fbpx

Mobiele Escape Room

Een kleine caravan met vele geheimen. Dat is de Mobiele escape room!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

Voor op de leukste bedrijfsfeestjes en partijen

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Leuke teambuilding activiteit

Image

Geschikt voor grote groepen

Home » Escape games

Kleine caravan, grootse geheimen

Er is een groots bedrijfsfeest gaande. Jij en je collega’s hebben het erg gezellig. Maar naast het borrelen en dansen willen jullie ook iets anders. Iets wat de avond onvergetelijk maakt!

Introducé de Escape Caravan. Deze Mobiele Escape Room komt naar jullie toe. Door de grote kan hij op bijna elke locatie gevestigd worden. Met zijn tweeën tegelijkertijd betreed je deze fout uitziende caravan. Je komt er echter snel achter dat de deur achter jullie op slot gedraaid wordt. Nu is het aan jullie om te ontsnappen door middel van uitdagende opdrachten en puzzels.

Hoe gaat het in zijn werk?

Van tevoren spreken we af waar en wanneer de caravan geplaatst wordt. De dag zelf komen wij ruim op tijd om de caravan en attributen op te zetten. Er is ten allestijden een begeleider bij de caravan die de mensen help om erin te komen. En mochten ze hulp nodig hebben om er weer uit te komen. Wij zorgen er voor dat gasten en collega’s een leuke activiteit kunnen beleven!

Recensies Mobiele Escape Room

Deze mensen zijn al van de camping ontsnapt. Ben jij de volgende?

“Een unieke toevoeging aan de opening van onze nieuwe vestiging! Mensen praatten er nog lang over na, zelfs onze medewerkers waren enthousiast en hebben geprobeerd om te ontsnappen”.

Hanos
Greg Longens
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Image

”Aan deze promotieactie was moeilijk te ontsnappen, letterlijk en figuurlijk! Het voorafgaade contact was zowel creatief als professioneel. Onze wensen werden goed begrijpen, het resultaat was geweldig!”

ANWB
Roos
Bedrijfsuitje Amsterdam

Image

“Waar een kleine caravan groot in kan zijn. Dankzij de interactieve manier van promoten werd ons concept nog duidelijker. Leuk om te zien dat mensen nog steeds zo’n plezier hebben in het spelen van games.”

Tempo-team
Brenda Groots
Bedrijfsuitje Eindhoven

Image

Onze tip:

Combineer onze Mobiele Escape Room op locatie met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN Tim, dé specialist in escape games!

Offerte aanvragen0413-302773

Tim | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Escape Caravan!

Offerte aanvragen0413-302773