The Hangover

Gem. klantbeoordeling

4.3 ★★★★★

Aantal keer geboekt

254

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.3 ★★★★★

The Hangover

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Een vrijgezellenfeest is pas echt geslaagd als je er de volgende dag last van hebt. Ben je het er mee eens? Dan is The Hangover het ideale vrijgezellenfeest. Een flinke kater en totaal geen idee wat jullie allemaal hebben uitgespookt. Net als in de film The Hangover gaan jullie als de 4 hoofdrolspelers het vrijgezellenfeest nog eens goed herbeleven.

 • Dynamische, interactieve super app game! (niet overdreven)
 • Onder begeleiding van begeleider ‘zonder’ kater
 • Inclusief attributen ☺
 • Alle opdrachten vastgelegd op foto of film en daarna direct in je mailbox
 • Nummer 1 mannen vrijgezellenfeest in de stad met deze app game
3
Meer informatie over dit uitje

The Hangover – the day after

In de stad worden jullie ontvangen door een de spelleider. Gewapend met allerlei attributen, the hangover app en een camera gaan jullie de stad in. Opzoek naar.. Inderdaad: voornamelijk vrouwen. Maar dat niet alleen. Gedurende 2,5 uur gaan jullie in teamvorm de strijd aan met het andere team.

Wie had de grootste hangover?

Wie voert de opdrachten het beste uit? Wie durft een vrouw met minimaal cup D ten huwelijk te vragen midden op het terras? Wie van jullie drinkt de halve liters het snelst leeg? Wie van jullie… A fijn.. Waarschijnlijk is het wel enigszins duidelijk wat jullie te wachten staat. The hangover als vrijgezellenfeest: een betere optie is er niet! Kortom: een dag bomvol rare fratsen en hilariteit.


“Het mooie is dat ik extra pop up opdrachten kan sturen als ze het allemaal niet extreem genoeg vinden☺” aldus uitjesbaas Julia.


Lunch – Diner – Borrel om de hangover te versterken?

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat je deze hangover nooit zal vergeten.

Optioneel: SHOTJES ! 
40 shotjes voor €100,-
80 shotjes voor €155,-
120 shotjes voor €175,-

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels.

Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

2.5 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk
Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

2.5 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer
Wie is de Rat
Wie is de Rat

Ultieme game als je houdt van sightseeing, gezelligheid en spanning. Ontdek de mol in een stad naar keuze met onze compleet vernieuwde city game en daag teams van 4 tot 8 spelers uit!

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen 24 uur reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Leuk dat je interesse hebt!

  Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

  Ik ontvang graag:

   M