Amy Westerbeke
10 personen
Bedrijfsuitje Zierikzee

Bedrijfsuitje Zierikzee - Emergis | Uitjesbazen

“Met een groep van 100+ personen Wie is de Rat gespeeld. Was een succes. Iedereen was enthousiast. Leuke opdrachten in de stad.”

Haaglanden Medisch centrum
Jolanda Ellis
105 personen
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Haaglanden Medisch Centrum | Uitjesbazen

“Afgelopen zondag hadden wij een zeer geslaagd bedrijfsuitje georganiseerd door uitjesbazen.nl! We hebben met de hele groep een fantastische dag gehad met het spel Wie is de Rat! Uitjesbaas Giel presenteerde het op een hele leuke manier. Het was goed georganiseerd en perfect opgezet. Ook de horeca (de lunch en de borrel) waren goed verzorgd. Voor ons is dit zeker voor herhaling vatbaar!”

Heunen Opticiens Beek & Geleen
Ralf Boosten
21 personen
Bedrijfsuitje Maastricht

Bedrijfsuitje Maastricht -Heunen | Uitjesbazen

“Dikke aanrader! Het contact in het voortraject was prettig en snel, Tim van Uitjesbazen dacht goed mee over mogelijkheden qua locatie en borrel. Ook op locatie zijn we goed en enthousiast begeleid. Het was een groot succes, we hebben een ontzettend leuke middag gehad met het Wie Is De Rat spel!”

Universiteit van Amsterdam
Leonie Klinkenberg
50 personen
Bedrijfsuitje Amsterdam

Image

“We hebben een super middag gehad! Met het team (39 leerkrachten) zijn we fanatiek Delft door gegaan, waarbij we allemaal opdrachten gedaan hebben. Iedereen heeft het enorm naar zijn zin gehad. Het was heel fijn geregeld door Uitjesbazen. Bedankt voor deze teamdag!”

BS De Piramide
Dewi Havenaar
36 personen
Bedrijfsuitje Delft

Bedrijfsuitje Delft - De Piramide | Uitjesbazen

“Superleuk teamuitje gehad met 34 man in het centrum van Delft. Hele goede en duidelijke communicatie. Het spel ‘Wie is de Rat?’ zat goed in elkaar. App liep soms even vast, maar verder niet storend. Kortom, een aanrader!”

Basisschool De Wereldreiziger
Robyn Marinussen
34 personen

Bedrijfsuitje Delft

Bedrijfsuitje Delft - De Wereldreiziger | Uitjesbazen

“Een geweldig stadsspel, ideaal voor zowel teambuilding als het creëren van onvergetelijke momenten met vrienden. De mix van activiteiten was perfect en zorgde voor een leuke en boeiende ervaring voor iedereen. Sterk aanbevolen!”

Solarplaza International BV
Domenica Roda
25 personen
Bedrijfsuitje Rotterdam

Image

“Namens team HRM van de gemeente Emmen bedankt voor het leuke uitje! We hebben gelachen, gesaboteerd, gepuzzeld, rare poses gemaakt en vooral genoten in het gezellige centrum van Emmen!”

Gemeente Emmen
Alien Kasperts
26 personen
Bedrijfsuitje Emmen

Bedrijfsuitje Emmen - Gemeente Emmen | Uitjesbazen

“Hoi Tim! Ik wil je even laten weten dat we een superleuke middag hebben gehad gisteren in Zwolle! Bedankt hiervoor. En ook alle lof voor Matton. Enthousiaste en vriendelijke man die alle geduld had voor ons. Mochten we weer eens een uitje willen organiseren, dan weten we je te vinden!”

Univé
Hennie Poortinga
15 personen
Bedrijfsuitje Zwolle

Bedrijfsuitje Assen - Univé | Uitjesbazen

“Wij hebben met ons team ‘Wie is de Rat?’ gespeeld, georganiseerd door Uitjesbazen. Dit was een hele leuke ervaring; zeer aan te raden. Er wordt proactief meegedacht en snel gereageerd. Top dag!”

Achmea
Jessica Ekkers
9 personen
Bedrijfsuitje Nijmegen

Bedrijfsuitje Utrecht - Achmea | Uitjesbazen

“Ik vond het erg leuk en heb vanuit de groep ook positieve reacties ontvangen! Ik zou jullie aanbevelen :)”

Entrea Lindenhout
Jeske Krechting
14 personen
Bedrijfsuitje Arnhem

Bedrijfsuitje Arnhem - Lindenhout | Uitjesbazen

“De groep vond het een leuke activiteit!”

Wageningen University & Research
Banu van Moerkerk
26 personen
Bedrijfsuitje Arnhem

Bedrijfsuitje Arnhem - Wageningen University | Uitjesbazen

“Wie is de rat is een heel leuke activiteit en voor iedereen haalbaar! Organisatie beantwoordt snel vragen en is keurig aanwezig. Enthousiaste reacties van de teamleden na afloop.”

VDAB
Stefanie Angkadjaja
23 personen
Bedrijfsuitje Leuven

Image

“Echt een superleuk ‘Wie is de rat’ gehad! Met vakkundige begeleiding op afstand waar we korte lijn mee konden hebben. Leuke en gevarieerde opdrachten met genoeg gelegenheid om te mollen 😉. En de foto’s nadien ontvangen. Ook erg leuk!”

Vriendenuitje
Annelies Hulsman
10 personen
Groningen

Image

“Voor een vrijgezellenfeest zijn we met een groep van 23 dames het wie is de rat spel gaan spelen in Den Bosch. Na een korte uitleg konden we in groepjes door de stad gaan om opdrachten te doen. We hebben genoten!”

Vrijgezellenfeest
Kayla Verbeeten

23 personen
Den Bosch

Image

“Wie is de Rat, Wat een superleuke activiteit voor groepen. Genoten van de opdrachten, ook via chatbox hartstikke goede begeleiding Zeker een aanrader.”

Familiedag
Annemie Janssen
10 personen

Nijmegen

Image

Haal alles uit jullie stadsspel!

Combineer Wie is de Rat met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie stadsspel.

Stel eventuele vragen gerust aan Sanne, dé specialist in stadsspellen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Wie is de Rat!

Offerte aanvragen 0413-302773