fbpx

Wie is de Rat

Eén van jullie is niet te vertrouwen tijdens Wie is de Rat, maar wie? Ervaar nu zelf dé ultieme Mol activiteit en speel hét verraderlijkste teamuitje in een stad naar keuze. Weet jij tijdens hét listigste stadsspel de Rat te ontmaskeren?

Image

Dé ideale Mol activiteit

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Hét teamuitje voor échte Molloten

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Stadsspellen

Wie is de Mol Rat teamuitje

Wie is de Rat is hét ideale teamuitje voor iedere Mol fan. Ga samen met een groep collega’s op pad tijdens dé ultieme Mol activiteit. Ontdek een stad naar keuze en speel hét verraderlijkste bedrijfsuitje op locatie naar keuze. Werk samen, verdeel taken en win het meeste geld tijdens de opdrachten. Maar pas op: er zit een Rat in jullie team en deze Rat houdt van rattenstreken… Weten jullie de Rat te ontmaskeren en meer geld bij elkaar te spelen dan andere teams? Dan gaan jullie naar huis met de felbegeerde Wie is de Rat Trofee!

Offerte aanvragenMeer informatie

Bekijk de trailer

Hoe gaat het in zijn werk?

Het is de hoogste tijd voor dé ideale Mol activiteit met verraad, onverwachte wendingen en (natuurlijk) teambuilding. Onder leiding van een enthousiaste Uitjesbaas (lees: onze eigen Rik van de Westelaken) wordt het verraderlijkste stadsspel aan jullie gepresteerd. De uitleg van de citygame vindt plaats op een vooraf afgesproken plek. Dit kan elke locatie in Nederland en België zijn.

Teams worden gemaakt, plannen worden onderling gesmeed. Niets is echter wat het lijkt. Na de indeling van de teams worden jullie één voor één naar voren geroepen. In het geheim krijg je te zien via een Ipad of je de Rat bent. Ben je een teamspeler? Zorg er dan voor dat jouw team het meeste geld weet te verzamelen. Ben je de Rat? Aangenaam. Aan jou de taak om de opdrachten te saboteren. Nadat iedereen zijn of haar rol kent, gaat de activiteit beginnen. Zijn jullie klaar voor hét verraderlijkste stadsspel van Nederland?

Na afloop komen alle teams bij elkaar voor een prijsuitreiking. Welk team heeft gewonnen? En natuurlijk: Wie is de beste Rat? De Ratten worden bekendgemaakt. Wat hebben ze gedaan? En hoe? Al met al een geslaagd teamuitje waar nog lang over nagepraat gaat worden. Wel vragen wij onszelf af wie jij nog kunt vertrouwen in de toekomst.. 😉

Recensies Wie is de Rat

Deze recensies zijn niet gesaboteerd. Beloofd! 😉

“De groep vond het een leuke activiteit!”

Wageningen University & Research
Banu van Moerkerk
26 personen
Bedrijfsuitje Arnhem

Image

“Hoi Tim! Ik wil je even laten weten dat we een superleuke middag hebben gehad gisteren in Zwolle! Bedankt hiervoor. En ook alle lof voor Matton. Enthousiaste en vriendelijke man die alle geduld had voor ons. Mochten we weer eens een uitje willen organiseren, dan weten we je te vinden!”

Univé
Hennie Poortinga
15 personen
Bedrijdsuitje Zwolle

Image

“Ik vond het erg leuk en heb vanuit de groep ook positieve reacties ontvangen! Ik zou jullie aanbevelen :)”

Entrea Lindenhout
Jeske Krechting
14 personen
Bedrijfsuitje Arnhem

Image

Onze tip:

Combineer Wie is de Rat met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN Sanne, dé specialist in stadsspellen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Wie is de Rat teamuitje!

Offerte aanvragen0413-302773